vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

743 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, Methodios, Blackwolf, Milarepa, manoslykos, athmichalop, maraki1308, Doubt

Δοκιμές υγρών και αρωμάτων AtmosLab από την ομάδα ALT

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
  • Φύλο: Άντρας
Σε αυτό το νήμα θα μπορούν τα παιδιά που ανήκουν στην Atmos Lab Testers (ALT) να γράφουν τα σχόλιά τους για τις δοκιμές από τα υγρά και τα αρώματα που φτάνουν για δοκιμή σε αυτούς και αυτές.
Είναι απολύτως ελεύθεροι στην απόδοση εδώ, καθώς η φόρμα δοκιμής που είναι τυποποιημένη αφορά την Atmos Lab και όχι το πλατύ κοινό. Βεβαίως, η δομή των ερωτήσεων εκεί ενδεχομένως να βοηθήσει στη διατύπωση μίας δομημένης παρουσίασης των συμπερασμάτων και εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, να μην φοβηθείτε το μπέρδεμα στη γραφή καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κανόνες.

Επειδή πρέπει να υπάρχει εντιμότητα και διαφάνεια, υπενθυμίζουμε ότι για όσες κριτικές γράφονται από τους δοκιμαστές της Atmos Lab Testers ισχύει:
- Οι δοκιμαστές λαμβάνουν δωρεάν από την Atmos Lab τα προϊόντα για δοκιμή
- Οι δοκιμαστές δραστηριοποιούνται σε εθελοντική βάση χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή
- Οι δοκιμαστές δεν είναι εξειδικευμένοι γευσιγνώστες και αρωματοποιοί, ως εκ τούτου αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του ατμιστικού κοινού
- Οι δοκιμαστές καταθέτουν την προσωπική τους γνώμη με ενδεχόμενο να διαφωνούν μεταξύ τους, απόλυτα λογικό για κάτι που αφορά υποκειμενική αίσθηση.

Ευχαριστούμε και πάλι όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στην προσπάθειά μας να βελτιωνόμαστε όσο μπορούμε περισσότερο απέναντι στο ατμιστικό μας κοινό εντός και εκτός Ελλάδας.
Η πολύτιμη βοήθειά τους μεταφέρεται μέσω ημών στους φίλους που μας προτιμούν.

Σχολιασμόν άρξασθε!

ΥΓ: Καλό θα είναι σε κάθε κριτική, να αναφέρεται πάνω πάνω ξεκάθαρα, το υγρό ή άρωμα που δοκιμάστηκε. Σε αργότερο χρόνο θα συλλέγονται οι δημοσιεύσεις και θα οργανώνονται σε ξεχωριστό για κάθε άρωμα νήμα. Οπότε, "προσέχουμε για να έχουμε" από τώρα.

Καλη μας αρχη Πανο! Ξεκιναμε λοιπον..

Κωδικος αρωματος: MANGO
Αναλογία που χρησιμοποιήθηκε: 13 σταγόνες στα 10ml
Βάση 1: balanced 12mg/ml
Βάση 2: VG/PG 90/10 16mg/ml
Συσκευές ατμοποίησης: Nobatty πάνω σε Vmax (2.5Ω~"3.5V") & Zeus dripping atomizer πάνω σε zeromod (2.2Ω, μηχανικό mod)
Διάρκεια ωρίμανσης: 0 έως 24 ώρες

Εφτιαξα δυο μανγκα λοιπον και δοκιμαστηκαν ετσι.. Το πρωτο το ατμισα αμεσως ενω αφησα το δευτερο για ωριμανση-ομογενοποιηση. Η αληθεια ειναι πως ειδα μικρη διαφορα, οποτε θεωρω πως με καλη αναδευση μπορει να ατμιστει σχεδον αμεσως.

Η γευση του πολυ καλη, με μεγαλη πιστοτητα αποδοσης, αρκετα γλυκεια και γλυκοτερη σιγουρα απο δυο ιδιες γευσεις εχω δοκιμασει απο αλλες εταιριες.

Θεωρω, μιας και στα αρωματα ειμαι σχετικα "τυπικο δειγμα" και δεν ενιωσα αυτο το "μπουκωμα" απο το αρωμα στη συνιστωμενη αναλογια ως συνηθως, πως η αναλογια αυτη θα μπορουσε ανετα να ειναι και 7%.

Στη βαση με τη μεγαλυτερη νικοτινη, που ειχε και την περισσοτερη VG, το αρωμα ατονισε λιγο παραπανω οπως ηταν απολυτα λογικο.

Πιστευω πως αξιζει να ειναι στη γκαμα ως δροσερο και τροπικο, θα συνιστουσα ομως για μεγαλυτερη απολαυση μεγαλυτερη αναλογια ή χρηση με βασεις με ποσοστα PG τουλαχιστον κοντα στο 50%.

(αν ξεχναω κατι θα το συμπληρωσω μετα, καθως παλευω απο το κινητο αυτη τη στιγμη) :)

[εντιτ: διορθωσα καποιο βιαστικο λαθος ποσοστο βασεων που εγραψα]
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2012, 19:21 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
Απ: Δοκιμές υγρών και αρωμάτων AtmosLab από την ομάδα ALT
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 21:41 »
Να δω αν θα προλάβω να γράψω πρώτος ή θα με προλάβει κάποιος μέχρι να ολοκληρώσω τη σκέψη μου  :hmmm:

Λοιπόν το MANGO

Αντιπροσωπευτικό του AtmosLab και τι εννοώ. Έχει και γεύση και άρωμα. Το λέω γιατί είναι το χαρακτηριστικό της εταιρίας. Έχω δοκιμάσει πολλά που είχαν μόνο γεύση ή μόνο άρωμα και άλλα τόσα που δεν είχαν τίποτα από τα δύο. Γι' αυτό και η όλη διευκρίνηση.

Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει δέσει σωστά το μείγμα, αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι η αίσθηση της λιπαρότητας του mango που μένει στον ουρανίσκο. Μετά από μερικές τζούρες είχα πραγματικά την αίσθηση στο στόμα μου ότι είχα φάει mango.

Θα δοκιμάσω και αύριο και θα έρθω με περισσότερα ελπίζω  ;D

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 21:49 »

MANGO

50 VG-50 PG στα 12 mg με 10 σταγονες στα 10 ml και σημερα που το δοκιμαζω ειναι πολυ λιγο
συνεχίζω με περισσότερες σταγονες !
Η επομενη δοκιμη εγινε με 15 σταγονες στα 10 ml και νομιζω ειναι καλα !

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2012, 16:31 από skopos »

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 21:54 »
Mango

Έβαλα 14 σταγόνες σε 10ml balanced με 2 mg νικοτίνη
Το άφησα να ωριμάσει 24 ώρες και το άτμισα με Τ2 καινούργιο σε provari.

Εντυπώσεις

Πολύ ικανοποιητικό στη μύτη, ελαφρύ άρωμα μάνγκο...στη γεύση αρχικά αρκετά γλυκό και μου άρεσε πολύ η επίγευση του, ήταν κάπως ξυνόγλυκη...κλασικό φρουτώδες άρωμα, δεν έχω δοκιμάσει άλλης εταιρίας για να πω πιο πολλά. Θεωρώ ότι είναι ευχάριστο για κάποιες ώρες της μέρας (πρωί) και δεν θα το χρησιμοποιούσα ούτε για βασικό μου υγρό αλλά ούτε και για όλη μέρα

Θα επανέλθω όταν θα έχω ατμίσει και τα 10ml

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 22:02 »
Mango....εφτιαξα μια ποσοτητα 10ml 50-50 με 5%αρωμα (0.5ml)κ 12mg νικοτινη σε ογκομετρικους σωληνες.για τα δικα μου γουστα ειναι εντονο θα το προτιμουσα 3%...ατμοποιητης spheroid,η αποδοση γευσης ειναι οντως σωστη...αλλα απο την στιγμη που δεν μου αρεσει σαν φρουτο δεν μου αρεσει κ για ατμισμα...περιμενω ομως την φορμα να δω πως θα ειναι οι τεχνικες λεπτομερειες :-)

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 23:40 »
Λοιπον  :)
Το μανγκο κατα την γνωμη μου ειναι ενα εξαιρετικο αρωμα με αρχη και τελος ( γευση - αρωμα - επιγευση ) , οι δοκιμες μου εγιναν με ατμοποιητη did.
Δεν ειμαι των φρουτενιων αρωματων αλλα θα το κρινω αντικειμενικα, κατα την γνωμη μου το 5% ειναι υπερβολικο γλυκιζει ενοχλητικα,  για εμενα  8-9 σταγονες στα 10ml ειναι κομπλε, εφτιαξα δυο 10αρια ενα με mist και ενα με balance ,αν και ατμιζω σκετη vg στην balance αποδιδει καλυτερα το συγκεκριμενο αρωμα.
 Θα το ατμιζα πολυ ευχαριστα για διαλειμμα απο τα καπνικα μου μεσα στην μερα.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2012, 16:19 από crypton »

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 00:22 »
Κωδικός αρώματος: MANGO
Αναλογία που χρησιμοποιήθηκε: 7 σταγόνες στα 10ml
Βάση 1: MIST 10mg/ml
Βάση 2: MIST 20mg/ml 50%/ MIST 0mg/ml 50%
Συσκευές ατμοποίησης: The Dripper πάνω σε VV by SEB (1.8Ω~"4.2V")
Διάρκεια ωρίμανσης: 12 ώρες περίπου!!!!

Το ατμίζω από την 10η πρωινή το Μάνγκο και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Στο σημείο αυτό να δηλώσω ότι είναι το 4ο φρουτόδες που ατμίζω μετά το σταφύλι της FA, το μήλο(πράσινο) της Atmos Lab και το πορτοκάλι του G.K. Hellas, όλα σε DIY.
Είμαι του καπνικού, τι να κάνουμε!!!!!!

Λοιπόν μετά τα παραπάνω, πάμε πάλι στο Μάνγκο.
Γεύση υγρού άτμισης μετά από ωρίμανση 12 ωρών, ίδια με την μυρωδιά που αναδίδει το άρωμα.
Δεν είναι κουραστικό ακόμα και για μένα (είπαμε του καπνικού γάρ).
Πολύ ωραία γλυκιά γεύση, αρκετά κοντά στην πραγματική. Επίγευση που μου αφήνει περίπου η ίδια με την εισπνοή.
Θα το πρότεινα σε όποιον του αρέσουν οι φρουτένιες απαλές γεύσης. Ακόμα και σε κάποιον που του αρέσει να αλλάζει γεύσεις στο καθημερινό του άτμιζμα.

Πριν πέσω για ύπνο, θα προσθέσω μια σταγόνα ακόμα, άρωμα, και θα το δοκιμάσω μόλις ξυπνήσω το πρωί, οπότε και θα επανέλθω!!!

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 00:25 »
MANGO

το εφτιαξα με ευλαβια  πρωτα εβαλα αρωμα στο μπουκαλακι μου,μετα την βαση της προτιμησης μου και ανακατεψα κυκλικα δεν το αφησα αρκετη ωρα να ωριμασει και ξεκινησα την δοκιμη μου
1.Balanced 20 mg 15 ml
2.Mango 10 σταγονες

το δοκιμασα σε driping empire 306 στα 4 βολτ δεν ειναι υπερβολικα γλυκο ωστε να σε μπουχτιζει,το ατμιζω απο μεσημερι και δεν με εχει ενοχλησει για τα δικα μου γουστα μπορει να ατμιστει ολη την ημερα.
πιστευω πως το συγκεκριμενο αρωμα θελει ατμοποιητες με ποιον κρυο ατμο,θα δοκιμασω αυριο και θα επανελθω.

το δοκιμασα και με τον zeus εκει ειναι λιγο πιο κρυος ο ατμος και το αρωμα δενει καλυτερα εχει μια ωραια επιγευση που το καταλαβαινεις στην εκπνοη.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2012, 01:19 από manos »

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 03:11 »
δοκιμη χωρις ωριμανση με βάση mist σε ατμοποιητή Τ2
ελαφρύ, φρουτώδες, οχι πολυ γλυκο για να μπουχτίζει και πολυ αρωματικό οπως συνηθίζει ο καλλιτεχνης στα αρωματα του.
Ατμίζω ευχάριστα απο χθες το βράδυ και ολη μέρα σήμερα, πραγμα λίγο
παράξενο αν λαβουμε υποψην τα γούστα μου. (δυσκολα αποχωρίζομαι τα αγαπημένα μου)
θα μπορούσε να ειναί άνετα ενα βασικό υγρο για όλη τη μέρα.
Επίσης σε φιλικό σπίτι μη καπνιστών που το άτμιζα μου είπαν οτι τους άρεζε
ιδιαιτερα η μυρωδιά που άφηνε στο χώρο.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Alexander20

• **
  • 201
  • I'm Batman. SHHH!
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 10:54 »
Αναλογία που χρησιμοποιήθηκε: 13 σταγόνες στα 10ml
Βάση: BALANCED 12mg/ml
Συσκευές ατμοποίησης: Steam Machine με Σοκολατάκι πάνω σε EGO Twist στα 4V
Διάρκεια ωρίμανσης: 30 ώρες.

Το ατμίζω απο χθες το απογευματάκι και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Η γεύση του έχει μεγαλη πιστότητα απόδοσης στο κανονικό φρούτο.
Στη αρχή σου βγάζει μια γλυκιά γεύση και μετά έρχεται μια ήπια ξινή γεύση να στο ισορροπήσει. Κάνοντας το υγρό αυτό μια χαρά για all day.
Είναι μια δροσερή και εξωτική γεύση που δεν κουράζει καθόλου. Το έχω πιπίλα απο εχθές το μεσημέρι και δεν με έχει μπουχτίσει.
Αυτά τα λίγα απο εμένα. Περιμένω το ερωτηματολόγιο.  :thumpup:

Υ.Γ.: Έφτιαξα και ένα μπουκαλάκι με Λεμονάδα και μάνγκο (2 σταγόνες).. Έσπασε η οξύτητα της λεμονάδας και έγινε πιο απαλό στο άτμισμα.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος takattack

• *
  • 96
  • Ατμίστε γιατί χανόμαστε
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 11:12 »
Αρωμα : Μάνγκο
Αναλογία αρώματος : 5% ή 15 σταγόνες σε 10ml υγρό 50-50 με νικοτίνη 3mg/ml
Συσκευή άτμισης : Boge κάρτο Lr χωρίς τάνκ επάνω σε Ζmax στα 6.5 - 7 Watt
Διάρκεια ωρίμανσης : 40 ώρες
Αρωμα : 8.5/10
Επίγευση : 9/10
Σαν κατ'εξοχήν  ατμιστής φρουτένιων αρωμάτων πιστεύω ότι το συγκεκριμένο άρωμα προσθέτει ένα ( + ) στην σειρά φρουτένιων αρωμάτων της εταιρείας.
Αρωμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για όλη την  ημέρα αλλά και σαν εναλλακτική πιστεύω σαν διάλειμμα από άλλες γεύσεις.
Δεν σε μπουκώνει , δεν είναι υπερβολικά γλυκό και έχει σωστή επίγευση χωρίς να πικρίζει.
Η απόδοση του και εγώ θεωρώ πως ταιριάζει και αναδεικνύεται καλύτερα σε ατμοποιητές χωρίς ζεστό ατμό.
Αν θα το αγόραζα? Σίγουρα ναι θα έπαιρνε θέση στην δική μου λίστα αρωμάτων.
Συνολική εκτίμηση 8.7/10:thumpup:
Η συνέχεια στην φόρμα που θα μας στείλει ο Πάνος.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2012, 13:28 από takattack »

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 12:01 »
Άρωμα  :   MANGO
Βάσεις   :  balanced 3mg ,    vg/pg 70/30   3mg.
Ατμοποιητές: the dripper ,  πηνελόπη.
Αναλογία:  10 σταγόνες στα 10 ml.

Είναι ένα αρκετά γλυκό άρωμα με μια ξινή νότα στην εκπνοή που μοιάζει πολύ με το φρούτο. Άν και είμαι των καπνικών γεύσεων,δεν με κούρασε και μάλιστα μου άρεσε αρκετά. Στην balanced βάση ήταν σαφώς καλύτερη η απόδοση της γεύσης και το απόλαυσα περισότερο στον dripper με χαμηλά βόλτ.
Δέν θα το έκανα βασικό μου άρωμα,αλλά είναι μια ευχάριστη αλαγή μέσα στη μέρα και ίσως να μπορεί να παίξει ωραία σε μίξεις.
Για κάποιον που ατμίζει τέτοιου είδους γεύσεις θα το πρότεινα για μια δοκιμή.

Βαθμός :7/10

Αποσυνδεδεμένος ManosRadX

• **
  • 152
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 16:06 »

Κατ αρχας σας αναφερω οτι μου αρεσουν πιο πολυ τα φρουτενια (στα καπνικα ειμαι περιεργος )
Εφτιαξα 2 μπουκαλακια των 10 ml
Το πρωτο με  balanced στα 12 mg και 14 σταγονες αρωμα !
Το δευτερο με mist στα 12 mg και 15 σταγονες αρωμα !

Στην balanced ειναι απιστευτο,οι 14 σταγονες ειναι σουπερ για μενα, εχεις απαλο αρωμα mango με απαλη γλυκια γευση που δεν σε μπουχτιζει. Ανετα το ατμιζω ολη μερα, ειναι πολυ πετυχημενο αρωμα απο μυρωδια απο γευση απ ολες τις αποψεις ! Επισης αρωματιζει το χωρο ! Η μυρωδια που αφηνει ο ατμος ειναι πολυ ωραια δεν εχω παρατηρησει αλλο υγρο με τοσο ωραια μυρωδια.
Στην mist ηθελε περισσοτερες απο 15 σταγονες για τα γουστα μου, νομιζω 18-20 θα ναι καλα.
Η δοκιμη εγινε σε ego-c , CE3 , Cobra & Z Atty (στους μεσατους τα σπαει το αρωμα  :thumpup: )
Τα υγρα τα δοκιμασα μεσα στην πρωτη ωρα που τα εφτιαξα και συνεχιζω ακομα (σημερα ειναι η τριτη μερα ) δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα λογο ωριμανσης (δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητη)
Οποιος θελει να ατμισει ενα σουπερ τροπικο φρουτακι πρεπει να το δοκιμασει οπωσδηποτε!

Αποσυνδεδεμένος LestatMK

• *
  • 36
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 20:04 »

Αναλογία που χρησιμοποιήθηκε: 10 σταγόνες ανα 10ml
Βάση 1: Βalanced 10mg/ml
Βάση 2:  100% VG 5mg/ml
Συσκευές ατμοποίησης: Πηνελόπη σε μηχανικό Mod 1,6 - 1,7Ω
Διάρκεια ωρίμανσης: 1 εώς 2 μέρες

Να πώ ότι και εγώ κυνηγάω κατά προτίμηση τα καπνικά. Πάρ'αυτα δεν λέω όχι σε νέες εμπειρίες, και η συγκεκριμένη έχω να πώ ότι με εξέπληξε απρόσμενα. Στα δικά μου δείγματα όπου και χρησιμοποίησα 10 σταγόνες ανα δείγμα, σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πώ ότι παρατήρησα τη γλυκύτητα που αναφέρουν συνατμιστές. Να αναφέρω επίσης ότι μου αρέσουν τα ισορροπημένα υγρά, και ότι μέχρι τώρα ότι έχω δοκιμάσει σε έτοιμα 100% VG δεν με ικανοποίησαν, ίσα ίσα πίστευα ότι ΔΕΝ θα ήθελα να δοκιμάσω πλέον άλλα υγρά με VG αποκλειστικά. Αυτό ήταν μια δεύτερη έκπληξη για μένα, μιάς και θέλω να δοκιμάσω και άλλα αρώματα σε καθαρή VG της ΑΤΜΟΣ  :) .
Έρχομαι στο προκείμενο άρωμα της δοκιμής, το οποίο το ατμίζω από χτές αποκλειστικά. Δεν έχω κουραστεί, και μου φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή εναλλαγής με όποιο υγρό και αν χρησιμοποιώ σαν βασικό, αν και μάλλον είναι μια χαρά επιλογή για κύριο, για όποιον θέλει φρουτένια. Καθόλου υπερβολικό, ευχάριστο και ευάτμιστο, και το κυριότερο, ίσως είναι από τα υγρά με την καλύτερη επίγευση, νόμιζα ότι είχα τσίχλα στο στόμα μου! Καθαρό και διαυγές στη γεύση, λίγο ξηρό, ξέρεις τι ατμίζεις και το ευχαριστιέσαι πάνω από όλαΤα σχόλια πάντως και από δύο τρείς συνατμιστές που το δοκίμασαν στην παρέα ήταν εξίσου θετικά, όπως επίσης οι υπόλοιποι δήλωσαν ότι είναι διακριτικό και ευχάριστο στην οσμή που αφήνει στο χώρο.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• **
  • 178
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 20:49 »

Αναλογία που χρησιμοποιήθηκε: 10 σταγόνες ανα 10ml
Βάση:  100% MIST VG 10mg/ml, διάλυμα 10ml, 10 σταγόνες αρώματος.
Συσκευές ατμοποίησης: IATTY στα 2,0Ω σε Roller+Kick 9 WATT, Zeus dripping στα 1,8Ω σε provari 4,2V
Διάρκεια ωρίμανσης: 1 μέρα.

Γενικά σαν ατμιστής δεν είμαι των φρουτένιων γεύσεων. Η μοναδική φρουτένια γεύση που έχω δοκιμάσει προτού ατμίσω το μάνγκο ήταν μήλο πάλι από atmos lab το οποίο μου είχε αρέσει αρκετά, αλλά και πάλι δεν το χρησιμοποίησα ως βασικό υγρό. Είμαι ατμιστής καπνικών υγρών βασικά οπότε θα προσπαθήσω να κρίνω όσο πιο πολύ αντικειμενικά μπορώ το εν λόγω άρωμα. Δεν τίθεται ζήτημα ότι σαν γεύση - άρωμα είναι πάρα πολύ κοντά στο αληθινό φρούτο. Μάλιστα σε δοκιμή που έκανα με την γυναίκα μου, που είπε ότι είναι σαν να το έφαγε εκείνη την στιγμή. Το άφησα να ωριμάσει τουλάχιστον 24 ώρες, εκτός από δύο - τρεις σταγόνες που χρησιμοποίησα στην πρώτη ώρα ωρίμανσης, που στον Zeus μου έδωσε επίγευση της βάσης πιο πολύ από αυτήν του αρώματος. Σε γενικά πλαίσια πιστεύω ότι είναι ένα άρωμα που οι οπαδοί των φρουτένιων γεύσεων θα το απολαύσουν. Για τα γούστα μου πιστεύω ότι 3 σταγόνες παραπάνω αρώματος θα μου πρόσφερε ακόμα καλύτερη γεύση. Οχι ότι την βρήκα άτονη αλλά για τα γούστα μου θα ήθελα λίγο παραπάνω άρωμα. Δεν μπορώ να πω ότι θα αποτελέσει βασικό μου άρωμα, αλλά ακολουθώντας την συμβουλή του πάνου πρόσθεσα σε άρωμα RY69 που είχα ετοιμάσει 2 σταγόνες από το μάνγκο και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα με εξέπληξε ευχάριστα, τόσο που το συγκεκριμένο υγρό το έχω πιπίλα τις τελευταίες 6 ώρες. Εν τη αύτη περιπτώσι σε καμία φάση ατμίσματος δεν με μπούκωσε και η επίγευση του όντως προσομοιάζει πάρα πολύ το αληθινό φρούτο. Σε μια γενική βαθμολογία θα του έδινα 8/10 σαν φρουτένια γεύση. Επιφυλάσσομαι για δοκιμή με balance βάση και θα ποστάρω τα συμπεράσματα μου και γ' αυτήν την περίπτωση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 934 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359664 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449899 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110575 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374601 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327910 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29281 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F