vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

355 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, anetost, FINIX, manoslykos

The Dripper

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
Απ: The Dripper
« Απάντηση #1260 στις: Ιουνίου 19, 2017, 12:34 »
Απόλαυση!!!

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #1261 στις: Ιουνίου 19, 2017, 12:40 »
Μου φαίνεται θα τον βάλω πάλι μπροστά.... Βασικά τον άφησα άκρη μόνο και μόνο γιατί βαριέμαι το dripping-dripppping-dripppppingggg.....

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #1262 στις: Ιουνίου 19, 2017, 12:51 »
Κάποιοι ψάχνουν ακόμη την γεύση του κεραμικού στον EVIVA  :))

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #1263 στις: Ιουνίου 19, 2017, 12:52 »
Πόσα ξέρεις, βρε ψυχή.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1264 στις: Ιουνίου 19, 2017, 12:54 »
Έσταξα τα τελευταία 2ml από το creme de la creme του rocke στον dripper.
Έκλαψα που δεν είχα στάξει και τα προηγούμενα 28ml...
Όχι βέβαια ότι στον papillion δεν έδωσε γευσάρα,αλλά στον dripper έχει την ίδια γεύση με τη μισή κατανάλωση.

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #1265 στις: Ιουνίου 19, 2017, 13:05 »
Πόσα ξέρεις, βρε ψυχή.
Όποια πέτρα και αν σηκώσεις...

• 2478
« Απάντηση #1266 στις: Ιουνίου 19, 2017, 13:14 »
[justify]Κούκλε, θέλω τη γνώμη σου. Δεν υπάρχει αντίπαλος με κεραμικό, σωστά; Με ποιους άλλους τον συγκρίνεις ως ασυγκράτητο; (πες όποιον θέλεις, όμως πες μας, σοφέ γέροντα).[/justify]

[justify]Αν θέλεις την ταπεινή μου γνώμη, ως άπειρου ασφαλώς, δεν μπορώ να πιάσω το πανέμορφο μεγαλείο σου. Λοιπόν. Ελάχιστες δοκιμές μέσα στο 2016, (στημένος από συγκεκριμένο κατάστημα και συνατμιστή / εγώ δεν είχα την τιμή να στήσω μέχρι σήμερα / εδώ βέβαια είμαι εγώ λάθος διότι με 1 ή 1 1/2 δοκιμή δεν μιλάω απλώς μπουσουλάω), είναι όντως ένας καταπληκτικός ατμοποιητής που βάζει δύσκολα σε πάρα πολλούς, ναι μεν έχει περιορισμούς όμως είναι παιχνίδι σε όλα του, και μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Να σου δώσω ένα πρώτο στίγμα μου, π.χ., τον βάζω πιο κάτω από Apollo, σαφέστατα πολύ πιο κάτω από GUS (με ό,τι θες από GUS), μην συνεχίσω γιατί θα πει ένας περαστικός αφελής πως συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα, (όμως μιλάμε για γεύση και κορυφαία ανάλυση, σωστά; ). Συμπερασματικά; έχεις χάσει αρκετά επεισόδια, αγαπητέ φίλε, το να μείνεις εδώ είναι μια χαρά επιλογή, όμως μην λες αστείους αφορισμούς.  [/justify]

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #1267 στις: Ιουνίου 19, 2017, 13:22 »
Άσε να σου απαντήσει κανένας άλλος, εγώ είπαμε, έχω δουλειές.

• 2478
« Απάντηση #1268 στις: Ιουνίου 19, 2017, 13:24 »
Καλώς. Πάντα τέτοια. 

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1269 στις: Ιουνίου 19, 2017, 14:07 »
Είναι γεγονός πως σε κάθε έναν από εμάς οι απόψεις διαφέρουν, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό και το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να λέμε την άποψή μας χωρίς να κάνουμε επίθεση στην άποψη του άλλου. Όταν δε το πράγμα επαναλαμβάνεται τότε τίνει να γίνει "σύστημα" σε ότι κι αν στηρίξει ο "απέναντι".
Σαν Μανώλης, μέλος αυτού του φόρουμ χωρίς "τίτλους" και συναφή θα πρότεινα να τα σκεφτείτε και να προσπαθήσετε να "επικοινωνήσετε" λίγο πιο ομαλά, είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε στην απόδοση ενός, δύο, πέντε ατμοποιητών. Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί, αντίθετα ένας πιο υγιής διάλογος έστω και διαφωνίας θα ήταν πιο χρήσιμος για όλους μας, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από τέτοιους ανθρώπους/μέλη αυτής της παρέας. Είστε συμπαθέστατοι και χρήσιμοι κι οι δύο στην "κοινωνία" μας, το ξέρετε. Είναι κρίμα να αναλώνεστε με "επιθετικά" posts μεταξύ σας άνευ ουσίας όταν έχετε να μας προσφέρετε τόσα, έστω κι αν διαφωνείτε μεταξύ σας κατά καιρούς. Παραέγινα μελό και "wannabe συμπαθής" αλλά δεν μπορώ να σας αντιμετωπίσω διαφορετικά εσάς τους δυο, αδυναμίες. 8)

Ως moderator με τα μωβ τετραγωνάκια θα παρακαλούσα να επιστρέψουμε στα του Dripper νέτα σκέτα με αντρίκια φωνή. ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 19, 2017, 14:24 από makis206 »

• 2478
« Απάντηση #1270 στις: Ιουνίου 19, 2017, 16:07 »
[justify]@makis206, καλησπέρα. Τώρα σε διάβασα και θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω κάτι μικρό. Συμμετείχες κι εσύ στην επανεμφάνιση του φίλου ως είδωλο τρελό και σπάνιο στα ατμιστικά χρονικά. Δεν είναι σωστό ούτε σαν αναφαίρετο δικαίωμα, να μπω σε κάποιο νήμα επισκευάσιμου και αντί να συμμετέχω με επιχειρήματα στη συζήτηση, να πω απλά πως ο χ επισκευάσιμος που έχω είναι ο καλύτερος και μάλιστα να μην σταθώ εκεί αλλά να τονίσω προς τους κατόχους τού άλλου επισκευάσιμου πως, μην το ψάχνουν, δεν θα πάρουν ποτέ τη γεύση που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά του (π.χ. η χρήση κεραμικού τμήματος), είναι μάταιο. Να μην μου αρκούν ούτε αυτά αλλά να τελειώνω τις κουβέντες μου σε ύφος: “βαρέθηκα τους τύπους που τους βρίσκεις σε κάθε θέμα, με διαφορετικούς ατμοποιητές και να λένε πως είναι ο καλύτερος”. [/justify]

[justify]Εκτός ότι προσβάλουν όλα αυτά, και στοχευμένα προς μέλος αλλά και ως προς το σύνολο όσων έχουν τον ατμοποιητή που θεωρεί κατώτερο, πως είναι μάταιο ό,τι κι αν κάνουν, θέτει επίσης και εαυτό στο απυρόβλητο. Συγγνώμη όμως πρέπει να περιμένει και σχετική αντίδραση. [/justify]

[justify]Ο χ βλάκας Joe, μπορεί να τρέχει από νήμα σε νήμα επισκευάσιμου. Ωραία. Έλα και ξεμπρόστιασέ τον. Δυσκόλεψε τη ζωή του όπως μπορείς. Εμφανίσου με επιχειρήματα, όχι με αρλούμπες (βαρέθηκα να βλέπω αυτό κι εκείνο, όλα είναι μάταια, δεν μπορώ να περπατήσω με τραβούν τα χρόνια πίσω...). Και μάλιστα πού; βρήκε δήθεν ως εύκολο αντίπαλο τον Eviva, ποιον τον Eviva, έναν από τους κορυφαίους των κορυφαίων. Θες να μιλήσουμε για diver ή στην αντίπερα όχθη για σοφίες ή σοκολατάκια ή σκατουλάκια κ.λπ. κ.λπ.; ωραιότατα, μαζί σου. Έλα και δώσε πολύτιμες πληροφορίες και οτιδήποτε συγκριτικό στοιχείο.[/justify]

[justify]Κάτσε και κουβέντιασε, όχι ρουκέτες, όχι μπαρούφες “ανωτερότητας”. Ο The Dripper, είναι διαθέσιμος, άνθρωποι με μεράκι συνεχίζουν ακόμα, όρεξη υπάρχει απ' όλους. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #1271 στις: Ιουνίου 19, 2017, 19:05 »
Έσταξα τα τελευταία 2ml από το creme de la creme του rocke στον dripper.
Έκλαψα που δεν είχα στάξει και τα προηγούμενα 28ml...
Όχι βέβαια ότι στον papillion δεν έδωσε γευσάρα,αλλά στον dripper έχει την ίδια γεύση με τη μισή κατανάλωση.
Γιατί δεν μου το έλεγες ρε Γιάννη, είχα 30ml και κάθονταν μέχρι πρόσφατα που τα δώρισα  :)

Ως moderator με τα μωβ τετραγωνάκια θα παρακαλούσα να επιστρέψουμε στα του Dripper νέτα σκέτα με αντρίκια φωνή. ;D
Μάκη μου, πράσινα είναι τα τετραγωνάκια σου  :laugh1:

Και για να είμαι στο θέμα, η γεύση του dripper είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.  Με κούρασε όμως το N-R-N και για αυτό, δυστυχώς, αποσύρθηκε  :'(

Όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι στον Eviva βρήκα πολύ κοντινή (όμοια σχεδόν) γεύση.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1272 στις: Ιουνίου 19, 2017, 22:43 »
Αγαπητέ Τζο δεν θα δώσω άδικο στις απόψεις σου, όλοι όμως έχουμε κρίση (δεν εννοώ την οικονομική :D ) και οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- μπορούμε να καταλάβουμε τι διαβάζουμε απ' τον καθένα εδώ μέσα. Όταν δε, έχουμε δοκιμάσει και το "κατηγορούμενο" κι έχουμε ήδη σχηματίσει την προσωπική μας εικόνα γι' αυτό τότε φυσικά και δεν περιμένουμε να την αλλάξει εύκολα κάποιος. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για posts του δευτερολέπτου χωρίς επιχειρήματα κλπ κλπ.
Ξεμπρόστιασμα δεν χρειάζεται κατ'εμέ, υπάρχει πάντα η κόσμια και ευγενική απάντηση που ναι, χωράει ακόμα κι όταν ο άλλος "προσβάλει" σύμφωνα με τη δική μας άποψη. Υποστήριξη και θετικά σχόλια για ένα σωστό προϊόν μπορούμε να ρίξουμε ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε κι εμείς "κακοί" εν ολίγοις αν ο απέναντι έτσι επιθυμεί να πράττει - δεν μιλάω συγκεκριμένα για τον dikos αυτή τη στιγμή με αυτή τη έννοια αλλά για τον καθένα που θα μπορούσε να μπει σε ένα φόρουμ και να τα κάνει όλα Φοντάνα με μόλις λίγα posts.

Τέλος πάντων δεν μου αρέσει να βάζω σε καλούπια ανθρώπους και συμπεριφορές τους, καλούμαστε μόνο να κρατάμε το φόρουμ όσο πιο καθαρό γίνεται χωρίς να σημαίνει παράλληλα πως θα εκτελούμε ότι κινείται. Ας πούμε πως η παρέμβαση έγινε για να ξαναβρεί το νήμα την ροή του, προσωπικές επιθέσεις και πολλές αναφορές σε άλλους ατμοποιητές κατά την ταπεινή μου άποψη δεν χωράνε στο νήμα ενός τόσο πολύτιμου στην ιστορία του ατμίσματος ατμοποιητή. Τόσο απλά και φιλικά και για τις δύο πλευρές. :)

@Αντώνη πέσαμε σε νήμα που με βγάζει βάζελο, την πατήσαμε.. :))

Τη συνέχεια την αφήνω πάνω σας παιδιά.. ;)

• 2478
« Απάντηση #1273 στις: Ιουνίου 19, 2017, 23:09 »
Μάκη, καλησπέρα ξανά. Σ' αγαπώ και σε σέβομαι ως φίλο, εδώ και πάρα πολύ καιρό, και το ξέρεις. Αυτά τα λίγα εκτός θέματος.  ;D

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #1274 στις: Ιουνίου 19, 2017, 23:12 »
βρηκες ανθρωπο joe :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359941 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450243 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374915 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F