vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

533 επισκέπτες, 6 χρήστες
kotsos75, Tem, stauros53, Milarepa, manoslykos, gfilip

Mid Janty (Modular Intelligent Design)

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Mid Janty (Modular Intelligent Design)
« Απάντηση #180 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 12:17 »
Απ' ότι έχω καταλάβει δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για ένα mod, στο όποιο εν έτη 2013, πρέπει να μετράς λαμπάκια να αναβοσβήνουν για να μετρήσεις την αντίσταση. ( πρέπει να το αγοράσω για να κρίνω τελείως ηλίθιο και γελοιο???)
Για μένα το θέμα είναι να μην βγάζουμε καλό και λειτουργικό, οτιδήποτε μας δίνουν για να κάνουμε review, απλά γιατι μας το δώσανε... και ναι δεν χρειάζεται να πάει να το αγοράσει κάποιος και να κλαίει τα λεφτά του (προσωπική γνώμη), για να απαντήσει σε μια ερώτηση σε ένα φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 12:48 »
... θέλω την αποτύπωση της ατμιστικής εμπειρίας κάποιου χρήστη και όχι παρατηρητή.

Tην οποία θα την έχεις δυστυχώς μάλλον δύσκολα όταν o υποψήφιος αγοραστής ακούει γιά κουμπί / χειριστήριο τύπου joystick με συνδυασμούς gestures, για μέτρηση των blinks του led, για αγορά προγραμμάτων προγραμματισμού κλπ...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 17:30 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος st.mel

• **
  • 470
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 14:17 »
Κανένας που να το έχει στην κατοχή του και να έχει άποψη υπάρχει?
Θα ήθελα περισσότερο να ακούω απόψεις από την καθημερινή τριβή με το mod παρά αυθαίρετα συμπεράσματα εξ αποστάσεως.

Και θέλω να με κατανοήσετε που δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω σε οποιονδήποτε έχει σχηματίσει άποψη μόνο εξ όψεως.
Κατανοητό ότι μπορεί να μην αρέσει εξωτερικά, λογικό να φαίνεται πολύπλοκο, αλλά θέλω την αποτύπωση της ατμιστικής εμπειρίας κάποιου χρήστη και όχι παρατηρητή.

Και γιατι φιλε μου να μην εχουμε αποψη;Εχουμε και την εκφραζουμε συμφωνα με το review.Αλλωστε ποιος ο λογος που γινετε; Δεν γινετε για να δουμε και οι υπολοιποι που δεν εχουμε στην κατοχη μας το μοντ τον ατμοποιητη κλπ,πως λειτουργει και στην πορεια αν μας αρεσει να προβουμε στην αγορα του η να το αποφυγουμε;Κανω λαθος; Και αφου γινετε 1 βιντεο δεν πρεπει να γινονται αρνητικα σχολια παρα μονο θετικα;
Προσωπικα ναι ειμαι νεος σχετικα ατμιστης(1 χρονο+5 μερες)αυτο ομως δεν μου στερει το δικαιωμα να εχω αποψη πανω σε κατι και απο την στιγμη που γινετε μαλιστα και μια παρουσιαση με βιντεο τοτε μπορω να πω και γω την μα....κια μου,αν το θελεις ετσι.
Γνωριζω οτι ο γραπτος λογος καμια φορα δεν εκφραζει αυτο που θελουμε να πουμε αλλα ειλικρινα λυπαμε πολυ για την πρωτη παραγραφο.
Εχω αποψη ασχετα αν δεν σου αρεσει και απο την στιγμη που κανεις βιντεο και το βλεπω τοτε ναι μεν εξ αποστασεως αλλα τα συμπερασματα μου δεν ειναι αυθαιρετα.Μου δειχνεις κατι και γω σου απαντω πανω σε αυτο.
Φιλικα παντα χωρις να εχω καποιο προβλημα με σενα προσωπικα φιλε μου gewre!

Αποσυνδεδεμένος ROD

• **
  • 221
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 14:24 »
Έγραφα  κάτι παρόμοιο , αλλα με κάλυψε κατα 90% ο απο πάνω  :thumpup: . Το μόνο που έχω να συμπληρώσω  είναι το εξής. Αν αυτό το mod είχε βγει το 2009 ή το 2010, όντως θα ήταν πρωτοποριακό . Τώρα δεν είναι. Το αντίθετο ισχύει. Και για αυτό δεν χρειάζεται να είμαι κάτοχος για να το καταλάβω, για τους λόγους που ανέλυσε ο Στάθης.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 14:42 »
gewre αν σου έδιναν ένα κινητό σε μέγεθος laptop και χωρίς οθόνη θα το αγόραζες? Θα άλλαζες γνώμη άμα σου έλεγαν ότι είναι εύκολο γιατί όταν πατάς το 1 ανάβει πράσινο, το 2 κόκκινο κ.ο.κ. οπότε εύκολα μπορείς να δεις τον αριθμό που καλείς προσέχοντας τα χρώματα?
Δεν νομίζω ότι θα βρεις αγοραστή του mid σ' αυτό το φόρουμ. Οι πιθανοί αγοραστές του είναι οι άσχετοι που θα τους το πουλήσει κάποιο μαγαζί για να το ξεφορτωθεί.

Στα βιντεο που έδειξες δεν είδα να αναφέρεσαι σε κάποια ιδιαίτερα ατμιστικά πλεονεκτήματα. Αν υπάρχουν ανακαλώ όλα όσα έγραψα παραπάνω. Εσύ που το δοκίμασες γιατί δεν κάνεις κάποιο συγκριτικό μεταξύ mid, spinner, vamo, lava ή ότι άλλο βρεις πρόχειρο και να μας πεις τη γνώμη σου?

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 14:52 »
και εγω ελεγα οτι το v max και το z max σου σπανε τα νευρα στο μενου  :laugh1:
σαν το  vamo κανενα τελος  :respect:

Αποσυνδεδεμένος tomy

« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 15:08 »

Περιμένουμε  μια  πιο  ρεαλιστική    παρουσίαση 

Καλή  συνεχεία   φιλικα 

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 15:21 από tomy »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 15:49 »
Εδώ
το έχει προς $101,95, και καλά τιμή προσφοράς από $162. Μου μυρίζει άγριο δούλεμα!

Αν οποιαδήποτε εταιρεία μου ζητούσε να κάνω review για το συγκεκριμένο μοντ, το βίντεο θα είχε τελειώσει στα 5' με την κίνηση της εκπαραθύρωσης. Και επιπλέον, θα ζητούσα και αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Πρέπει να υπάρχουν αρκετοί παλιοί κομπιουτεράδες στο φόρουμ, και να θυμούνται τις γλώσσες προγραμματισμού σε μη γραφικό περιβάλλον. Κάτι τέτοιο μου θυμίζει. Είναι σαν να έχεις την επιλογή χρήσης visual studio και GW Basic, και να επιλέγεις να φτιάξεις σύνθετα στοιχεία με το δεύτερο. Και μάλιστα σε μεγαλύτερη τιμή. Το βίντεο το σταμάτησα στο 6ο λεπτό περίπου, και αυτό γιατί μου καρφώθηκε ότι το led δίνει σήματα μορς και έψαχνα στο ίντερνετ όλο τον κώδικα. Φίλε Gewre, δεν ξέρω την κατάληξη του βίντεο, ούτε την τελική σου γνώμη για το προϊόν, αλλά από μένα χαρά στο κουράγιο σου. Πρέπει να χρωστούσες μεγάλη χάρη στην εταιρεία που στο έδωσε για review και την ξεπλήρωσες και με τόκο, γιατί περί βασανιστηρίου πρόκειται.
Από την άλλη, πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν κάποιοι που λύνουν το 1+1=? λέγοντας 1+1=1+0,7+0,3=1,7+0,3=2, οπότε κυρίες και κύριοι, ορίστε το μοντ σας! Ειλικρινά δεν ξέρω αν παίζουν βραβεία όπως όσκαρ ητ, αυτό σίγουρα παίρνει το χρυσό βατομουρο.
Υπομονή μέχρι να βγει η βερσιόν που στο starter kit θα δίνει δώρο και ένα τάμπλετ για το δρόμο, γιατί η χρήση τέτοιου μοντ παραπέμπει στη διαφήμιση της τροχαίας: οδήγηση και sms δεν πάνε μαζί. Ώρα είναι να αρχίσει και η Τροχαία να κόβει πρόστιμα για χρήση ητ στο τιμόνι...

Ναι είμαι επιθετικός και γράφω με έντονους τόνους, ναι δεν το έχω δοκιμάσει, ναι, δεν είδα το βίντεο με τη χρήση του στον υπολογιστή και ναι δεν ξέρω καν το τέλος αυτού του βίντεο. 6' μου ήταν όμως υπέραρκετά για να κάνω review ένα προϊόν το οποίο δεν ξέρω καν σε ποιους απευθύνεται. Παρ' όλα αυτά, θα σύστηνα την αγορά του. Αρκεί να συνοδεύεται με άμεση αποθήκευση στο σφραγισμένο ακόμα κουτί. Που ξέρεις, μία μέρα θα μιλάμε γι αυτό και θα αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι. Ξέρετε πόσο πάει σήμερα ένα παιχνίδι SNES??? Ακριβότερα από όταν κυκλοφόρησε!!!

Δεν επιθυμώ να προσβάλλω κανέναν, ιδιαίτερα τον gewre, του οποίου τα reviews παρακολουθώ συνεχώς, και ας μην συμφωνώ πάντα με τη γνώμη του. Παρ' όλο που σαν δυνητικό μέλος του target group της, η Janty προσβάλλει εμένα με αυτό το προϊόν!

« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 15:52 »
Εδώ η "μαμά" το έχει 61,95 € από 99,95 €

janty

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!

Αποσυνδεδεμένος petros1967

• 1
« Απάντηση #190 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:13 »
Είμαι κάτοχος του Mod.Το έχω τρεις ημέρες τωρα,ειναι πάρα πολλή καλό και δυνατό και παν εύκολο στη λειτουργία του.

Αποσυνδεδεμένος panmar73

• *
  • 16
« Απάντηση #191 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 23:59 »
κατοχος ενος MID και γω εδω και ενα μηνα.Στην αρχη εκλαιγα τα λεφτα μου και το πεταξα στο ντουλαπι.Μετα το 2 βιντεακι του Ρενου το ξαναπιασα στα χερια μου και ανακαλυψα τα παρακατω:
Α) Ειναι ισως το πιο δυνατο μοντ που κυκλοφορει στην αγορα.Στα 8 W με προτανκ, με 6 mg υγρο και πυροβολαει.Νομιζεις οτι η νικοτινη ειναι τουλαχιστον 18αρα.
Β) Αν εξοικιωθεις με τον χρωματικο του κωδικα (ΝΑ εισαι καλα ΡΕΝΟ) ειναι παιχνιδακι.Μπορεις να κανεις ΠΑΠΑΔΕΣ!!
γ) Οσοι δεν εχουν υπομονη...Δεν ειναι γι' αυτους....
δ) Μονο το σπειρωμα EGO λειπει για να ολοκληρωθει το εργαλειο.
ε) Αυτονομια απειρη, με τις 2 18350, ανετα 1 1/2 μερα.

Αποσυνδεδεμένος progressevakos

• **
  • 124
  • Aut viam inveniam aut faciam
« Απάντηση #192 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 00:26 »
Ιςως το πιο δυνατο μοντ που κυκλοφορει???? ενθουσιασμενος ακουγεσαι!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος panmar73

• *
  • 16
« Απάντηση #193 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 00:30 »
Ναι φιλε μου εχω στην κατοχη ενα evic, lava,και ενα κουτι, τετοια δυναμη το ατιμο δεν εχει κανενα. Να φανατστεις ατμιζω VG και εχω ΤΡΟΜΕΡΟ χτυπημα!!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #194 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 00:35 »
(μήπως ήρθε το τέλος των προβάρι??? :hmmm:   μη βαράτε, μήπως είπα..... :) )

Το ειχε προβλεψει η lemy οταν μας το παρουσιασε, αλλα ποιος την πιστευε. :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360223 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450587 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110838 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328441 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F