Παίδες, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, μάλλον έπρεπε να προσθέσω και κάτι άλλο όσον αφορά τις απαιτήσεις μου... πείτε με χαζό, πείτε με αφελή, πείτε με ρομαντικό, αλλά ότι ατμιστικά προιόντα έχω αγοράσει μέχρι τώρα και ότι θα αγοράσω στο μέλλον, μέχρι να σταματήσω το άτμισμα, ήταν, είναι και θα είναι από έλληνες κατασκευαστές (όπου είναι εφικτό) και από ελληνικά καταστήματα.
Όχι γιατί έχω "υψηλόν το φρόνιμα" αλλά γιατί, πρώτον, καραγουστάρω που οι έλληνες κατασκευαστές έχουν πάρει παγκοσμίως τα εύσημα για τις ιδέες, την ποιότητα και την αισθητική των προιόντων τους και θέλω να τους επιβραβεύσω για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν και δεύτερον, θέλω να έχω άμεση σχέση με το κατάστημα που δίνω τα χρήματα μου, να μπορώ να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει και να πάρω μιαν απάντηση, να έχω, όσο γίνεται, άμεση εξυπηρέτηση, να μπορώ να παραπονεθώ, βρε αδελφέ, αν κάτι δε πήγε σωστά στη συναλλαγή μου...
Οπότε, με την προυπόθεση ότι η αγορά του mod θα γίνει από Ελλάδα και με τα χαρακτηριστικά του mod που ζήτησα μερικά posts πριν (ας εξαιρέσουμε το service), τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ ξανά για το χρόνο σας.