Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

438 επισκέπτες, 5 χρήστες
Giannis.B, manoslykos, camber, isidoros, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Vamo Mod vv/vw  (Αναγνώστηκε 647104 φορές)

Αποσυνδεδεμένος halk

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Vamo Mod vv/vw
« Απάντηση #360 στις: Ιαν 15, 2013, 08:48 »
Μόλις έστειλα ερώτηση στο Vaporbreak αν γνωρίζουν αυτό το θέμα με τα ελατήρια και αν ναι αν σκοπέυουν να μου στείλουν νέο ελατήριο. Μόλις μου απαντήσουν ( αν και δεν το βλέπω, μέχρι στιγμής δεν απαντάνε σε τίποτα) θα ποστάρω να σας πω τι γίνεται. Πάντως με μια γρήγορη ματιά το HC μου φάνηκε πιο αξιόπιστο μαγαζί. Τι να πω....

Αποσυνδεδεμένος kerk

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καλαμάτα
    • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΗΣΗΣ
« Απάντηση #361 στις: Ιαν 15, 2013, 09:13 »
Αυτό που έλεγε ένας φίλος νωρίτερα να το μετρήσουμε με πολύμετρο ωμικά έχει νόημα ;

Βεβαίως έχει νόημα και είναι η σωστότερη λύση ! Μέτρησέ το με πολύμετρο και πρέπει να σου δείξει μηδενική αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #362 στις: Ιαν 15, 2013, 12:25 »
Μόλις παρέλαβα το ss από steamforce.gr . Βάζω μέσα μία φορτισμένη μπαταρία, ανοίγει και δοκιμάζω τους ατμοποιητές που έχω αυτή τη στιγμή μαζί μου: όλοι ( 3) vivi nova  με χαμηλή αντίσταση  ( από 1,5 - 1,7)γιατί τους δούλευα σε μηχανικό mod. Διαβάζει τις αντιστάσεις, το βάζω στο vw στα 7,5 & 8 watt...= To μοντάκι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Έσβησε τελείως και ό,τι και να πατήσω τίποτα.
Ξαναδοκιμάζω λιγότερα watts= Tα ίδια.
Δοκιμάζω volts στα 3 , 3,2 ( χαμηλά δηλ.) μου δίνει μία τζούρα και μετά τα ίδια. Σβηστό και δεν δουλεύει.
Αναγκαζόμουν κάθε φορά να βγάλω/βάλω μπαταρία για να πάρει μπρος.  Τί κάνω στραβά;

Αποσυνδεδεμένος daidalus

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
« Απάντηση #363 στις: Ιαν 15, 2013, 12:33 »
To mod λειτουργει σε 2 modes: AVG και RMS. Στο AVG τα ρευματα ειναι μεγαλα οποτε λενε να εχεις παντα RMS. Οποτε πατα για 10sec το - ή το + μεχρι να δειξει Μ02 (RMS). Αν δειξει Μ01 (AVG) επανελαβε για να δειξει 02. Και πατα και παρατεταμενα και τα 2 μαζι (+/-) για 3 sec για να οριζεις ισχυς (watts), οχι ταση (volts). Δοκιμασε τα και πρεπει να παιξει λογικα.

Μαλλον τα μεγαλα ρευματα του AVG το κανουν να νομιζει οτι υπαρχει βραχυκυκλωμα, οποτε κλεινει λογο της προστασιας.

Αποσυνδεδεμένος digitalis

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #364 στις: Ιαν 15, 2013, 12:38 »
Με τι μπαταρια το εχεις?
Στην αρχη ειχε παρατηρηθει οτι με 18650 δεν εκανε καλη επαφη σε καποια/μερικες φορες.
Οταν το κουνας ακουγεται η μπαταρια να κουνιεται μεσα του, μηπως ειναι κατι τετοιο?
 :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #365 στις: Ιαν 15, 2013, 12:44 »
Από την αρχή το άλλαξα σε ΝΟ2 mod.
Tώρα το ξαναάλλαξα σε ΝΟ1, αλλά πάλι τα ίδια. σβήνει εντελώς όταν πατήσω το κεντρικό κουμπί και δεν ξανανοίγει, παρά μόνο αν βγάλω/βάλω μπαταρία.
Το χρησιμοποιώ με ΜΙΑ μπαταρία 18350, Trustfire protected 1200mah ( με βυζί). Παίζει ρόλο ότι είναι protected;

Αποσυνδεδεμένος daidalus

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
« Απάντηση #366 στις: Ιαν 15, 2013, 12:50 »
αν η αντισταση ειναι χαμηλη δυστηχως παιζει, αλλα νομιζω κατω απο 1.5Ω θα εχει προβλημα. Δοκιμασε αρχικα αλλη μπαταρια. Αν δεν δουλεψει, δοκιμασε καποιον ατομοποιητη.

Μαλλον εξαρτατε που μπαινει η προστασια. Αν πχ σηκωνει ρευμα μεχρι 2.5Α, τοτε με 1.5Ω αντισταση, για να δουλεψει θες:

Ι<2.5 -> V/R<2.5 -> V<2.5*R -> V< 3.75

Οποτε αν δεν κανω λαθος θα επρεπε να παιζει με ταση μικροτερη απο 3.7 ταση, ή ισχυης 9 Watt.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 15, 2013, 12:57 από daidalus »

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #367 στις: Ιαν 15, 2013, 12:54 »
3 vivi nova & 1 eternity δοκίμασα. η χαμηλότερη αντίσταση ήταν 1,5 και η ψηλότερη 1,9 σύμφωνα με ό,τι διάβαζε το vamo. Δεν έχω άλλους ατμοποιητές. Θα φτιάξω μεγαλύτερη αντίσταση στο σπίτι και θα δοκιμάζω, όπως και άλλη μπαταρία ( ήδη δοκίμασα 2 trustfire, θα δοκιμάσω μία Εeffest IMR). Πάντως ενημέρωσα το Κατάστημα και είναι πρόθυμοι να μου το αντικαταστήσουν

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #368 στις: Ιαν 15, 2013, 13:03 »
Το χρησιμοποιώ με ΜΙΑ μπαταρία 18350, Trustfire protected 1200mah ( με βυζί)...

Μια χαρά είναι το mod, απλώς άλλαξε την μπαταρία σου με μία unprotected κατά προτίμηση IMR...
Ετσι ακριβώς μου έκανε και μένα μια ίδια μπαταρία (TrustFire protected,αυτή με τις φλόγες) σε ένα mini Lava μόλις τό ρύθμιζα πάνω από 3.6 V ή όταν η μπαταρία έπεφτε κάτω από 3.4 V...
Και δεν είναι με τίποτα 1200 mAh...Max 700...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 15, 2013, 21:37 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 🇬🇷➹💢🚭⚠️🚭💢➷🇬🇷
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: AΘΗΝΑ,ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #369 στις: Ιαν 15, 2013, 13:40 »
Μόλις έστειλα ερώτηση στο Vaporbreak αν γνωρίζουν αυτό το θέμα με τα ελατήρια και αν ναι αν σκοπέυουν να μου στείλουν νέο ελατήριο. Μόλις μου απαντήσουν ( αν και δεν το βλέπω, μέχρι στιγμής δεν απαντάνε σε τίποτα) θα ποστάρω να σας πω τι γίνεται. Πάντως με μια γρήγορη ματιά το HC μου φάνηκε πιο αξιόπιστο μαγαζί. Τι να πω....
σαφως πολυ καλυτερο το hc :yes: ,εγω ειχα τα μικρα τα ελατηρια,αυτα που δεν εχουν το προβλημα αλλα παλι τους εστειλα μνμ για να ειμαι σιγουρη......και την επομενη μου ταχυδρομισαν 2 απο τα καινουργια :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #370 στις: Ιαν 15, 2013, 13:44 »
Λογικό ειναι η health cabin θεωρείται κορυφαία εταιρία αν και ακριβή για κινέζικη, τα καινούργια καπάκια εχουν επιχρυσωμένα ελατήρια όπως γραφουν εδω

New Safe Springs for Bamboo APV Ready
Dear customers,
We are happy to inform you that the first batch of new safe springs for Bamboo APV are ready.  All new springs have very small resistance and are safe to user. They won't cause the cap hot when you use Bamboo APV. All new safe springs are GOLDEN.
We resumed selling Bamboo APV(chrome/black chrome/Stainless) with new safe springs today. We will start to send new free springs to users who make request by ticket system from today. If you have defective springs or feel the cap hot when using Bamboo APV, please stop using the products and contact us by ticket system.
We are very sorry for the inconvenience.
If you have any questions or need any assistance, please feel free to let us know by using
Help Desk and submiting a ticket.
We look forward to always being able to serve you better.
Health Cabin

Αποσυνδεδεμένος gvel

• provari mini v2 steam machine sokolataki ice
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: καρδιτσα
  • cogito ergo sum «Σκέφτομαι, άρα υπάρχω»
« Απάντηση #371 στις: Ιαν 15, 2013, 14:53 »
ρε παιδια απο δω ελλαδα εχει κανενας ελατηρια να παρουμε ?

Αποσυνδεδεμένος Tosman12

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Ptolemaida
« Απάντηση #372 στις: Ιαν 15, 2013, 16:04 »
Σήμερα παρέλαβα και εγώ το vamo μου και μέχρι στιγμής βλέπω ότι γ@μ@ει!!!! Αυτό με το ελατήριο τι παίζει ? όταν το δουλεύω με μια μπαταρία ζεσταίνετε πολύ το καπάκι , ενώ με 2 μπαταριές δεν ζεσταίνετε καθόλου ...
Και από ότι φένετε λόγο μεγέθους στις εξόδους μου θα το δουλεύω με μια..

Υ.Γ αν θέλει αλλαγή το καπάκι ξέρουμε ελληνικό μαγαζί που πουλάει ? γιατί από vaborbreak θα κάνει κανά μήνα σε περίπτωση που χρειάζεται αλλαγή .Επίσης παρατήρησα ότι αν βγάλω το ελατήριο με 2 μπαταρίες κάνει επαφή με το καπάκι και δουλεύει κανονικά, ενώ με μια όχι ... Υπάρχει πρόβλημα αν το δουλεύω χωρίς το ελατήριο μέχρι να βρεθεί μια λύση?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 15, 2013, 17:31 από Tosman12 »

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #373 στις: Ιαν 15, 2013, 21:24 »
Σε συνέχεια από το πρόβλημα που αντιμετώπισα. Έβγαλα την trustfire Protected και έβαλα μία Effest IMR UNprotected και δουλεύει μια χαρά και με τους μικρής αντίστασης ατομποιητές μου. Μάλλον η protected την έκανε τη δουλειά. Θα συνεχίζω να το τεστάρω και θα ειδοποιήσω σχετικώς και το Κατάστημα

Αποσυνδεδεμένος marnik

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ
« Απάντηση #374 στις: Ιαν 16, 2013, 00:07 »
Παρελαβα κι εγω χθες και τον δουλευω ασταματητα αλλα με προβληματα.Παρελαβα μαζι και τον eternity αλλα με αλλους ατμοποιητες δεν τους διαβαζει καθολου και βγαζει Lo Ω με αντιστασεις 2.5 και 2.8 Ω.Αν ειχε ρυθμιση πολου τελικα θα ηταν Super.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 24 1854 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:26
από mathimatikos1966
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259711 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720467 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374913 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390466 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263746 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682299 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 707 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1375 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22347 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2414 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889213 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.