Jericho, με τόσα topics που έχω διαβάσει και τόσα reviews που έχω παρακολουθήσει το τελευταίο δίμηνο, για τόσα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει, αν το είχα στο μυαλό μου τότε, θα το είχα φτιάξει το πινακάκι τώρα... Κρίμα...
Ας κάνω, λοιπόν, την ερώτηση μου πιο συγκεκριμένη... Είμαι 2,5 μήνες άκαπνος, ατμίζω από την αρχή που ξεκίνησα με υγρά χωρίς νικοτίνη, ατμίζω με σκοπό να ξεχνιέμαι από τη συνήθεια, επί του παρόντος, ατμίζω με μια μπαταρία Vision Spinner 1300 VV και θα ήθελα, αν μπορείτε, να μου προτείνετε ένα ηλεκτρονικό mod VW, που θα μου αλλάξει το επίπεδο άτμισης και που θα με κρατήσει όσο χρειαστεί μέχρι να σταματήσω το άτμισμα.
Το VW modάκι θα το ήθελα SS, να έχει δυνατότητα αλλαγής μεγέθους μπαταρίας (προσθαφαίρεση σώματος ή τηλεσκοπικό), να μην κροταλίζουν τα μηχανικά του μέρη και η μπαταρία (θα μου σπάσει τα νέυρα), με δυνατότητα κατακράτησης των υγρών σε περίπτωση υπερχείλισης (το προορίζω για dripping και είμαι λίγο απρόσεχτος), με ελατήριο στο πόλο (γιατί έχω το κακό συνήθειο να σφίγγω τους ατμοποιητές), να δείχνει την αντίσταση του ατμοποιητή, το φορτίο της μπαταρίας και να έχει RMS επιλογή (εύκολο νομίζω), με εγγύηση και με δυνατότητα service σε περίπτωση βλάβης (χλωμό να υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο, εκτός το Ζ, με service στην Ελλάδα).
Ξέρω ότι ζητάω πολλά, ξέρω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοντέλο που να διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά όσα περισσότερα από αυτά έχει, τόσο το καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.