vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

622 επισκέπτες, 7 χρήστες
camber, Tem, trollga, ΨΗΛΟΣ, nikpepa, manoslykos, Buliwyf

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #195 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 14:11 »
σ αυτό μπορεί να σου απαντήσει κάποιος που έχει και της κάνγκερ και μη κάνγκερ. :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #196 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 14:46 »
Μιας και βρέθηκα εδώ να δωσω και γω την απάντησή μου.

Γνώμη μου ότι η μάκκα που πιάνουν πανω οι ατμοποιητες είναι από τα αρώματα που χρησιμοποιούμε. :yes: :yes:
Πιθανώς και τη νικοτίνη.

Όταν χρησιμοποιούσα αρώματα οι ατμοποιητες μου ζούσαν το πολύ 15-20 μέρες.

Όταν άρχισα να ατμίζω σκέτη βάση χωρίς αρώματα και νικοτίνη πράγματι ένας ατμοποιητής μετά από 65-70μέρες άτμιζε ικανοποιητικά χωρίς να έχει πιάσει πανω του καθόλου μάκα.
Βέβαια καθάριζα την αντίσταση και φυτίλια (με νερό) κάθε 5 μέρες περίπου.

Ο ατμοποιητής που χρησιμοποιουσα ήταν C4+v3  crystal από FABvape με την μαμίσια αντίσταση.

Δεν νομίζω πως έπαιξε ρόλο ο ατμοποιητής.
Πιστεύω και epsilon ή Τ3 ή vivi nova να ήταν το ίδιο θα κρατούσε η αντίσταση.

Άρα γνώμη μου πιστεύω ότι η μάκκα οφείλετε αποκλειστικάκαι μόνο στα αρώματα και τη νικοτίνη. :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #197 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 15:05 »
μόλις διαπίστωσα πως ο Τ3 δε βιδώνει πάνω στην giant της νομπακο.
επίσης δε βιδώνει ούτε στις μπαταρίες της natura, καθώς και σε ορισμένες lcd.

πάνω από το εξωτερικό βίδωμα τoυς υπάρχει ένα σημείο που εξέχει λίγο σαν ενσωματομένο δαχτυλίδι. αν είναι μισό χιλιοστό πιο ψηλό, τότε δε βιδώνουν ούτε οι τ2 ούτε οι τ3  :-\

Αν συνεχίσεις να έχεις τέτοιο πρόβλημα, και δεδομένου ότι δεν σε ενδιαφέρει και τόσο η εμφάνιση, βάλε ένα ανταπτοράκι 510-ego στη μπαταρία σου και καθάρισες!

Αποσυνδεδεμένος Black_Cloud

• **
  • 158
« Απάντηση #198 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 19:46 »
μόλις διαπίστωσα πως ο Τ3 δε βιδώνει πάνω στην giant της νομπακο.
επίσης δε βιδώνει ούτε στις μπαταρίες της natura, καθώς και σε ορισμένες lcd.

πάνω από το εξωτερικό βίδωμα τoυς υπάρχει ένα σημείο που εξέχει λίγο σαν ενσωματομένο δαχτυλίδι. αν είναι μισό χιλιοστό πιο ψηλό, τότε δε βιδώνουν ούτε οι τ2 ούτε οι τ3  :-\

δες μηπως θελει ο πολος της μπαταριας λιγο τραβηγμα προς τα πανω για να κανει επαφη, αλλιως βαλε ενα ανταπτορακι 510-ego οπως ειπε και ο Cruiser79

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #199 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 21:20 »
Ο t3 πάντως επειδή τον χρησιμοποιουσα παίζει σίγουρα σε giant! Και στις 3 μπαταριες giant που έχω 2 x 900 mah & 1 x 650 mah ! Και έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 6-7 κεφαλές t3 χωρίς προβλήματα !

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #200 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 21:37 »

Από ότι κατάλαβα από τα ποστ όλων,έχουμε έναν ακόμη ατμοποιητη που δεν έχει σταθερή ποιότητα στα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά. Το παραπάνω το λέω γιατί δεν συζητάμε πλέον αν στον έναν φαίνεται καλύτερη η γεύση, η παραγωγή ατμού κοκ,αλλά αν δουλεύει ή όχι στις τάδε μπαταριές ή στο τάδε μοντ ή αν έχει διαρροές κλπ. Κατασκευαστικά υπάρχουν διαφορές,λοιπόν..δεν είναι μόνο στο πως κρίνει ο χρήστης το προϊόν.

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #201 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 21:45 »
urahara το επιβεβαιώνω και εγω αυτό, πλεον εχει γεμίσει ο τοπος διάφορους τύπους αλλά έτσι συμβαίνει σε όλους τους κινέζικους. Στο τέλος θα ψάχνουμε κάτι τέτοιο
http://www.heaven-gifts.com/product-550.html
http://www.heaven-gifts.com/product-565.html
που δεν είναι kanger αλλα τουλάχιστον υπογράφει tabac πανω. Θα πάρω να δοκιμάσω σε κάποια φάση...

Κοιτα τι εγραψε χθες ο phil http://tasteyourjuice.com/wordpress/2013/01/09/will-the-real-kanger-t3-please-stand-up/

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #202 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 00:49 »
Από ότι κατάλαβα από τα ποστ όλων,έχουμε έναν ακόμη ατμοποιητη που δεν έχει σταθερή ποιότητα στα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά. Το παραπάνω το λέω γιατί δεν συζητάμε πλέον αν στον έναν φαίνεται καλύτερη η γεύση, η παραγωγή ατμού κοκ,αλλά αν δουλεύει ή όχι στις τάδε μπαταριές ή στο τάδε μοντ ή αν έχει διαρροές κλπ. Κατασκευαστικά υπάρχουν διαφορές,λοιπόν..δεν είναι μόνο στο πως κρίνει ο χρήστης το προϊόν.

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

δεν είναι θέμα του ατμοποιητή δημήτρη. έχει να κάνει με την μπαταρία.
λοιπόν το απόγευμα έπεσε στα χέρια μου άλλη της νομπάκο τζάιαντ κι εκει βίδωσε κανονικότατα ο τ3 και ο τ2.
αλλά το ότι έχουν πέσει στα χέρια μου της νατούρα μπαταρίες και δε βίδωνε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι γεγονός. και κάποιες με οθόνη όπως είπα (παραπάνω από μία), και το πρωί η μία της νομπάκο.
σε όλες αυτές τις μπαταρίες αυτό που διαπίστωσα πως διαφέρει είναι αυτό που ανέφερα το πρωί, ένα δαχτυλιδάκι που προεξέχει πάνω από το εξωτερικό βίδωμα, σε αυτές ήταν ελαφρώς μεγαλύτερο, πιο ψηλό.

« Απάντηση #203 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 07:05 »
Χωρις να λαβει κανεις υποψιν τα υπολοιπα δεδομενα γευση-απροβληματιστη λειτουργια-χτυπημα-ατμος κλπ, στα οποια για μενα χανει hands down απο τον Crystal σε ολα πλην της ποσοτητας ατμου,
αυτο το πραγμα ειναι ΤΟΣΟ ασχημο (μην πω ασΚημο) που οχι μονο δεν το βγαζεις εξω απο το σπιτι, αλλα ακομα και μονος να ατμιζεις στο σπιτι, το κοιτας και γελας! Ειδικα πανω σε ego μπαταρια δεν βλεπεται!
Σε όλα τα παραπάνω που ακούστηκαν μην ξεχνάμε τα 8 εκατοστά μήκος  :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
« Απάντηση #204 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 11:35 »
ξερει κανεις που μπορω να βρω ανταλακτικες κεφαλες στην θεσσαλονικη??δυστυχως τα περισσοτερα καταστηματα εχουν μονο ολοκληρους ατμο και 8 ευρω καθε φορα δεν λεει...δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχει σκοπιμοτητα,να υπαρχει συστηματικη ελλειψη δλδ για να αγοραζουμε καθε φορα καινουριο,αντι να αγοραζουμε κεφαλες που κανουν περιπου 3.5 ε.οποιος ξερει ας βοηθησει

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #205 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 11:43 »
Ειναι περιεργο καταστηματα να τους φερνουν ολοκληρους αλλα οχι τις κεφαλες... σε τετοιους ατμοποιητες τουλαχιστον που ενα απο τα μεγαλα τους προσοντα ειναι οτι δεν αλλαζεις ατμοποιητη αλλα κεφαλη μετα την χρηση τους σε καποιο χρονικο διαστημα. Ειναι σαν τα ιδια τα καταστηματα να "μην πιστευουν" στο προιον που πουλανε.. σαν να μην επενδυουν στην παραμονη του στην αγορα. Και μονο απο αυτο το κανουν αποτρεπτικο να το αγορασεις (υπο την εννοια οτι εδω δεν "πιστευει" στο προιον του αυτος που το πουλαει..θα πιστεψω εγω για να το αγορασω?? )

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
« Απάντηση #206 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 11:50 »
να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει απο αυτη την πλευρα.δεν εχεις αδικο ομως.εγω εμεινα καθαρα στο θεμα του κερδους...αλλο κερδος στα 8 αλλο στα 3.5-3

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #207 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 12:37 »
ξερει κανεις που μπορω να βρω ανταλακτικες κεφαλες στην θεσσαλονικη??δυστυχως τα περισσοτερα καταστηματα εχουν μονο ολοκληρους ατμο και 8 ευρω καθε φορα δεν λεει...δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχει σκοπιμοτητα,να υπαρχει συστηματικη ελλειψη δλδ για να αγοραζουμε καθε φορα καινουριο,αντι να αγοραζουμε κεφαλες που κανουν περιπου 3.5 ε.οποιος ξερει ας βοηθησει

Καινούρια πατέντα αυτή??? Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο να μην έχεις ανταλλακτικά για τα προϊόντα σου, άλλο να τύχει μία δύο φορές και άλλο συνεχώς. Αν δεις τα παραστενά, κάνε μία παραγγελία από e-shop, θα τη βρεις την άκρη σου. Και προσπάθησε να είναι μπόλικη, μην πληρώσεις τη διαφορά σε μεταφορικά!

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #208 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 12:40 »
Δεν νομιζω να υπαρχει τετοια προθεση, ολα τα γνωστα καταστηματα μεχρι στιγμης υποστηριζουν γνωστους ατμο οπως ce4 vivi nova t2 κλπ με ανταλλακτικες κεφαλες, γιατι να αλλάξουν ξαφνικα?

« Απάντηση #209 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 12:48 »
Μια ματιά έριξα σε e-shops και βρήκα αμέσως όπως e-smokers

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29349 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F