vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

536 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, stauros53, gfilip

Mid Janty (Modular Intelligent Design)

Αποσυνδεδεμένος savvis66

• *
  • 83
  • Φύλο: Άντρας
  • Carto με λεμόνι στο μπαλκόνι κ' η pg μου φουντώνει
Απ: Mid Janty (Modular Intelligent Design)
« Απάντηση #165 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 23:54 »
Δέν θέλω να προσβάλλω κανέναν και γράφω τελείως καλοπροαίρετα.Αλλά στα μισά του βίντεο με έπιασε ένα νευρικό γέλιο είχα καιρό να γελάσω έτσι :laugh1: :laugh1: .Δηλαδή αυτά τα μετρήματα στα λαμπάκια και τα δεξιά αριστερά τα κάνουμε και στον δρόμο?Είναι αυτή η εξέλιξη του ητ?Γίνεται το ητ πιο φιλικό στον νέο χρήστη για να γνωρίσει τα οφέλη του?Απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες που έχουν οι περισσότεροι πλέον κουραστεί με επισκευάσιμους,μόντες,diy κτλ και ψάχνουν πλεόν την απλότητα και ευκολία ? Προσφέρει 1000 πράγματα παραπάνω απο τα γνωστά mod τα οποία προσφέρουν τι στην ουσία? Έχεις δίκιο και λες οτι όποιος το έχει δουλέψει ίσως να καταλαβαίνει καλύτερα την ουσία του προιόντος.Στα δικά μου μάτια όμως είναι κάτι που απευθύνεται σε συλλέκτες ή σε ανθρώπους που θα του κάνουν review(που ενδεχομένως δεν έχουν ξοδέψει χρήματα να το αποκτήσουν) .Για τους υπόλοιπους υπάρχουν άλλες λύσεις να ατμίσουν οι άνθρωποι με ηρεμία τάξη και ασφάλεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 00:11 από savvis66 »

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #166 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 00:14 »
Σκεφτομενοι ορθολογικα και μονο, θα επρεπε απο χερι να απορριψουμε 9 στα 10 προιοντα ηλεκτρονικου τσιγαρου που κυκλοφορουν. Παρ ολα αυτα μερικα απ' αυτα γινονται sold out, μεσα σε λιγες ωρες απο τη κυκλοφορια τους!!!!

Αποσυνδεδεμένος alex66

• *
  • 96
« Απάντηση #167 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 00:34 »
χαλια μαυρα
γνωμη μου

Αποσυνδεδεμένος primeraice

• *
  • 90
« Απάντηση #168 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:32 »
ασχετα με τον παρουσιαστη το mod για μενα παντα δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα που κυκλοφορουν!!!σαν ατμιστης ζηταω κατι καλυτερο σε αποδοση και πιο ευχρηστο σε λειτουργιες!!!που να θυμαμαι τρια κλικ αριστερα τεσσερα δεξια 5 πανω κατω και τρια ενδιαμεσα!!! :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:  απο εμενα!!!

Αποσυνδεδεμένος st.mel

• **
  • 470
« Απάντηση #169 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:39 »
Provari 13 κλικ για να δεις την αντισταση.Πανω στην βιασυνη κανεις 14 κλικ.Ηδη εχουν ανοιξει οι τουρπινες για απογειωση.Αλλο ενα λαθακι και ειναι ετοιμο το provari για το μεγαλο ταξιδι.
Ε αντε τωρα να θελεις να δεις την αντισταση στο Mid και λογο ηλικιας να εχεις ξεχασει προς τα που να πας τον διακοπτη(αριστερα,δεξια,κλπ).Και αντε και το βρηκες.Τωρα κατσε να μετρησειςς ποσες φορες αναβοσβησε,και οταν τις μετρησεις στο τελος να αναρωτιεσαι αν μετρησες σωστα την/τις πρωτες (1,??/2,??).
Μου φαινετε οτι μεγαλωσα αρκετα για κατι τετοιο :( . Ισως το συγκεκριμενο μοντ να απευθυνετε οπως ειπε και ο Giannis Pap σε νεοτερης ηλικιας ατομα  :dontknow: .

Αποσυνδεδεμένος primeraice

• *
  • 90
« Απάντηση #170 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:41 »
τα νεοτερης ηλικιας ατομα θα το πεταξουν εξω απο το παραθυρο!!! :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #171 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 01:59 »
Σκεφτομενοι ορθολογικα και μονο, θα επρεπε απο χερι να απορριψουμε 9 στα 10 προιοντα ηλεκτρονικου τσιγαρου που κυκλοφορουν. Παρ ολα αυτα μερικα απ' αυτα γινονται sold out, μεσα σε λιγες ωρες απο τη κυκλοφορια τους!!!!

Και κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια φίλε μου, λίγο πιο πίσω όμως από αυτό που είπες / εννοείς... 
γιατί...
6 στα 10 είναι όντως για πέταμα, άλλα 3 από τα 10 είναι τρελά υπερτιμημένα γι' αυτό που προσφέρουν, άρα εξίσου πεταμένα λεφτά και, το ένα που απομένει θα δουλέψει αν είσαι τυχερός και το πάρεις από αξιόπιστο προμηθευτή. Παρόλα αυτά, βλέπουμε και διαβάζουμε διθυραμβικές κριτικές και για τα 10   :wall:

Εσύ πώς το εξηγείς αυτό;

Διαβάζω για κεφαλές άτμο που έβγαλαν στον υπερήφανο χρήστη που ανακάλυψε το άγιο δισκοπότηρο του ατμίσματος, 40 και 60 ml πριν την αλλάξουν και με πιάνουν τα γέλια  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Οι δικές μου στα 5 θέλουν σφυρί και καλέμι για να καθαρίσουν (και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα υγρά) και στην αρχή αναρωτιόμουν τί δεν κάνω καλά  :idiot1: ...
Έτσι γίνονται sold out φίλε μου, γιατί κάποιοι πατάνε στην ανάγκη/επιθυμία μας να βρούμε κάτι καλύτερο από τον ce4 ή την απλή ego μπαταρία... και μέχρι να βρούμε τί δεν πήγε καλά με το δικό μας κομμάτι, έχει βγεί το νέο μοντέλο που διορθώνει τις ατέλειες του προηγούμενου... και δώστου απ' την αρχή...

Δεν βαριέσαι, άμα δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Αν σου πω τί έχω χαλάσει μέχρι τώρα σε μ@... θα βάλεις τα κλάματα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Αλλά όπως έλεγε και η γιαγιά μου, "τέτοια βόϊδια τρώει ο λύκος".

Άντε, με τις υγείες μας !

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #172 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:03 »
Πολύ γέλασα μ' αυτό το βίντεο. Να σαι καλά gewre & janty.
Είμαι περίεργος πιο διεστραμμένο μυαλό σκέφτηκε αυτή τη φιλικότητα χειρισμού. Να στείλει βιογραφικό στη Microsoft για άμεση πρόσληψη  :))
Θα κατανοούσα την έλλειψη οθόνης αν είχε το μέγεθος τσιγάρου. Αλλά αυτό είναι σαν καραμπίνα. Και καφετέρια θα μπορούσαν να βολέψουν εκεί μέσα.

Αποσυνδεδεμένος ROD

• **
  • 221
« Απάντηση #173 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:19 »
Έτσι οπως το είδα, σε περίπτωση αγοράς, το κατάλληλο[size=78%] νήμα για να το παρουσιάσω μετα θα είναι αυτό[/size]
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,15099.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:30 από ROD »

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #174 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 09:12 »
Κανένας που να το έχει στην κατοχή του και να έχει άποψη υπάρχει?
Θα ήθελα περισσότερο να ακούω απόψεις από την καθημερινή τριβή με το mod παρά αυθαίρετα συμπεράσματα εξ αποστάσεως.

Και θέλω να με κατανοήσετε που δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω σε οποιονδήποτε έχει σχηματίσει άποψη μόνο εξ όψεως.
Κατανοητό ότι μπορεί να μην αρέσει εξωτερικά, λογικό να φαίνεται πολύπλοκο, αλλά θέλω την αποτύπωση της ατμιστικής εμπειρίας κάποιου χρήστη και όχι παρατηρητή.

« Απάντηση #175 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 09:48 »
Η απάντηση κρύβεται στο γεγονός πως είναι στη κυκλοφορία από τον Νοέμβριο του 12

10 μήνες μετά όσοι το χουν πάρει να σηκώσουν το χέρι  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

............αλλά θέλω την αποτύπωση της ατμιστικής εμπειρίας κάποιου χρήστη και όχι παρατηρητή.

Μακάρι να δούμε άλλον χρήστη να διασταυρώσουμε αυτά που λες
Πόσο το αγόρασες και από που Gewre ?

Αποσυνδεδεμένος savvis66

• *
  • 83
  • Carto με λεμόνι στο μπαλκόνι κ' η pg μου φουντώνει
« Απάντηση #176 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 10:22 »
Θα ήθελα περισσότερο να ακούω απόψεις από την καθημερινή τριβή με το mod παρά αυθαίρετα συμπεράσματα εξ αποστάσεως.

Και θέλω να με κατανοήσετε που δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω σε οποιονδήποτε έχει σχηματίσει άποψη μόνο εξ όψεως.
Κατανοητό ότι μπορεί να μην αρέσει εξωτερικά, λογικό να φαίνεται πολύπλοκο, αλλά θέλω την αποτύπωση της ατμιστικής εμπειρίας κάποιου χρήστη και όχι παρατηρητή.

Συγγνώμη κιόλας αλλά το μόνο αυθαίρετο συμπέρασμα που είδα στο νήμα για το janty είναι οτι το μοναδικό αρνητικό που του βρήκες είναι οτι δεν κάθεται όρθιο...μην τρελαθούμε κιόλας.Θα το πρότεινες σε κάποιον να το αγοράσει δηλαδή με όλα αυτά που ήδη κυκλοφορούν?Απο κει και πέρα τα παιδιά που γράφουν τα έχουν πει όλα(kristoff σου βγάζω το καπέλο :thumpup: ).

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 11:36 »
Θα ξεκινήσω με το δεδομένο πως είμαι ηλίθιος.
Παρακολουθώ reviews η.τ. για δύο λόγους, ο ένας είναι αυστηρή κριτική, όταν και όπου γίνεται, και ο άλλος να καταλάβω πως λειτουργεί κάτι.
Γνώστης ενός αντικειμένου λοιπόν είναι κάποιος, όχι όταν μπορεί να πει σε έναν επίσης γνώστη ενός αντικειμένου τα πάντα για αυτό, αλλά όταν μπορεί να τα εξηγήσει αυτά σε έναν μη γνώστη (πάντα με το δεδομένο πως ο παρατηρητής θέλει να μάθει, οκ..)
Είμαι τόσο ηλίθιος..; Μετά από ότι έχετε δει σε αυτό, αυτές τις "απλές λειτουργίες" εκτός του υπολογιστή, πόσοι μπορούν να τις κάνουν αν το πάρουν στα χέρια τους;

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #178 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 11:44 »
Φίλε savvis66, μην μου βγάζεις καθόλου το καπέλο, γιατί με κάτι τέτοια reviews χάλασα μέσα σε τρεις μήνες όσα θα χάλαγα ένα χρόνο για κτ :)) (είπα, "τέτοια βόιδια τρώει ο λύκος").

Τέσπα, βρήκα αυτό που μου κάνει, με τα πολλά, αλλά κατάλαβα κιόλας ότι δυστυχώς, η αγορά ητ είναι γεμάτη φανφαρολογίες και αέρα κοπανιστό.

Εγώ θέλω να ατμίζω επειδή γουστάρω και αυτό που είδα είναι ότι αν η αντίσταση είναι καλοστημένη, το φυτίλι καλό και η μπαταρία φρέσκια και δυνατή, τότε όλα ίδια είναι !
Άντε για να μην στεναχωρήσω και τα fanboys, σχεδόν ίδια  :laugh1:

Τώρα αυτά τα περί ατμιστικής εμπειρίας και εμπειρίας χρήσης γενικότερα, αφήστε τα για την apple που τα ξεκίνησε και ξέρει και να τα δια-χειρίζεται  8)
Τα τσουμπλεκάκια τριψήφιων αριθμών €, όμορφα και γυαλιστερά δεν λέω (κι εμένα μου αρέσουν), κάποια ίσως να καλύπτουν και μερικές παραπάνω απαιτήσεις, αλλά είναι για χομπίστες, συλλέκτες και μεταπωλητές.  ;) Βάλτε το αγαπημένο σας υγρό σε έναν bridgeless ατμο με μια καλοφορτισμένη απλή ego και θα βρείτε εμπειρία... να φαν' κι οι κότες... Τα υπόλοιπα... "περί ορέξεως, κολοκυθοτυρόπιτα"

Αποσυνδεδεμένος Protogni

• *
  • 55
  • Καταταγείτε μας έλεγαν...για τις φάπες κουβέντα!
« Απάντηση #179 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 11:45 »

Gewre όλοι οι παραπάνω έχουν ήδη υπερκαλύψει και το σημαντικότερο τεκμηριώσει την δυσχρηστία του janty.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ευγενικά μεν αλλά δε ακυρώνεις την γνώμη τους μόνο και μόνο γιατί δεν το έχουν δοκιμάσει.
Αυτό από μόνο του θα ακούγονταν λογικό αλλά όχι στο συγκεκριμένο προϊόν που όλα είναι ολοφάνερα.
Τι δηλαδή πρέπει να δοκιμάσω το janty για να δω αν μου είναι εύκολο να θυμάμαι τι κάνει το κάθε χρώμα και πότε το κάνει και πόσες κινήσεις πάνω κάτω και πλαγίως πρέπει να κάνω για να μπω σε κάποιο του μενού;
Τι είναι; Κάποια σπαζοκεφαλιά ή μετρητής του IQ μου; Δηλαδή σε λίγο καιρό θα αναρτηθεί και πίνακας με το high score αυτών που μπορούν να θυμούνται τις περισσότερες κινήσεις για τα μενού απ’ έξω;
Στο κάτω-κάτω γιατί πρέπει ένα προϊόν να με βάλει σε αυτή τη διαδικασία της εκμάθησης και γιατί να πρέπει να το αγοράσω για να μπορώ ελεύθερα να εκφέρω την γνώμη μου σε κάτι τόσο οφθαλμοφανές;
Το μόνο θετικό που έχει κατά την γνώμη μου είναι το joystick που σε μία άλλη υλοποίηση θα ήταν μεγάλη ευκολία.
Αυτά τα λίγα κι από μένα που σε καμία περίπτωση δεν είναι επίθεση για το άτομο σου αλλά απορία για την τόσο ένθερμή σου υποστήριξη για αυτό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450585 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110838 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375181 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F