Ούτε καν, δεν πιστεύω πως κι ο tsiv το είδε σαν αντιπαράθεση, καθώς δεν έχω τον killer για να πω πως δουλεύει έτσι, και (αν κατάλαβα καλά) δεν έχει τον terminator για να πει πως δε δουλεύει έτσι. Αν δεις μάλιστα το ποστ μου θα καταλάβεις καθώς ξεκινάω
Απαντώντας σε αυτό σε tsiv.
Και στο βιντεάκι μου όπου απάντησε ο tsiv (πρακτικά σε αυτά που έλεγα μέσα) ξεκαθάρισα πως μιλάω για τον terminator στο τανκάκι της smok, καθώς τον killer, δεν τον έχω και δεν ξέρω!
("εμένα στο δικό μου", "κατά την ταπεινή μου άποψη", "με τα δικά μου κριτήρια", τα έχω μάθει όλα για να αποφεύγω αντιπαραθέσεις!)
Σ'ευχαριστώ πάντως, και για την απάντηση, και για το κατευνασμό, τα βιντεάκια για τον killer του κατασκευαστή βέβαια πρέπει να τα έχω δει όλα, κι αν βάλω και των reviewers έχουν φάει ένα εικοσιτετράωρο από τη ζωή μου!
edit:Βέβαια τώρα georgegeo με έβαλες σε σκέψεις αφού τα ξαναδιαβάζω να απαντήσω πάλι! Κι έχω τις διαφωνίες μου ακόμα για περί υποπίεσης, αλλά το θέμα εδώ είναι ο killer, οπότε θα το κρατήσω για το αν ανοίξει σχετικό θέμα αλλού.