vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

654 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, PsykieG, trollga, manoslykos, Buliwyf, maprix, camber

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος greekfury

• **
  • 107
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #495 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 11:55 »
καλησπερα σας,εγω εχω το τελειως αντιθετο προβλημα,οταν την κουμπονω καλα την μπαταρια αναβοσβηνει το φωτακι αλλα μολις την ξεσφίξω μια στροφη τοτε παιζει.Καμια ιδεα?

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #496 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:01 »
το λαμπάκι του μπουτόν της μπαταρίας παίζει? ή του usb? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος greekfury

• **
  • 107
« Απάντηση #497 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:08 »
το μπουτον της EGO,βασικα το δοκιμασα και με αλλη μπαταρια και κανει το ιδιο πραγμα,οποτε μαλλον εχει τελικα το προβλημα το Τ2 ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του προβληματος,(το σβηγγεις καλα ,κανει καλη επαφη και δεν λειτουργει,το αφηνεις χαλαρο και λειτουργει  :dontknow:  )

Οκ παιδιά σας ευχαριστω,μολις τον καθαρισω θα δω τι μπορει να φταει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:23 από greekfury »

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #498 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:13 »
οι T2 εχω παρατηρησει οτι βραχυκυκλωνουν...
εχει ο πατερας μου και τους εχει πεταξει στην ακρη γιαυτη την δουλεια....μολις σφιξεις μαλλον πατιεται το σιλικονακι που εχει στον κεντρικο πολο και κανει βραχυκυκλωμα......
δεν μπορω να δωσω αλλη λογικη εξηγηση..........

Αποσυνδεδεμένος funkofusion

• *
  • 63
  • Dripping και ξερό ψωμί
« Απάντηση #499 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:30 »
Και οι Τ3 σε μένα τουλάχιστον! Έχω κάψει 2 ego με Τ3! Μετά πήρα lava  ;D

Αποσυνδεδεμένος Lisnya

• **
  • 151
« Απάντηση #500 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 23:04 »
Παιδιά, έχω κι εγώ πρόβλημα. Έχω μία μπαταρία ego με pass-through από την joyetech. Την έχω σχεδόν πάντα στο τραπεζάκι δίπλα μου και σήμερα το πρωί που ξύπνησα την βρήκα σπασμένη. :confused1: Έχει ανοίξει επάνω. Υποθέτω ότι το έκανε η γάτα μου; Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά όπως και να'χει δεν την έχω ούτε μήνα και το βρίσκω απαράδεκτο. Δεν ξέρω καν αν λειτουργεί επειδή κι ο ατμοποιητής είχε αρχίσει να τα φτύνει, οπότε δεν ξέρω αν χάλασε αυτός η ή μπαταρία. Την έχω αφήσει από το πρωί και πήρα τσιγάρα επειδή αύριο δίνω και δεν έχω μαγαζί κοντά. Υπάρχει περίπτωση να μου την αλλάξουν ή να φτιαχτεί; Πραγματικά έχω ξενερώσει, πάντως.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #501 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 23:33 »
Πως να το κάνει αυτό η γάτα χωρίς π.χ. να την ρίξει στο πάτωμα? Με τα δόντια της?
Μην την χρησιμοποιήσεις ανοιχτή ακόμα και αν δουλεύει και άν είσαι σίγουρη ότι άνοιξε από μόνη της πήγαινε την πίσω στο κατάστημα που την αγόρασες...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 31, 2013, 23:41 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος Lisnya

• **
  • 151
« Απάντηση #502 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 15:13 »
Βασικά, σκεφτόμουν ότι ίσως να την πάτησε ή να έκατσε επάνω της και έσπασε; Μου φαίνεται άκυρο, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε. Να δούμε πότε θα μπορέσω να πάω τώρα...

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #503 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 15:26 »
ειχες και ατμοποιητη κουμπωμενο πανω? υπαρχει περιπτωση οταν την αφησες τελευταια φορα να εμεινε το κουμπι πατημενο..? Περιεργο που το λες οτι την βρηκες σπασμενη..φαινεται σαν να ανοιξε απο μονη της?? (ειναι σαν να ειναι, πχ με φουσκωματα γυρω απο το σπασιμο).

Αν υπηρχε εξωτερικος παραγοντας (πχ γατα)..τοτε ατυχια...και δεν νομιζω να σου την αλλαξουν. Αν ομως το επαθε μονη της τοτε εννοειται πως ζητας αντικατασταση!

Αποσυνδεδεμένος Lisnya

• **
  • 151
« Απάντηση #504 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 21:13 »
Η γάτα μου είναι 5,5 κιλά, αλλά είναι πολύ μικρή σε μέγεθος. Επειδή το έκλεισα το τσιγάρο και το έβαλα στον καναπέ και μετά δεν το είδα και το πάτησα με το χέρι και άνοιξε πάλι, υπέθεσα ότι μπορεί να πάτησε πάνω με το πόδι της, το οποίο επειδή είναι μικρό και σηκώνει πολλά κιλά, άσκησε μεγάλη πίεση και το έσπασε. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έγινε, πραγματικά. Φουσκωμένη δεν ήταν και όταν την έπιασα, ούτε έκαιγε ο ατμοποιητής, που στις 4 τζούρες έπιανε φωτιά, ξέρω'γω, ούτε τίποτα. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα πώς μπορεί να έγινε.

Πήγα σήμερα στην Ναυαρίνου και της είπα ότι υποθέτω πως έγινε αυτό κι αυτό και μου φαίνεται άκυρο και πήγε να με βγάλει ψεύτρα. Έγινα έξαλλη επειδή δεν λέω ψέματα και μετά είπε ότι το τράβηξε η γάτα από την πρίζα ενώ έπαιζε, που δεν θα το σχολιάσω καν. Το τσιγάρο ήταν κανονικά στο usb και στην πρίζα, πάντως. Τέλος, μου είπε ότι έσπασα την εγγύηση επειδή την χρησιμοποίησα πολύ. Εγγύηση λέει, υπάρχει μόνο άμα είναι καινούργια.

Μία καλή μπαταρία όμως δεν σπάει, ό,τι και να της κάνει η γάτα, που αν έγινε κι αυτό. Δεν είναι το πρώτο μου ροντέο, που λέει και μία γνωστή μου, είχα mini&more και μπαταρία hybrid απ'την nobacco. Του m&m τις μπαταρίες τις έσκαγα κάτω συνέχεια στην αρχή επειδή ξέχναγα ότι τις είχα και δεν πάθαιναν τίποτα. Το hybrid μ'έπαιρνε ο ύπνος ενώ το κρατούσα και κοιμόμασταν αγκαλιά. Και τότε είχα και 2 γάτες και, τι παράξενο, καμία δεν το ~τράβηξε~ για να χαλάσει.

Και, φυσικά, να αναφέρω και την άλλη εμπειρία: χάλασε ο φορτιστής του hybrid και τον έδωσα σε μία φίλη μου που τον άνοιξε και έβαλε μέσα ένα χαρτάκι για σηκώσει τον πόλο. Πάλι δεν δούλεψε. Πήρα τηλέφωνο στην Αθήνα και τους είπα τι έγινε και, φυσικά, ανέφερα και ότι τον ανοίξαμε. Παιδιά, μου έστειλαν άλλο φορτιστή και αντάπτορα, ενώ τους είπα ότι δεν είχα πριν για το hybrid και μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά. Άντε να ξαναβρώ 32 ευρώ για να ξαναπάρω, τώρα.

• 3469
« Απάντηση #505 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 21:57 »
E αφού -κακώς-τις ανέφερες το -μάλλον απίθανο- σενάριο περί γάτας κάτι τέτοιο θα σου έλεγε μιας και η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες από κακομεταχείρηση κλπ...
Τώρα βέβαια εδώ που τα λέμε 5.5 κιλά γάτα δεν μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά με πάτημα σίγουρα κάτι άλλο έγινε...
Και μην την χρησιμοποιήσεις ακόμα και αν δουλεύει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο...

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #506 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 22:11 »
Lisnya οπως σου εγραψα και το μεσημερι, αν δεν φαινεται να το εκανε απο μονη της η μπαταρια, αλλα υπηρχε εξωτερικος παραγοντας (γατα, πτωση κλπ) δε θα σου την αλλαζανε...και για μενα λογικο. Δεν μπορεις να κατηγορησεις το προιον ως ευπαθες σε "κακομεταχειρηση". Μπορεις να το κρινεις φυσικα αναλογα, οπως και κανεις (για το αν ηταν καλυτερη απο καποιες αλλες), αλλα δεν μπαινει στο θεμα της εγγυσης αυτο. Επομενως, αφου και μονη σου δεν ειδες ενδειξεις οτι μπορει να ανοιξε η μπαταρια (φουσκωματα κλπ) απο μεσα..η συνεχεια ήταν αναμενομενη.

Και, φυσικά, να αναφέρω και την άλλη εμπειρία: χάλασε ο φορτιστής του hybrid και τον έδωσα σε μία φίλη μου που τον άνοιξε και έβαλε μέσα ένα χαρτάκι για σηκώσει τον πόλο. Πάλι δεν δούλεψε. Πήρα τηλέφωνο στην Αθήνα και τους είπα τι έγινε και, φυσικά, ανέφερα και ότι τον ανοίξαμε. Παιδιά, μου έστειλαν άλλο φορτιστή και αντάπτορα, ενώ τους είπα ότι δεν είχα πριν για το hybrid και μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά. Άντε να ξαναβρώ 32 ευρώ για να ξαναπάρω, τώρα.

Το παραπανω δεν το καταλαβα καθολου...
αφου σου τα στειλανε δωρεαν (ουτε καν μεταφορικα) τι εννοεις αντε να ξαναβρεις 32 ευρω να ξαναπαρεις..?  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Lisnya

• **
  • 151
« Απάντηση #507 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 22:28 »
Όχι, δεν είναι το θέμα ότι δεν μου έδωσαν άλλη τζάμπα. Την ρώτησα αν γίνεται να μου την αλλάξει επειδή δεν την έχω ούτε μήνα κι επειδή μπορεί να μην ξέρω τι έγινε, αλλά είναι στάνταρ πως ό,τι έγινε ήταν άκυρο. Και, οκ, επειδή είμαι και φοιτήτρια και μετράω και το 1 ευρω πλέον. Θεώρησα ότι δεν είχα τίποτα να χάσω. Αν μου έλεγε ότι εφ'όσον κάτι έκανα και χάλασε είτε ξέρω τι έγινε είτε όχι, δεν θα το ανέφερα καν. Αλλά αυτή πήγε να με βγάλει ψεύτρα, μου είπε ότι την τράβηξε η γάτα και έσπασε και μετά μου είπε ότι είναι εκτός εγγύησης επειδή είναι χρησιμοποιημένη. Κι εγώ αυτά δεν τα μπορώ και, ναι, εκεί θα κάνω καυγά.

Τα 32 ευρώ είναι 24 για μπαταρία και 8 για ατμοποιητή. Μπαταρία δεν πρέπει να αγοράζουμε καινούργια κάθε 6 μήνες; Την είχα πάρει Ιούνιο και την άφησα στα Τρίκαλα επειδή αυτό ήξερα και υπέθεσα ότι θα τα φτύσει...

• 3469
« Απάντηση #508 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 22:53 »
Αν κατάλαβα καλά σου είπαν ότι η μπαταρία είναι  εκτός εγγύησης επειδή είναι απλώς χρησιμοποιημένη? Αν είναι έτσι πρόκειται για πολύ προτότυπη εκδοχή περί εγγύησης...

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #509 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 23:06 »
Μπαταρία δεν πρέπει να αγοράζουμε καινούργια κάθε 6 μήνες;

Μπαταρια αγοραζεις οποτε βλεπεις οτι αυτη που χρησιμοποιεις εχει μειωμενη αποδοση λογω των πολλων φορτισεων που "κουβαλα στην πλατη της".
Αν κανεις μια φορτιση καθε 3 μερες πχ, τοτε δε χρειαζεται να την αλλαξεις στους 6 μηνες γιατι θα αποδιδει ακομα αρκετα καλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2013, 23:35 από Nemesis_rds »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359830 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374747 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F