Φίλε μου με βρίσκεις, αλήθεια, λίγο απότομο

επειδή εκφράζω απλά και άμεσα την άποψή μου ;
Τα παρακάτω που έχω παραθέσει με bold πως τα βρίσκεις ;
Τελικά αξίζει και με το παραπάνω τις μερικές μέρες που χρειάζεται κάποιος για να το μάθει, αλλά πραγματικά είναι για λίγους και μερακλήδες που τελικά θα ανακαλύψουν αυτό το κάτι διαφορετικό για το οποίο σχεδιάστηκε
Δυστυχώς δε νομίζω να βρεθεί πιο εύκολος τρόπος για να γίνουν όλα όσα προσφέρει
Αν και ό,τι κάνω το κάνω με κέφι και αγάπη, δεν ξέρω αν μπορώ να συμπεριλάβω τον εαυτό μου στους "μερακλήδες" , με την έννοια που τους έχουμε όλοι στο μυαλό μας... Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς εννοεί το "είναι για λίγους" όταν έρχεται ως απάντηση σε διαφωνούντα με την άποψή του. Να το μεταφράσω ως "πιπίλα την ego σου ρε πιτσιρίκο..." ή ως "αν δεν έχεις την απαραίτητη νοημοσύνη..." . Με ποιά κριτήρια κατηγοριοποιεί "λίγους" και "πολλούς" και με ποια κριτήρια κατατάσει κάποιον αντίστοιχα. Νομίζω πολλοί είμαστε εδώ μέσα και σε πολλούς έχει στόχο να "απευθυνθεί", αλλιώς ας έστελνε το βίντεο σε λίγους με πμ !
Αν κάποιος κάνει ένα κουράγιο και μάθει πως δουλεύει θα καταλάβει ότι το συγκεκριμένο mod είναι πολύ μπροστά σε λειτουργίες από όλα τα υπόλοιπα.
Αν κάποιος απλά θέλει να πατάει ένα κουμπί και να ρουφάει τότε απλά το προσπερνά.
Δεν είναι για όλους
Μάλιστα... όποιος δηλ προτιμήσει πρόβατο, dna, nivel, GG και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο αντί του mid, θέλει απλά να πατάει ένα κουμπί και να ρουφάει...
Εεε, νομίζω αυτή είναι η πλήρης απαξίωση της ατμιστικής κοινότητας
Και για να μην παρεξηγηθώ :
Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το mid, απλώς εξέφρασα τις απορίες μου.
Δεν έχω κανένα συμφέρον από κανένα ατμιστικό προϊόν άρα λέω την άποψη μου και χωρίς να εξυπηρετώ κανέναν περίεργο σκοπό.
Δεν είμαι άβουλο 17χρονο για να μασάω σε προσπάθειες χειραγώγησης όπως οι παραπάνω.
Φίλε Δαίμονα, αν κάποιος χάνει την αντικειμενικότητα του λόγω ενθουσιασμού, καλά θα κάνει να περιμένει να την ξαναβρεί, πριν αναλάβει την ευθύνη να μιλήσει σε δημόσιο βήμα.
Μερικές φορές είναι προτιμότερο να πατάς το κουμπί και να ρουφάς, παρά να μιλάς