Εγγύηση δεν χρησιμοποιησες?
Σίγουρα είναι πιο πολύπλοκο (ηλεκτρονικα) από το προβαρι και μπορεί να αστοχησει κάποιο κύκλωμα. Δεν καλύφθηκε από εγγύηση ή δεν είχες διάθεση να το ψάξεις?
Δεν έχω δει προβαρι από κοντά αλλά από όσα έχω διαβάσει και εδώ και αλλού δείχνει πολύ ποιοτικό. Και το evic αν και όμορφο (στα μάτια μου) δείχνει όχι τόσο "άρμα μαχης". Αλλά μου αρέσουν πολύ και η οθόνη με τις πληροφορίες αλλά κυρίως το πρόγραμμα του υπολογιστή και η συνολική εικόνα για τις συνήθειες μου που παίρνω από εκεί όπως και το ότι μπορώ να φορτίζω παντού (υπολογιστή, αυτοκίνητο, σπιτι) με τους φορτιστές του κινητου(δεν έχω ψάξει αν το προβαρι φορτίζει από usb).
Προσωπικά θα προτιμούσα ένα προβαρι με την οθόνη και το λογισμικό του evic. Αφού δεν υπάρχει και προς το παρόν δεν πάω πάνω από 8-9 βατ αρκούμαι στο evic. Άλλωστε από άποψη τιμής είναι περίπου 1 προβαρι= 3 evic. Θα δω και εγώ την αντοχή του σε βάθος χρόνου και θα αναφέρω και πάλι. Αν δεν βγάλει χρόνο προφανώς και θα αποδειχθεί φθηνό κατασκευή. Εσωτερικά μιλάω κυρίως καθώς εξωτερικά δεν γοητεύομαι από ατσάλι κλπ. Είχα στα κινητά ατσάλι, τιτάνιο κλπ αλλά τελικά έχω κατασταλάξει στο... Πλαστικό για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι φυσικά του παρόντος. :-)
Sent from my

2 using (frequently) my brain.