vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

476 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, stauros53, Milarepa, kyrgiannis, Cloune, manoslykos, paulxan

Mid Janty (Modular Intelligent Design)

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
  • Φύλο: Άντρας
    • workfolio
Απ: Mid Janty (Modular Intelligent Design)
« Απάντηση #135 στις: Αυγούστου 01, 2013, 00:35 »
Φίλε μου με βρίσκεις, αλήθεια, λίγο απότομο  :confused1: επειδή εκφράζω απλά και άμεσα την άποψή μου ;
Τα παρακάτω που έχω παραθέσει με bold πως τα βρίσκεις ;

Τελικά αξίζει και με το παραπάνω τις μερικές μέρες που χρειάζεται κάποιος για να το μάθει, αλλά πραγματικά είναι για λίγους και μερακλήδες που τελικά θα ανακαλύψουν αυτό το κάτι διαφορετικό για το οποίο σχεδιάστηκε

Δυστυχώς δε νομίζω να βρεθεί πιο εύκολος τρόπος για να γίνουν όλα όσα προσφέρει  :dontknow:

Αν και ό,τι κάνω το κάνω με κέφι και αγάπη, δεν ξέρω αν μπορώ να συμπεριλάβω τον εαυτό μου στους "μερακλήδες" , με την έννοια που τους έχουμε όλοι στο μυαλό μας... Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς εννοεί το "είναι για λίγους" όταν έρχεται ως απάντηση σε διαφωνούντα με την άποψή του. Να το μεταφράσω ως "πιπίλα την ego σου ρε πιτσιρίκο..." ή ως "αν δεν έχεις την απαραίτητη νοημοσύνη..." . Με ποιά κριτήρια κατηγοριοποιεί "λίγους" και "πολλούς" και με ποια κριτήρια κατατάσει κάποιον αντίστοιχα. Νομίζω πολλοί είμαστε εδώ μέσα και σε πολλούς έχει στόχο να "απευθυνθεί", αλλιώς ας έστελνε το βίντεο σε λίγους με πμ !

Αν κάποιος κάνει ένα κουράγιο και μάθει πως δουλεύει θα καταλάβει ότι το συγκεκριμένο mod είναι πολύ μπροστά σε λειτουργίες από όλα τα υπόλοιπα.
Αν κάποιος απλά θέλει να πατάει ένα κουμπί και να ρουφάει τότε απλά το προσπερνά.

Δεν είναι για όλους

Μάλιστα... όποιος δηλ προτιμήσει πρόβατο, dna, nivel, GG και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο αντί του mid, θέλει απλά να πατάει ένα κουμπί και να ρουφάει...
Εεε, νομίζω αυτή είναι η πλήρης απαξίωση της ατμιστικής κοινότητας  :yes:

Και για να μην παρεξηγηθώ :
Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το mid, απλώς εξέφρασα τις απορίες μου.
Δεν έχω κανένα συμφέρον από κανένα ατμιστικό προϊόν άρα λέω την άποψη μου και χωρίς να εξυπηρετώ κανέναν περίεργο σκοπό.
Δεν είμαι άβουλο 17χρονο για να μασάω σε προσπάθειες χειραγώγησης όπως οι παραπάνω.

Φίλε Δαίμονα, αν κάποιος χάνει την αντικειμενικότητα του λόγω ενθουσιασμού, καλά θα κάνει να περιμένει να την ξαναβρεί, πριν αναλάβει την ευθύνη να μιλήσει σε δημόσιο βήμα.
Μερικές φορές είναι προτιμότερο να πατάς το κουμπί και να ρουφάς, παρά να μιλάς  ;)

Αποσυνδεδεμένος G.K.77

• **
  • 193
  • Με λένε Γιώργο και είμαι καλά.
« Απάντηση #136 στις: Αυγούστου 01, 2013, 00:45 »
Είναι σαν τα σημερινά κινητά, εσύ θέλεις απλά να πάρεις ένα τηλέφωνο και αυτό απλά έχει 1002 σαβούρες άχρηστα πράγματα που τα χρυσοπληρώνεις.
Για μένα προσωπικά απλά πεταμένα λεφτά, αν θες joystick πέρνεις ένα playstasion :laugh1: .

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #137 στις: Αυγούστου 01, 2013, 00:49 »
Είναι προφανές, ότι ο γραπτός λόγος δεν είναι το ίδιο με τον προφορικό.

Πολλές εκφορές μέσα στο φόρουμ ορμώμενες από  εντελώς διαφορετικές προθέσεις των συγγραφέων τους, έχουν παρεξηγηθεί κι έχουν γίνει απαρχές για διενέξεις, άνευ ουσίας όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη:
κρατάτε λίγο πιο αμυντική στάση, δεν είναι απαραίτητο να κοντράρετε το συν-φορουμίτη σας με την πρώτη αφορμή. Ιδιαίτερα όταν δεν σας έχει απαντήσει ακόμη στην τοποθέτησή σας.

Απ'το συντονισμό του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #138 στις: Αυγούστου 01, 2013, 02:07 »

3. Γιατί χρεώνουν 65 ευρώ για φουλ λειτουργία μόνο σε 175 τζούρες και μετά πρέπει να τα ξανασκάσω για να το ξεκλειδώσω και να το χρησιμοποιώ όπως θέλω; Ας το έδιναν ξέρω 'γω 80 ή 90 ή όσο θέλουν, ξεκλείδωτο εξαρχής (περισσότερες πληροφορίες στο site της janty για το mid)

για του λογου το αληθες
https://www.midseries.com/en/store

Αποσυνδεδεμένος ROD

• **
  • 221
« Απάντηση #139 στις: Αυγούστου 01, 2013, 02:34 »
Έχω ξαναπεί οτι καλο mod είναι αυτο που όταν το αγορασεις δε θα στερηθείς κάτι πιο σημαντικό εσυ ή η οικογένειά σου και δεύτερον, καλο mod είναι  αυτο που σου κάνει τη δουλεια. Δε χρειάζεται να χαλάνε οι καρδιές μας ουσιαστικά  για βρύσες που δέχονται  μπαταρίες  ;D
Με την ευκαιρία, εγω έχω το evic. Που είναι με παρόμοια λογική. Δεν χρησιμοποίησα σχεδόν ποτε τις περισσότερες λειτουργίες του. Μόνο τις πρώτες δυο μέρες. Έτσι για παιχνίδι. Κατα τη γνώμη μου η πλειοψηφία αυτών που θα το αγοράσει, μετά απο λίγες μέρες θα το κρίνει μόνο για τις δυνατότητες ατμίσματος που εχει. Χωρίς να λέω οτι είναι καλές οι κακές. Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο . Λογικα είναι πιο δυνατο απο το evic . Αν είναι πιο δυνατο απο  αλλα mod δεν είμαι ο αρμόδιος να πω, γιατι προς το παρών δεν έχω.

« Απάντηση #140 στις: Αυγούστου 01, 2013, 09:33 »
Φαντάζομαι τη χαρά που θα κάνουν οι νέοι ατμιστές όταν κάποια καταστήματα ή ατμιστές το
προτίνουν, θα τους εξηγούν τις λειτουργίες του, οι άλλοι θα έχουν τη σκέψη τους πως με το κ.τ.
άνοιγαν το πακέτο έβγαζαν το τσιγάρο, άναβαν με αναπτήρα και κάπνιζαν  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος smokerina

• **
  • 183
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η φτώχεια που δεν έχει χρέη είναι μεγάλος πλούτος.
« Απάντηση #141 στις: Αυγούστου 01, 2013, 15:56 »
Δεν μού άρεσε καθόλου :nope:, ούτε οπτικά, ούτε τρόπος λειτουργίας, ούτε τιμή του. Είναι η προσωπική μού άποψη όμως. Γούστα είναι!  :dontknow: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
« Απάντηση #142 στις: Αυγούστου 01, 2013, 17:20 »
ωραία η παρουσίαση του gewre, όπως πάντα. :thumpup:

Μια απορία όμως για το mid, και οχι για την παρουσίαση του...
cartomizer;;; :confused1: :o ???

Δηλαδή σε Golf Gti φορέσαμε λάστιχα από Fiat Panda, ή μου φαίνεται;

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #143 στις: Αυγούστου 01, 2013, 17:54 »
δεν ξερω αλλα ακομα δεν βγηκε το πρωτο και οι περισσοτροι περιμενουν την δευτερη εκδοση μπας και εχει κανονικο 510 και 22mm η αληθεια ειναι οτι προσπαθωντας να φτιαξουν ενα προηγμενο modακι χασανε τα βασικα

δεν το εχω δοκιμασει να δω απο αποδοση πως παει αλλα και λιγο ομορφια οταν μπει καποιοσ επισκευασιμος δε βλαπτει

Αποσυνδεδεμένος istergios

• **
  • 104
  • Never Surrender
« Απάντηση #144 στις: Αυγούστου 01, 2013, 17:59 »
Ωραια παρουσιαση απο gewre αλλα η ελειψη μιας εστω βασικης οθονης και να πρεπει να μαθεις και χρωματικο κωδικα για να το λειτουργεις .... :nope:

Αποσυνδεδεμένος μιχαληςVape

• *
  • 10
« Απάντηση #145 στις: Αυγούστου 01, 2013, 19:13 »
Μα αυτο απευθυνεται μονο σε ειδηκους για το η.τ. . δεν νομιζω να το δειξει καποιος καταστηματαρχης καν σε καποιο νεο πελατη.
Ας μην αρνιομαστε οτιδηποτε αναπτυσετε , ετσι και αλλιως εχει γλυκια τιμουλα για αυτα που κανει σε συγκριση με αλλα ακριβοπληρωμενα.

Αποσυνδεδεμένος istergios

• **
  • 104
  • Never Surrender
« Απάντηση #146 στις: Αυγούστου 01, 2013, 19:16 »
off topic Τελικα το ηλεκτρονικο τσιγαρο τεινει να γινει hobby αφου υπαρχουν προιοντα για 'ειδικους' !!! Με καθε καλη προθεση και χωρις ιχνος ειρωνειας .

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #147 στις: Αυγούστου 01, 2013, 19:29 »
παιδια υπαρχουν τοσα μοντελα πλεον στην αγορα οπου καλυπτουν καθε γουστο.........
αν καποιος δεν μπορει να χειριστει ενα μοντελο παει σε αλλο......γιαυτο παρακολουθουμε τις παρουσιασεις για να βλεπουμε κατι πριν το παρουμε.....
τωρα αν απο την παρουσιαση προκυπτει οτι θελει μετσοβειο πολυτεχνιο το ατμισμα του συγκεκριμενου μοντελουδεν φταιει ο παρουσιαστης αλλα η εταιρεια.....!!! και το λεω εγω που σε αλλη παρουσιαση εχω αντιπαρατεθει με τον φιλο μας αλλα παντα με κοσμιο τροπο......
 τωρα το συγκεκριμενο μοντελο θελει να στα ''παρει'' και μετα την πωληση με τις εξτρα εφαρμογες κ.λ.π.........!!!
θα δειξει το μελλον πως θα παει το μοντελο αυτο......
παντως δεν ειναι για καποιον πολυ αρχαριο που θελει αμεσα να ατμισει η για καποιον που εχει μαθει να παταει 1 η 2 κουμπακια και κανει τα κολπα που θελει........καπως ετσι το καταλαβα.........

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #148 στις: Αυγούστου 01, 2013, 19:32 »
off topic Τελικα το ηλεκτρονικο τσιγαρο τεινει να γινει hobby αφου υπαρχουν προιοντα για 'ειδικους' !!! Με καθε καλη προθεση και χωρις ιχνος ειρωνειας .
Τείνει; Είναι εδώ και καιρό χόμπι, για πολλούς μάλιστα είναι έτσι. Το mid έχει παρουσιαστεί από πολλούς ήδη, με τις ρυθμίσεις του, και μπορώ να πω πως με ότι βλέπω εμένα μου φαίνεται ως εξής...

Κάθονται ένας haker ατμιστής με έναν κατασκευαστή, κι οι δυο χομπίστες και συζητάνε. Και για να αποδείξει ο ένας στον άλλον ότι μπορεί, πάει και φτιάχνει μια πλακέτα μικρή που να μπορεί να δώσει όσα Watt και να ανεβοκατεβάζει και τη τζούρα στο ενδοιάμεσο. Κι ο άλλος για να του τη σπάσει πάει και βάζει τη πλακέτα σε μπαταρία ΑΑ (ξέρω ότι δεν είναι ΑΑ....) Γίνεται; Ναι αμέ γίνεται. Και να φτιάξεις mod που με δουλεύουν οι φίλοι μου με WiFi γίνεται και πιο εύκολα αν ρωτάς εμένα. Η ερώτηση 2 τώρα...... Καλύπτει κάποια υπάρχουσα ανάγκη του ατμιστικού κοινού. Ή έστω (3) δημιουργεί κάποια ανάγκη σε κάποιο κοινό; Το κοινό των χομπιστών και με τους επισκευάσιμους (στατιστικά μέχρι τώρα) λέει προς το παρόν όχι.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #149 στις: Αυγούστου 01, 2013, 21:03 »
Σίγουρα δεν είναι για όλους -όπως άλλωστε και πάρα πολλά άλλα αντικείμενα- αλλά σίγουρα είναι ένα ενδιαφέρον mod πολύ διαφορετικό απ' αυτά γνωρίζουμε και που είναι 100% αυτόνομα...
O χρόνος θα δείξει πως θα το αποδεχτούν οι ατμιστές...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360247 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450617 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F