vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

387 επισκέπτες, 2 χρήστες
Methodios, camber

Δοκιμές υγρών και αρωμάτων AtmosLab από την ομάδα ALT

Αποσυνδεδεμένος L.G.

• **
  • 217
  • Φύλο: Άντρας
  • GGTS+IATTY+RAM + ΟΔΥΣΣΕΑΣ + KILLER 705 = <3
Απ: Δοκιμές υγρών και αρωμάτων AtmosLab από την ομάδα ALT
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 22:07 »

ΚΩΔΙΚΟΣ : MANGO
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ¨ΙΑΤΥΥ / ΟΔΥΣΣΕΑΣ / ΡΑΜ / GGTS
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ¨2Ω , ΚΑΙ 4.4 V ΣΤΟ ΡΑΜ , 9Ω ΣΕ KICKED GGTS
ΒΑΣΗ BALANCED ANAΛΟΓΙΑ 70 %VG 30% PG , 6 νικοτινη
12 σταγονες αρωματος στα 10 μλ
ΧΡΟΝΟΣ ΟΡΙΜΑΝΣΗΣ 24 ΩΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ ΑΤΜΙΣΗΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ

Bασικα το αρωμα ειναι οτι ο τιτλος του ! πολυ κοντα στο πραγματικο φρουτο και καθαρα φρουτενια γευση . Δεν εχει την κλασσικη γλυκαδα που εχουν τα περισσοτερα φρουτενια , αλλα επισης εχει μια πικραδα και κατι οξινο στην γευση ειδικα οταν εκπνεεται το υγρο απο την μυτη .Σαν γευση τολμω να πω πως με κουρασε λιγο 2 μερες συνεχομενες , αλλα δεν ειχα το γνωστο μπουκομα η χασιμο γευσεως , η πρωτη σκεψη μετα απο μια μερα ηταν να το συνδιασω με κατι ! λοιπων με 4 σταγονες ροδακινο , 4 μανγκο , 4 βαννιλια και το αποτελεσμα μαγικο ! εξερετικος συνδιασμος τουλαχιστων για τους πρωσοπικους μου γευστικους καλυκες
.Γευση 7.5/10
Οσμη 8/10
Γενικα θα το αγοραζα σαν υγρο γιατι δινει μια τροπικη νοτα σε πολους συνδιασμους ειμαι σιγουρος .

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 22:46 »
Σε συνεχεια του προιγουμενου μου ποστ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,13675.msg510936.html#msg510936
μετα απο 3μερη ωρημανση  το υγρο δεν κερδισε ουτε εχασε κατι .. ισως στο βαθος να φανερωσε καποια σπιρταδα .. συνεχισα με ενα κρυσταλ παλι αφου τον ειχα πλυνει απο την προιγουμενη δοκιμη και δεν το χρησιμοποιησα για κανενα αλλο υγρο και με ενα vivi  στα 2.4Ω και αυτο ... τα ιδια αποτελεσματα .. στο vivi  ειχα μια πιο αερατη τζουρα αλλα σε γενικες γραμμες ειχα την ιδια γευση και επιγευση .. θα το ηθελα πιο υποτονικο αν ηταν να το κανω ολη μερα ... επειδη ειχα την αισθηση μετα απο 1.5 ωρα συνεχους ατμισματος οτι ειχα επι μονημως στο στομα μου μια καραμελα απο αυτες της ομαμι ...  .. σε μιξεις με αλλα καπνικα με πολυ ελαχιστη ποσοτητα δινει μια ευχαριστη νοτα στο ατμισμα .. αλλα διαπιστωσα οτι ακομα και μια σταγονα σε καπνικο μετα απο μια μερα ατμισματος .. στο τελος υποτονουν ολα και μενη αυτη η γλυκοξινη γευση που καταντα κουραστικη ... αλλα αυτα ειναι πολυ προσωπικα συμπερασματα .. επειδη ειμαι του πιο οδετερου καπνικου γουστου .. .. αλλα το φανταζομαι σαν υγρο για καλοκαιρινες εξορμησεις και για χειμωνιατικες φρουτοκοκτειλ καταστασεις ... εκει τα σπαει .. ειναι πρωτο ... :thumpup:

περιμενω να δω και μετα απο μια απουσια μου στο υγρο αυτο και μετα απο καποιο μηνα ισως αν το ξανακανω να δω κατι αλλο .. που σιγουρα θα υπαρχει ...

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• **
  • 422
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 10:29 »
Ονομα Αρωματος: mango
Βαση: Balanced 50-50 12mg
Ποσοτητα υγρου: 5ml -4 σταγονες Mango
Ωριμανση : 1 μερα
Ατμοποιητης: vivinova v2- Αντισταση 2,8 ohm -ατμισμα στα 4,6v

Οπως προανεφεραν οι συνατμιστες οτι ονομα εχει ειναι ακριβως και η γευση του. Ειναι ενα αρωμα που ατμιζεται ευχαριστα και δεν κουραζει.Δεν "γλυκιζει" ,και εχει μια φρεσκαδα που εντυπωσιαζει.
Τα αρωματα που χρησιμοποιω ειναι μονο καπνικα αλλα το Mango το εκανα με ευχαριστηση.
Συνδυαζοντας το με DIY camilla & kapnos (2 σταγονες Mango)  ειχα ενα πολυ εντυπωσιακο αποτελεσμα με εισπνοη καπνικης γευσης και εκπνοη "φρεσκαδας".
Επειδη δεν ειμαι των φρουτενιων γευσεων δεν θα το ατμιζα μονο του ,αλλα ειναι τελειο αρωμα για συνδυασμο με καπνικα υγρα.

Αποσυνδεδεμένος mantzaros

• **
  • 265
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 15:02 »
ονομα αρωματος:mango
mist 10mg
balance 10mg
ποσοτητα αρωματος σε mist 16σταγωνες/10μλ
ποσοτητα αρωματος σε balance 12σταγωνες/10μλ
ωριμανση 1 μερα ανοικτο συν 1 μερα κλειστο
κατασκευη βασης αναμειξη 20+0mg 2 μερες πριν την παρασκευη του υγρου για να δεσουν μεταξυ τους πρωτα
ατμο  σφεροιδ
αντισταση 2.2-2.4
προβατακι στα 4-4.5 βολτ

το αρωμα ειχε φανταστικη οσμη μολις το ανοιξα πριν φτιαξω το υγρο
μολις ημουν σε θεση να το ατμισω καθως ηθελα να καθαρισω κιολας απο αλλες γευσεις εμεινα 2 μερες με σκετη βαση vg και μετα αρχισα τη δοκιμη

μολις τωρα τελειωσα το 1ο 10μλ μπουκαλακι με μιστ
τη γευση τη συνηθισα τη 2η μερα χρησης του υγρου αλλα τη καταλαβαινω ακομα
εχει ακομα βεβαια τη αρχικη γλυκαδα στο λαιμο μου και ανετα θα ατμισω και αλλο...
το ωραιο ειναι η επιγευση που αφηνει μετα το τελος της εκπνοης της τζουρας
σε εκπνοη απο τη μυτη αφηνει τωρα ποιο ωραια γευση!!!

ανετα θα ηταν ενα καθημερινο υγρο ακομα και για μενα που λατρευω το μηλο ενω δε το τρωω παρα μονο στις μεγαλες πεινες χαχαχαχαχα
και δεν ημουν ποτε λατρης του μανγκο ουτε σαν φαγωσιμο φρουτο

επεισης
-Δεν με κούρασε καθόλου όλη την ημέρα που το άτμιζα
-Η επίγευση που αφήνει είναι πολύ δροσερή και ευχάριστη με μία ελαφριά όξινη σπιρτάδα όπως το πραγματικό φρούτο .
-Δεν είναι έντονα γλυκό , πράγμα που μου άρεσε ιδιαίτερα.
-Τους παθητικούς δεν τους ενοχλεί καθόλου αντίθετα ρωτάνε τι άρωμα είναι γιατί τους φαίνεται γνωστό.
τα παραπανω τα αντεγραψα απο τον κωστα καθως με εκφραζουν πληρως

Αποσυνδεδεμένος pipits

• **
  • 195
  • Σκοτείνιασαν όλα ή φταίει το άτμισμα???
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 16:04 »
Μετά λοιπόν από τις "καθαρές" δοκιμές έχουμε και τα αποτελέσματα των αναμίξεων.......  :idiot1: :idiot1: :idiot1:

Για τους fitness της παρέας συνιστώ:
Σε 10ml 2σ μανγκο, 2σ κεράσι, 2σ ανανά, 2σ βερύκοκο......
Αρκετά καλό αλλά πιστεύω χρειαζόταν και 2σ πορτοκαλάκι (που δυστυχώς δεν έχω  :'() για να είναι ίδιο σαν την amita motion.... ότι πρέπει για ένα "υγιεινό" ξύπνημα/ξεκίνημα μέρας....  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Επισής βελτίωσα το καπνικό μου που πλησιάζει τον καπνό πίπας ως εξής:
Σε 10ml 2σ μανγκο,2σ ανανά, 2σ κεράσι, 4σ HARVEST.....
Αρκετά βαρύ άρωμα, ότι πιο κοντά σε καπνό πίπας με cherry έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά πλέον με το μανγκο ατμίζεται πιπίλα ευχάριστα χωρίς να με χαλάει για ώρες!!! κατάλληλο για ποτά ή ουζάκι/τσιπουράκι..........  ::) ::) ::)

Υ.Γ.: Από ότι παρατηρώ λοιπόν βελτιώνει πολλά αρώματα σε μικρή δόση,  μάλλον λόγω της γλυκιάς επίγευσης που αφήνει στον ουρανίσκο κατά την εκπνοή!!!  8)

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης Μ

• **
  • 257
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 16:24 »
Αρωμα : mango
βαση : balanced 10mg
ποσοτητα αρωματος : 14 σταγονες /10ml
διαρκεια ωριμανσης : 48 ωρες
ατμοποιητες : F.A.T. / A7

Ευχαριστη εκπληξη για τους λατρεις των γλυκων αρωματων κι οχι μονο.Ανοιγοντας το μπουκαλακι οσφιζεσαι αυτο ακριβως που θα ατμισεις.Πολυ εντονο αρωμα οχι ομως τοσο κουραστικο οπως αλλα γλυκα αρωματα.
Στον χωρο αφηνει την ιδια ευχαριστη μυρωδια-οχι οτι μας ενδιαφερει και τοσο.
Σιγουρα μπορει να συνδυαστει με ''καπνικα'' και να εχουμε ενα δροσερο αποτελεσμα.
Το αρωματακι ....θα καταναλωθει  ;)

Αποσυνδεδεμένος thanos_rr

• **
  • 246
    • Δρομοκρατία
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 16:44 »
Αρωμα : mango
βαση : pg 10% για την ανάδευση του αρώματος και το υπόλοιπο balanced στα 6mg
ποσοτητα αρωματος : 9 σταγονες /10ml
διαρκεια ωριμανσης : 24 ώρες εως και τώρα περάσαμε τις 72ωρες.
ατμοποιητες : Steam Machine / Penelope

Παρολο που δεν είμαι λάτρης των φρουτένιων,κάνω κυρίως καπνικά και γλυκά αρώματα,μπορώ να πω οτι μου άρεσε παρα πολύ.Αφήνει μια πολύ ωραία γεύση και μια πολύ ωραία άισθηση.Έχω καταναλώσει πάνω απο 20ml και δεν εχω μπουχτίσει καθόλου.Απλά κάποια στιγμή έκανα μια διακοπή για να κάνω μια άλλη γεύση και επανήλθα.
Μυρίζει σχεδόν οπως το ομώνυμο φρούτο και το βασικό είναι οτι δεν είναι πολύ γλυκό,κατα τη γνώμη μου η ένταση του είναι όπως πρέπει να είναι.
Σίγουρα θα το καταναλωσω όλο και σίγουρα θα το αγοράσω οταν μου τελειώσει.Μίξεις δεν εχω κάνει ακόμα,το πιπιλάω ακόμα σκέτο,στη πορεία θα γίνουν και αυτές,καλά να μαστε.
Αν έπρεπε να το βαθμολογήσω νομίζω πως θα έβαζα σίγουρα ενα 8,και θα το συνιστούσα ανεπιφύλαχτα σε οποιονδήποτε.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Ατμομιστής

• *
  • 37
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 16:45 »
Eντυπωσεις πολυ καλες..Μια που ειμαι των αρωματικων υγρων μου εκατσε πολυ καλα.. :thumpup:

Το δοκιμασα με phoenix,vivi με drip και ολα τα αποτελεσματα ηταν απιστευτα..Πολυ καλη δουλεια
και πολυ ευχαριστω το αρωματακι.. :thumpup: Το αφησα 2 μερες να οριμασει..
80vg & 20pg συν το αρωμα και προσθεσα λιγο κιτρικο οξυ και το αποτεσμα ηταν απιστευτο..
Ελπιζω να βοηθησουμε με τις δοκιμες και να δημιουργησεις ενα αρωματακι-υγρο που να ειναι ολα τα λεφτα!!Στα 10ml προσθεσα 8 με 9 σταγονες και το υπολοιπο βαση..Προσωπικα για μενα ειναι πολυ καλο σαν προσπαθεια που μας δινεις την ευκαιρια να βοηθησουμε στο εργο σου..Μπραβο Πανο..

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 16:50 »
80vg & 20pg συν το αρωμα και προσθεσα λιγο κιτρικο οξυ και το αποτεσμα ηταν απιστευτο..

:confused1: :confused1: :confused1:

-------------------------------

Από τον συντονισμό: Γι' αυτό υπάρχει και από τον κατασκευαστή μια απάντηση:

Χυμό λεμονιού δηλαδή για να μην φαίνεται τόσο χημεία (το κιτρικό οξύ)...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2012, 19:49 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Nordic

• **
  • 371
  • Black Metal Vapers
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 16:50 »
Ονομα Αρωματος: Mango
Βαση: Mist  16mg
Βαση: Balanced 18mg
Ποσοτητα υγρου: 10ml + 11 σταγονες Mango
Ωριμανση : 2 ημερες
Ατμοποιητης: Cobra(mesh) Αντισταση: 1,6 Ταση: 3,7-4,0
Ατμοποιητης: Spheroid(wick) Αντισταση:1,8 Ταση:3,9-4,0

Πολυ καλο αρωμα και καθολου κουραστικο.
Θα ηθελα να εχει και μια μικρη "ξινιλα" οπως εχει και το φρουτο.
Επισης παρατηρησα οτι μετα απο την τριτη ημερα ωριμανσης , η βαση καπελωσε αρκετα το αρωμα.
Καλη γευση κατα την εισπνοη αλλα οχι κατα την εκπνοη απο στομα και μυτη.
Θα σταθω στο οτι δεν με κουρασε καθολου συγκριτικα με αλλα παρομοια φρουτουγρα.
 :D

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 17:03 »
Αρωμα: ΜΑΝGO
Δοκιμή με τις εξής βάσεις: 1η Μιst 18mg  2η Balanced 18mg
σε αναλογίες 18 σταγόνες ανά 10μλ
στους εξής ατμοποιητές: CE4 Crystal thor (καινούρια αντίσταση) Cisco 306 dripping (καθαρισμός κεφαλής με οινόπνευμα πριν τη χρήση) Αμφοτεροι 1.8 ομ
Μπαταρίες: ego VV passthrough 4.2 volt για τον crystal και απλή ego 4volt, τα ίδια αλλά στα 3.7 η passthrough για τον cisco.
Χρόνος δεσίματος: 0,1,3,5 ημέρες.
Συνολικά ατμίστηκαν 5+5 μλ.
Ανάμειξη: άρωμα, βάση, ανάδευση.

Εντυπώσεις:
Αρωμα έντονο στο μπουκαλάκι του,
αρκετά πιο άτονο σαν έτοιμο.

Στην άτμιση: ελαφρύ, ελάχιστα γλυκό και όξινο ταυτόχρονα, όχι κουραστικό, αλλά άτονο, ειδικά στη vg. Χάνεται σχεδόν μέσα στο μείγμα. Καμία σχέση με την φράουλα της ίδιας εταιρίας ή το πορτοκάλι, που είναι ΚΑΘΑΡΑ, ισχυρά και έντονα στην ποσόστωση που συνιστώνται από τον κατασκευαστή.
Σε ανάμειξη με καπνικό έντονης προσωπικότητας (maxxblend ή maxxboro) χάθηκε εντελώς.
Δεν παρατήρησα διαφορά στη γεύση του όταν το άφησα να δέσει.
Μέτρια γεύση στην εισπνοή και την εκπνοή.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 17:04 »

Ως testers δοκιμαζουμε με υλικα της AtmosLab μονο (απο οσο εχω καταλαβει). Περα απο το γεγονος οτι δεν καταλαβα ακριβως τι εβαλες μεσα (και μπορει να οδηγησει σε παρανοησεις), πιστευω οτι αυτα που δοκιμαζουμε και αναφερουμε πρεπει να ειναι απο τον Πανο.

• *
  • 37
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 17:42 »

:confused1: :confused1: :confused1:
Αν ασχολειθεις λιγο παραπανω θα μαθεις και αλλα αδερφε..Οι περισσοτερες εταιρις το χρησιμοποιουν να το ξερεις αυτο!

• *
  • 37
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 17:45 »
Ως testers δοκιμαζουμε με υλικα της AtmosLab μονο (απο οσο εχω καταλαβει). Περα απο το γεγονος οτι δεν καταλαβα ακριβως τι εβαλες μεσα (και μπορει να οδηγησει σε παρανοησεις), πιστευω οτι αυτα που δοκιμαζουμε και αναφερουμε πρεπει να ειναι απο τον Πανο.
Εννοειται αυτο αλλα στα περισστερα υγρα που φτιαχνουν χρησιμοποιουν λιγο κιτρικο οξυ..Οποτε μην σου φαινεται τπτ το περιεργο..Και απαντηση εδωσε ο Πανος!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 17:58 »
οκ, αλλα δεν αλλιωνουμε το αρωμα ετσι?δεν προσθεσες σε καποιο ετοιμο υγρο ή αρωμα..
Anyway...γνωμη μου..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359742 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114158 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449993 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374691 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99876 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F