vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

400 επισκέπτες, 6 χρήστες
Buliwyf, tapantari, Taskaramou, Ribot, athmichalop, kmitkas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ενδείξεις για μακροχρόνια εμπειρία με τη χρήση της προπυλενογλυκόλης

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
  • Φύλο: Άντρας
Το παρόν κλειδώθηκε,
Η συνέχεια εδώ:
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ: Μια δική μας "έρευνα"

Ένα μέλος του γερμανικού φόρουμ έγραψε ότι εδώ και 16 χρόνια εργάζεται στο αεροδρόμια και αποπαγοποιεί (deicing) τα αεροπλάνα.
Αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση και ρίχνουν χιλιάδες λίτρα προπυλενογλυκόλης σε θερμοκρασία τουλάχιστον 60 βαθμών Κελσίου.

Πρόσθεσε και ένα βίντεο με αυτή τη διαδικασία:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fRkn-bS-qdE[/youtube]

Ο τύπος που εργάζεται βρίσκεται πραγματικά σε μία ομίχλη προπυλενογλυκόλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιείται μάσκα προσώπου για προστασία της αναπνοής κατά την εργασία αυτή.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τελικά ίσως να υπάρχουν μακροχρόνιες εμπειρίες με την χρήση της προπυλενογλυκόλης και αυτό σε αρκετούς ανθρώπους, μια και τη δουλειά αυτή την έχουν κάνει σίγουρα πολλοί άνθρωποι εδώ και πολλά χρόνια.

Το βρήκα ενδιαφέρον και σας το μετέφερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 22, 2016, 20:07 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
Σε ευχαριστουμε Κωστα.Πολυ ενδιαφερων.Και κατα το ατμισμα τελικα δεν υπαρχει προβλημα με την πιγκι.Τουλαχιστων σε εμενα και πολλους εδω μεσα.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Oχι μόνο ενδιαφέρων άλλα πιστεύω και ενθαρρυντικό  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
Έτσι ακριβώς ένιωσα και εγώ όταν το διάβασα.

Αποσυνδεδεμένος ggero

• GGTS/Ody
  • 613
Ωραία !!! Μόλις μου έφυγε άλλη μια μικρουπόννοια που είχα στο πίσω πίσω μέρος του κεφαλιού μου για την pg :)

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Αυτό θα πεί ανακούφιση! Τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά.
Αν σκεφτεί κανείς και την ήπια μικροβιοκτόνα δράση της προπυλενογλυκόλης που ίσως να προστατεύει και απο κρυολογήματα...

Μπράβο Κώστα!

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
Νά υποθέσω ότι για να ανακουφιστήκατε, μάλλον αυτο το "υλικό" βρίσκεται μέσα στα υγρά αναγόμωσης των φίλτρων;

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
Νά υποθέσω ότι για να ανακουφιστήκατε, μάλλον αυτο το "υλικό" βρίσκεται μέσα στα υγρά αναγόμωσης των φίλτρων;

Είναι το περίφημο PG!
Υπάρχουν βέβαια και υγρά με φυτικη γλυκερίνη (VG). Εκεί δεν ξέρω αν υπάρχει καποια μακροχρόνια παρατήρηση.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 14, 2010, 19:50 από panos »

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
Η προπυλενογλυκόλη είναι το βασικότερο στοιχείο από το οποίο αποτελούνται τα υγρά.
Το υγρό είναι κατά περίπου 93% (εάν θυμάμαι καλά) προπυλενογλυκόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε εάν θες ένα search στο φόρουμ για PG ή προπυλενογλυκόλη.

Υπάρχουν βέβαια και τα υγρά στα οποία το βασικό τους στοιχείο είναι η φυτική γλυκερίνη (VG) αλλά το άρθρο δεν αναφέρεται σ' αυτά.

EDIT: Πάνο με πρόλαβες...  :))

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
Εγώ πάλι σκέφτηκα, γιατί ρε γμτ να πηγαίνει χαμένη τόση ποσότητα  :laugh1:
Δεν μπορείς να πιάσεις φιλίες να μας στείλει κανα 50κιλο να υπάρχει?  :laugh1:

de-icing=αποπαγοποίηση  ;)

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
Είναι το περίφημο PG!
Υπάρχουν βέβαια και υγρά με φυτικη γλυκερίνη (VG) Εκεί δεν ξέρω αν υπάρχει καποια μακροχρόνια παρατήρηση.
(EDIT) Κώστας: διόρθωσα το PG σε VG
Γεια σου Παναγο  :bye:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 14, 2010, 19:51 από Kostas »

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
Εγώ πάλι σκέφτηκα, γιατί ρε γμτ να πηγαίνει χαμένη τόση ποσότητα  :laugh1:
Δεν μπορείς να πιάσεις φιλίες να μας στείλει κανα 50κιλο να υπάρχει?  :laugh1:
:laugh1:
Σωστός...

de-icing=αποπαγοποίηση  ;)
Σ' ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Πολύ καλή πληροφορία, Κώστα.  :thumpup: :thumpup: :thumpup:
16 χρόνια!!

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
16 χρόνια!!
Ο συγκεκριμένος.
Γιατί σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που θα έχουν πάρει και σύνταξη

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 119 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20151 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1004 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877598 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361719 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465947 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907489 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519101 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1560 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375168 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701342 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19924 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos