vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

639 επισκέπτες, 2 χρήστες
bloodlessz, manoslykos

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Φύλο: Άντρας
  • Im back and vaping again.!!!
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #225 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 20:08 »
Αυτο όχι δεν το έκανα .Μολις άναβε πράσινο μετα απο 2,5 περίπου ώρες την άφηνα ακόμα μισή ωριτσα και την εβγαζα.Θα το δοκιμάσω αυτο που λες σήμερα και βλέπουμε .
Αλήθεια ποση πρέπει να είναι η ταση της συγκεκριμένης μπαταριας μετα απο πλήρη φόρτιση ? (want 650 mAh)
Ευχαριστω  :)

Πιστεύω, ότι με 4,0 4,1 4,2 βολτ είσαι Ο.Κ. (δεν έχω εργαλείο για να μετράω τις δικές μου  :dontknow: ).
Πες μας αν αφησες την μπαταρία να φορτίσει για τουλάχιστον 8 ώρες κ' πως πήγε μετα... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος ponstan

• **
  • 255
  • Όλα είναι ατμός...με vv by SEB
« Απάντηση #226 στις: Φεβρουαρίου 28, 2012, 16:05 »
Παιδιά καλημέρα
Έχω μια ego-t μπαταρία 1100mah για περίπου 25 ημέρες.Τη χρησιμοποιώ μόνο για έξω μαζί με μια 650άρα alter.
Ξαφνικά σήμερα στη δουλειά, στη 1100άρα το led της παραμένει μόνιμα ανοιχτό.Όσο κι αν το πατάω δεν γίνεται τίποτα.Ούτε κλείνει ούτε ανοίγει.Μόλις βάλω οποιονδήποτε atmo επάνω,σβήνει το led και όταν το πατώ για να τραβήξω τζούρα,..το απόλυτο τίποτα.Μόλις βγάλω τον atmo ξανά μόνιμα αναμμένο.Σημειωτέον είναι πλήρως φορτισμένη πριν αρχίσει τα τσαλίμια της.
Πάει για ανακύκλωση? ???

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• **
  • 355
    • KostasSpear
« Απάντηση #227 στις: Φεβρουαρίου 28, 2012, 18:30 »
Είσαι στην εγγύηση ακόμη , πήγαινε την πίσω

Αποσυνδεδεμένος ponstan

• **
  • 255
  • Όλα είναι ατμός...με vv by SEB
« Απάντηση #228 στις: Φεβρουαρίου 28, 2012, 19:09 »
Πήγα νωρίς τ'απόγευμα στη Zerobacco που την είχα πάρει και τα παιδιά μου την άλλαξαν αμέσως. :thumpup:Νάναι καλά

Αποσυνδεδεμένος tasosvaps

• **
  • 240
  • ntoumanii
« Απάντηση #229 στις: Μαρτίου 01, 2012, 13:47 »
σημερα ειχα μια ατυχια με την ego-t ovale μπαταριουλα μου που εκει που ατμιζα ξαφνικα αναβοσβησε.εγω νομιζα οτι ξεφωρτησε αμ δε ομως η μπαταρια ειχε αλλη αποψη.πηγα σε ενα μαγαζι με ovale κοντα στο σπιτι μου και μου ειπαν 15μερες για να δοθμε τι εχει :angry_orange: ελεος μα ειναι δυνατον τοσες μερες να σε αφινουν ξεκρεμαστω?

Αποσυνδεδεμένος Nicko

• *
  • 42
« Απάντηση #230 στις: Μαρτίου 11, 2012, 03:07 »
Παιδιά, είχα κι εγώ ένα θέμα με τις μπαταρίες μου (ovale ego-c μπαταρίες και ατμοποιητές) και απ' ότι διάβασα πιο πάνω είναι κάπως διαφορετικό. Ζητώ συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά με αναζήτση δε βρήκα κάτι.

Λοιπόν, χθες, φρεσκοφορτισμένη μπαταρία, ξαφνικά έπαψε να δουλεύει. Ούτε ατμός, ούτε λαμπάκι και δεν ήταν κλειδωμένη. Τη βγάζω και τη βάζω στο φορτιστή και βλέπω πράσινο. Την ξαναβάζω στον ατμοποιητή και δουλεύει. Μετά από 2-3 τζούρες, πάλι τα ίδια. Θεώρησα ότι φταίει ο ατμοποιητής, ίσως και τον αλλάζω. Όλα καλά.
Σήμερα, με τον νέο ατμοποιητή, πάλι τα ίδια. Βάζω την άλλη μπαταρία και σχεδόν αμέσως παθαίνει τα ίδια. Ήμουν και έξω. Πριν λίγο που επέστρεψα, τις έβαλα και τις δύο στο φορτιστή. Πράσινο και με τις δύο και τώρα δουλεύουν και οι δύο.
Όταν σταμάτησαν να δουλεύουν τις καθάρισα, όσο μπορούσα γιατί ήμουν έξω, όπως είπα αλλά τίποτα. Μόνο όταν μπήκαν στον φορτιστή για 3 δευτερόλεπτα ξαναδούλεψαν.
Καμμιά ιδέα; Δε θέλω να παίρνω και κανονικό τσιγάρο μαζί μου, μήπως και με προδώσουν οι μπαταρίες...

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
« Απάντηση #231 στις: Μαρτίου 12, 2012, 20:33 »
καλησπερα και απο μενα παιδια!!!!ειμαι ατμιστης 4 μηνες με μεγαλη επιτυχια μπορο να πω μετα απο 23 χρονια καπνισματος!!επι8υμια για τσιγαρο σχεδον κα8ολου..αλλα σαν ακομα νεος στο χωρο του η.τ εχω μια απορια σχετικα με τις μπαταριες ego t..! εχω και no name και αυ8εντικες !!προσφατα παρηγγειλα απο clever http://cleverstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=35396 ....δεν ξερω με πιο φορτιστη πρεπει να φορτισω....με τον no name η με τον αναλογο της nobaco?εχω διαβασει παρα πολλα στο φορουμ καιεχω  μπερδευτει......ΒΟΗ8ΕΙΑ ΣΥΝΑΤΜΙΣΤΕΣ :confused1: ??? :hmmm: :-\ :-[

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
« Απάντηση #232 στις: Μαρτίου 12, 2012, 20:34 »
με οποιον να ναι,, :thumpup:

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2012, 20:42 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #233 στις: Μαρτίου 12, 2012, 20:38 »
με οποιον να'ναι! :yes:

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
« Απάντηση #234 στις: Μαρτίου 12, 2012, 20:47 »
ευχαριστω πολυ!!!!α και μην ξεχασω το μοτο μου.....Do good, feel good ;)

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #235 στις: Μαρτίου 12, 2012, 22:05 »
Παιδιά, είχα κι εγώ ένα θέμα με τις μπαταρίες μου (ovale ego-c μπαταρίες και ατμοποιητές) και απ' ότι διάβασα πιο πάνω είναι κάπως διαφορετικό. Ζητώ συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά με αναζήτση δε βρήκα κάτι.

Λοιπόν, χθες, φρεσκοφορτισμένη μπαταρία, ξαφνικά έπαψε να δουλεύει. Ούτε ατμός, ούτε λαμπάκι και δεν ήταν κλειδωμένη. Τη βγάζω και τη βάζω στο φορτιστή και βλέπω πράσινο. Την ξαναβάζω στον ατμοποιητή και δουλεύει. Μετά από 2-3 τζούρες, πάλι τα ίδια. Θεώρησα ότι φταίει ο ατμοποιητής, ίσως και τον αλλάζω. Όλα καλά.
Σήμερα, με τον νέο ατμοποιητή, πάλι τα ίδια. Βάζω την άλλη μπαταρία και σχεδόν αμέσως παθαίνει τα ίδια. Ήμουν και έξω. Πριν λίγο που επέστρεψα, τις έβαλα και τις δύο στο φορτιστή. Πράσινο και με τις δύο και τώρα δουλεύουν και οι δύο.
Όταν σταμάτησαν να δουλεύουν τις καθάρισα, όσο μπορούσα γιατί ήμουν έξω, όπως είπα αλλά τίποτα. Μόνο όταν μπήκαν στον φορτιστή για 3 δευτερόλεπτα ξαναδούλεψαν.
Καμμιά ιδέα; Δε θέλω να παίρνω και κανονικό τσιγάρο μαζί μου, μήπως και με προδώσουν οι μπαταρίες...

Δοκίμασε να καθαρίσεις τον φορτιστή  :yes:
Αν δεν, δοκίμασε με κάποιον άλλον.

Αποσυνδεδεμένος Nicko

• *
  • 42
« Απάντηση #236 στις: Μαρτίου 13, 2012, 01:59 »
Δε νομίζω να είναι θέμα φορτιστή. Οι  μπαταρίες δείχνουν να μπλοκάρουν και συμβαίνει ενώ είναι στον ατμοποιητή και πάει να δουλέψει. Η αλήθεια είναι ότι όλες τις φορές που συνέβει, το φιλτράκι ήταν παραγεμισνένο. Τόσο που όταν έβαλα την τάπα σιλικόνης έκανε υπερχείλιση απ' την τρύπα. Δεν ξέρω μήπως μπουκώνει, μήπως βραχυκυκλώνει με κάποιο τρόπο και πέφτει κάποια ασφάλεια που ξανασηκώνεται όταν τη στεγνώσω και τη βάλω στο φορτιστή γιατί μετά ξαναδουλεύουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2012, 02:05 από Nicko »

Αποσυνδεδεμένος xoxlasae

• *
  • 69
« Απάντηση #237 στις: Μαρτίου 15, 2012, 01:33 »
παιδια ειναι δυνατον μια μπαταρια ego χωρις φορτιο μετα απο πληρη φορτιση να μου δειχνει στο πολυμετρο 2,5volts ? τις εχω 4 μηνες και πλεον νιωθω οτι δεν ατμοποιητε το υγρο και με ενοχλει στο λαιμο  :-\ ειναι απο nobacco giant

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
« Απάντηση #238 στις: Μαρτίου 15, 2012, 22:21 »
δοκιμασα σημερα την μπαταρια  απο http://cleverstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=35396..φορτιζω και αναβει και το μπουτον της μπαταριας κατα τη φορτιση...οκ κανενα προβλημα σε αυτο !!αυτο ποθ με προβληματισε ομος ειναι το οτι οταν πατας το μπουτον φοτιζεται και ο πολος της μπαταριας?τη μπορει να φταει?μηπως πρεπει να παει για αλλαγη?

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #239 στις: Μαρτίου 15, 2012, 22:34 »
οχι...ειναι διαφανης το λαστιχακι κατω απο τον πολο.συμβαινει σε πολλες αυτο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110752 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374963 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328271 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99943 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F