vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

495 επισκέπτες, 6 χρήστες
manoslykos, gfilip, stauros53, aalex, laniel, alex310

Έτοιμα Υγρά και Αρώματα T-Juice

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • Φύλο: Άντρας
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Απ: Έτοιμα Υγρά και Αρώματα T-Juice
« Απάντηση #270 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 12:50 »
Ρε παιδια, συγγνωμη. Εχω διαβασει ολο το νημα κι εχω δει τουλαχιστον 10 ατομα που λενε πως εχουν λατρεψει το Vamp Vape κι ουτε εναν που να εχει γραψει το αντιθετο.
Υπαρχει ατομο που να το εχει ατμισει και να μην του αρεσε? Ακομα και το Tribeca, που ειναι απο τα πιο αγαπημενα υγρα που εχουν περσαει απο Ελλαδα, εχει αρκετους μισητες (haters στα ελληνικα).
Τι στο καλο? Το πιο πετυχημενο υγρο που φτιαχτηκε ποτε ειναι?

Χαχα! Σωστή η σκέψη σου, η διαφορά είναι πως είναι καλό για αυτό που είναι. Αυτός που το παίρνει λοιπόν είναι των καραμελάτων, γλυκών και κρεμοειδών υγρών. Στην περιγραφή του Tribecca αντί για καλαμπόκια λέει καπνικό (και για να μην παρεξηγηθώ παλιά τό'σκιζα το Tribecca). Άρα έχει λογική να αρέσει σε τόσους, αυτοί που το πήραν ξέρουν που κοιτάζουν.  ;)

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #271 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 13:09 »
Εγω πχ ειμαι τον καπνικων αλλα τρελαινομαι για τo castle long...και χτες που εψαχνα υγρο ζητουσα καπνικο αλλα ετυχε.δοκιμαζοντας τον ναυτιλο να εχει μεσα το vamp vape που μου θυμισε το castle long σε πολυ καλυτερη τιμη.,,για αυτο το πηρα

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #272 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 07:57 »
Τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα T-Juice, και αυτα που κυκλοφορουν εδω και οτι υπαρχει στην μαμα εταιρια (ειμαι λιγο κολλημενος με τα υγρα γενικως :idiot1: , μου αρεσει να δοκιμαζω νεες γευσεις), επειδη δεν θα τελειωσει το review ουτε σε 8 σελιδες ας τα μαζεψω οσο μπορω λεγοντας απλα τι κρατησα και τι εδιωξα:

Τι κρατησα (η φθινουσα σειρα ειναι και σειρα προτιμησης, απο το καλυτερο προς το πιο μετριο) :

- Tangarine Dream (εσπεριδοειδη)
- Green steam (ξυνα μουρα)
- Hermano Rubio (απαλο καπνικο)
- Pomme Pom (μηλοπιτα)
- Strawberri (φραουλα παγωτο)
- Forest Affair (γλυκα μουρα)
- Java Juice (καφες)
- Primo verde (βαρυ τσιγαρο)

Τι εδιωξα (η φθινουσα σειρα ειναι και σειρα προτιμησης, απο το πιο μετριο στο πιο χειροτερο):

- Red Astaire (διαφορα φρουτα με απαλη μεντα)
- Buble gun (τσιχλοφουσκα)
- Cubana (πουρακλα)
- Melipona (γλυκο απαλο καπνικο)
- Colonel Custard (βανιλια)
- Jack the Ripple (παγωτο βατομουρο)
- Minty the toff (γλυκια μεντα)
- Vamp vape (βανιλια παγωτο)
- Mintastic (γλυκος δυοσμος)
- Cherry Choc (κερασι)
- ΤΥ4 (καπνικη καραμελα)
- Eastern Blend (καπνικο)
- High Voltage (καπνικο με τσιπουρο)
- Quintessence (τσιπουρο με κρεμα)
- Afrodiziac (τσιπουρο σκετο)

Παραπονα σχετικα με καποια απο αυτα τα υγρα: Καποια μου θυμιζουν παιδικα φαρμακα και καποια αλλα εχουν πλαστικη γευση!!

Η ποιοτητα των αρωματων ειναι πολυ καλη στα περισσοτερα απο αυτα, και πλησιαζουν αρκετα αυτο που διαφημιζουν.

Καλα ατμισματα!!

Αποσυνδεδεμένος wcpaeb

• *
  • 45
« Απάντηση #273 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 08:21 »
Σημερα δοκιμάσα το Vamp vape μιας και διαβάζοντας το συγκεκριμένο νήμα, φαίνεται να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα.

Απλά εξαιρετικό!! Προσωπικά εμένα στην αρχή μου βγάζει ένα απαλό, ελαφρύ άρωμα καρύδας(;) και κατα την εκπνοή βγαίνει η καραμέλα, μια καραμέλα βουτύρου. Υπέροχο!

Έκανα ενα 10μελο για δοκιμή με περιεκτικότητα 5% σε άρωμα και προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά, ίσως να ήθελε 6-7%, αλλά κατι 15% που διαβάζω μάλλον είναι υπερβολικά. Και το άφησα για ωρίμανση μόνο μιαμιση μέρα (ήθελα να το δοκιμάσω, δεν αντεχα άλλο την αναμονή :laugh1: ). Όπως και να χει πάρα πολύ γευστικό άρωμα.

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
« Απάντηση #274 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 11:50 »
ρε παιδιά το jack the ripple που δοκίμασα είναι σαν να ατμίζω κολόνια εσάς τι γεύση σας βγάζει;
σε ένα βίντεο που είδα το χρώμα του ήταν προς το κόκκινο εμένα όμως δεν είναι.

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #275 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 12:07 »
Το jack δεν εχει κοκκινο χρωμα..Ειναι διαφανο προς το μπεζ θα ελεγα...Κ ειναι σαν κρεμα βατομουρο..Ετσι τουλαχιστον το γευομαι εγω..Μηπως δεν το εχεις αφησει να ωριμασει αρκετα;;Θελει σιγουρα τρεις μερες..

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
« Απάντηση #276 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 12:18 »
το έχω αφήσει καμιά βδομάδα αυτό που δεν είδα και όταν πάω στο σπίτι να το δω είναι αν είναι άρωμα ή έτοιμο υγρό αυτό που μου στείλανε.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #277 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 13:16 »
Επαιρνα τα έτοιμα Jack, και έχω ακόμη. Μόνο μπεζ δεν είναι τα έτοιμα. Κόκκινα είναι, και κολώνια??? Πετρέλαιο? Κάτι έχει που πλέον με χαλάει πολύ, ενώ παλιά μου άρεζε. Αυτό το 80% pg, δεν το παλεύω, και ίσως αυτό να είναι, αν και έχω ακούσει και απο άλλους που δεν έχουν θέμα με την PG, οτι τα T-Juice τους θυμίζουν κάτι απο φαρμακείο.

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #278 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 15:58 »
Επειδη ειχα κανενα διμηνο απο την τελευταια φορα που ατμισα t-juice εφτιαξα ενα jack και επειδη το 15% που λεει η εταιρια μου ειχε φανει πολυ, εβαλα 10%.
Σε 30μλ μπουκαλακι 18ml 20αρας, 9ml μηδενικης και 3ml Jack για να βγουν τα 12mg που κανω.
Αυτο που μου αρεσει στην εταιρια ειναι οτι πραγματικα δενουν πολυ γρηγορα τα αρωματα με τη νικοτινη. Μια μερα το αφησα να κατσει και ηδη ειναι οπως ακριβως το θυμομουν. Το 10% ειναι τελειο για μενα για το Jack.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #279 στις: Δεκεμβρίου 06, 2014, 00:28 »
Και σε 5-6% μια χαρά είναι το Red Astaire (50/50 vpg, 18mg/ml). Δροσιστικό και απαλό σαν καραμελίτσα :)

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #280 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 02:47 »
Παιδια εχω μια απορια-προβληματισμο  :hmmm:
Εφτιαξα βαση t-juice 6mg νικοτινης με αρωμα Colonel Custard 8%
Μετα απο 1+ μηνα το χρωμα αλλαξε ΠΟΛΥ !!! Εγινε πολυ σκουρο !! Δεν ειναι μαυρο αλλα το πλησιαζει (φανταστειτε ενα πορτοκαλο-μαυρο)

Σε σκοτεινο μερος ηταν αποθηκευμενο μαζι με αλλα υγρα. Τα υπολοιπα υγρα δεν παθανε τιποτα.

Στο θεμα της γευσης δεν καταλαβαινω κατι σαν "χαλασμενο"

Αλλα σαν εικονα με προβληματιζει.... :hmmm:

Ειναι φυσιολογικο ?

Αποσυνδεδεμένος hondasapien

• **
  • 344
« Απάντηση #281 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 02:57 »
Ναι το συγκεκριμένο όσο το αφήνεις τόσο το χρώμα του γίνετε πιο σκούρο.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #282 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 03:41 »
Μετά από το Red Astaire αποφάσισα να πάω για δεύτερο άρωμα πάλι στην ίδια εταιρεία. Για κάτι πιο γλυκό και όχι μενθολοειδές (κάτι για τον καφέ ας πούμε) τι θα μου προτείνατε ανάμεσα από: vamp vape, colonel custard, pomme pom ή ότι άλλο πιστεύετε εσείς;

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #283 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 08:10 »
Αν θες καφέ πας για Java. Aν διαβάσεις το νήμα από την αρχή, θα δεις οτι το περισσότερο αγαπητό είναι το Vamp vape.

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #284 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 09:54 »
Εχετε μαθει αν καποιο καταστημα θα φερει και τα καινουργια αρωματα;;;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360234 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1020 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450599 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110846 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375200 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1084 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F