vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

644 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, thebull, manoslykos, trollga, Buliwyf, maprix, camber

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος Lisnya

• **
  • 151
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #510 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 23:54 »
Αν κατάλαβα καλά σου είπαν ότι η μπαταρία είναι  εκτός εγγύησης επειδή είναι απλώς χρησιμοποιημένη? Αν είναι έτσι πρόκειται για πολύ προτότυπη εκδοχή περί εγγύησης...
Ε κι εγώ γι'αυτό το λέω. Κι όταν μου λένε ό,τι να'ναι, τσαντίζομαι.

Nemesis_rds, ε, εγώ στη μία μέρα φορτίζω, στα τελευταία της θα ήταν ούτως ή άλλως.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Φύλο: Άντρας
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #511 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 23:59 »
Οι μπαταρίες δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Έχω ego δεκατριών μηνών και δουλεύει ανεκτά για μια δύσκολη ώρα παρά το καθημερινό φόρτισμα.
Από την άλλη, αν πας σε έμπορο για αλλαγή και του παρουσιάσεις με τα καλημέρα σας σενάριο όπου δεν φταίει αυτός αλλά εσύ (ή η γάτα σου!) δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που πιάστηκε απ' αυτό. Πάντως καλό είναι να αλλάξεις κατάστημα.

Αποσυνδεδεμένος Lisnya

• **
  • 151
« Απάντηση #512 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 01:57 »
Ρε παιδιά, ξέρω ότι το τράβηξα τώρα, αλλά πώς κάνετε έτσι για την γάτα; Εγώ κι αυτή είμαστε στο σπίτι. Αν δεν το χάλασα εγώ, δεν μπήκε ο φούφουτος και δεν είχε φύγει το τσιγάρο από'κει που το άφησα, να πω ότι έπεσε το ίδιο ή έπεσε κάτι πάνω του, τι να πω; Ξέρω πόσο ηλίθιο ακούγεται και ούτε κι εγώ το πιστεύω. Δεν βρίσκω εξήγηση και λέω ότι αν δεν το χάλασε η Μοργκάνα, δεν ξέρω ποιος το χάλασε...

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #513 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 02:15 »
@Lisnya, ότι έγινε έγινε,δεν είναι δα και τόσο τραγικό,αυτά συμβαίνουν, αγόρασε το 2 μπαταρίες -όχι βέβαια από το κατάστημα που πήρες αυτήν που χάλασε- το συντομότερο δυνατόν για να μην ξαναγυρίσεις στο κάπνισμα και τέλος...
Και άσε την φίλη της μαμάς σου να λέει ότι θέλει, απλώς μην δίνεις σημασία...

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #514 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 02:16 »
οι T2 εχω παρατηρησει οτι βραχυκυκλωνουν...
εχει ο πατερας μου και τους εχει πεταξει στην ακρη γιαυτη την δουλεια....μολις σφιξεις μαλλον πατιεται το σιλικονακι που εχει στον κεντρικο πολο και κανει βραχυκυκλωμα......
δεν μπορω να δωσω αλλη λογικη εξηγηση..........

Στον T3παντως έχω βρει το λόγο !
Οταν βιδωνουμε τον ατμο πάνω στη μπαταρία μόλις την σφιγγουμε ο θετικός πόλος περιστρέφεται λίγο καθε φορά ! Αν δείτε τις εγκοπες που έχει ο πόλος για τον αέρα καθε τόσο θα ειναι σε διαφορετική θέση !
Στο ξεβιδωμα η περιστροφη αυτή ειναι μικρότερη ! Έτσι κάποια στιγμή τα άκρα τις αντίστασης έρχονται σε επαφή μεταξύ τους πολυ πριν τις σπείρες και έχουμε βραχυκύκλωμα ! Μπορεί να ειναι το ίδιο και στον T2
Οπως το έχω δει και σε καρτο (giant ) αλλά λιγότερο συχνά !
Απλα πάντα μόλις νιώθουμε ότι αρχίζει να ζοριζει το αφήνουμε και δεν σφιγγουμε άλλο .

Αποσυνδεδεμένος kostas naxioths

• **
  • 102
« Απάντηση #515 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 19:10 »
παιδια η μπαταρια μου οποτε παταω αναβοσβηνει στο φορτιστη τιποτα...την πεταω??

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #516 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 19:15 »
σηκωσε λιγο τον πολο της μπαταριας...μπορει να μην κανει επαφη στον φορτιστη

« Απάντηση #517 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 14:08 »
παιδια η μπαταρια μου οποτε παταω αναβοσβηνει στο φορτιστη τιποτα...την πεταω??

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9x95J3ljQ54[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος geminimax

• **
  • 117
« Απάντηση #518 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 14:25 »
Πολυ κατατοπιστικο το βιντεακι,

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #519 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 14:45 »
Οι μπαταρίες τύπου ego λογικά έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και γι' αυτό δουλεύουν και με διάφορους ατμοπ του είδους. Άρα θεωρώ ότι μια τέτοια μπαταρία μπορώ να τη φορτίσω με φορτιστή αντίστοιχης μπαταρίας άλλης μάρκας. Ξέρετε αν όντως είναι έτσι όμως;
Γιατί φόρτισα μία μπατ με άλλης μάρκας φορτιστή και έδειξε φορτισμένη στο μισό χρόνο από αυτόν που θα έπρεπε να φορτίσει. (Η μπαταρία είναι καινούρια, ήταν 2 ή 3 ημερών όταν έγινε αυτό) Φοβάμαι μη χαλάσω τις μπαταρίες. Αν δεν παίζει αυτό ρόλο, μήπως φταίει που ο φορτιστής ο συγκεκριμένος είναι... "no name"; Δηλαδή μήπως θα πρέπει να πετάξω το φορτιστή, μην μου χαλάσει μπαταρίες;

« Απάντηση #520 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 15:18 »
οι μπαταρίες eGo είτε είναι επώνυμες ή ανώνυμες μπορούν να φορτιστούν με αντάπτορα
ρεύματος με σπείρωμα eGo ή επειδή αυτό το καλώδιο είναι USB μπορούν να φορτιστούν
και από υπολογιστή. Μιλάμε πάντα για κάτι τέτοιο:

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #521 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 15:21 »
Γιάννη, το ότι όμως η μπαταρία φορτίστηκε στο μισό (!) χρόνο από ότι θα έπρεπε, σημαίνει ότι δε φόρτισε σωστά, έτσι δεν είναι;

« Απάντηση #522 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 15:27 »
Όχι απαραίτητα, μπορεί να μην ήταν εντελώς αφόρτιστη. Αυτό θα το κρίνεις από τη στιγμή
που παρατηρείς κάτι τέτοιο, αλλά όπως και να χει θα πρέπει να σιγουρευτείς πως έσβησε

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #523 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 09:17 »
Καλημέρα!
Αlter Εgo-t μετα τη φόρτιση της τη κούμπωσα σε ατμοποιητή και άρχιζε να δίνει μόνη της δίχως να πατάω κουμπί βγάζω τον ατμοποιητή βάζω αλλο  το ιδιο βγάζω τον ατμοποιητή και αρχίζει να μυρίζει!!!! ζεστή η μπαταρία. Την εχω αφήσει στην άκρη περιμένω το προβατο και δεν εχω να ατμήσω με τίποτα τώρα αλλη μια ego-c v2 χάλασε απο το πόλο -.-
Να ανοιξω την alter ego ή οχι; πείτε τι να κάνω;

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
  • Τα έχω κόψει όλα ! Τελος !!
« Απάντηση #524 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 10:14 »
δοκιμασε να σηκωσεις λιγο τον πολο απο την μπαταρια. (οπως στο βιντεο επανω)
Και μην σφιγγεις πολυ τον ατμοπ.
Στο λεω γιατι και μενα μου ειχε τυχει παλια κατι τετοιο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359832 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374749 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F