vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

805 επισκέπτες, 5 χρήστες
mathimatikos1966, anetost, Milarepa, zamploutos, Methodios

Δοκιμές υγρών και αρωμάτων AtmosLab από την ομάδα ALT

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
Απ: Δοκιμές υγρών και αρωμάτων AtmosLab από την ομάδα ALT
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 21:21 »
εγω παντως εφτιαξα αλλο ενα 10αρακι να το απολαυσω  :tongue_smilie:

Μόλις έφτιαξα άλλα 15 ml .
Αυτό που βλέπω είναι ότι μέχρι να δοκιμάσουμε το επόμενο άρωμα θα έχουμε τελειώσει της βάσεις με το mango.
Εκτός και αν έρθει τίποτα παρόμοιο σύντομα. :yes:

Αποσυνδεδεμένος Basstar5

• **
  • 107
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 23:35 »

Κωδικος αρωματος: MANGO

Αναλογία που χρησιμοποιήθηκε:20 σταγόνες ανα 10ml
Βάση 1:Βalanced 18mg/ml
Βάση 2:mist 18mg/ml
Συσκευές ατμοποίησης:μπαταρίες giant και ego c με dct tank
Διάρκεια ωρίμανσης:0-2 ημέρες

Δεν μπορω να είμαι αντικειμενικός γιατί ο Πανος χτύπησε στο αδύνατο σημείο μου.Στο ερωτηματολόγιο του είχα γράψει σαν μειονέκτημα το Ότι δεν έχει βγάλει μανγκο.Κ ανοιγωντας το δέμα;;; Ωωω θεοί!!μανγκο!!!!ε λοιπόν αυτο το άρωμα να υπήρχε μόνο θα ήμουν καλυμενος.
Το ατμιζω αποκλείστικα απο την Παρασκευή κ Όλα τα αλλα μπροστά του οδοντοκρεμες..το αλλάζω με καπνικη για 3-5 τζουρες μετα το φαΐ και μετα ξανά μανγκο.
  Δροσερο-γλυκό-ξινο και γευστικο κάθε στιγμή!

Το δοκίμασα κ με τις δυο βάσεις με προτίμηση τελικά στην mist όπου σε κάθε τζουρα μου υγραινει τα ρουθουνια κ τρελαινομαι.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε φίλο με απαιτητικο ουρανισκο που θέλει κάτι διαφορετικό!

Συγχαρητήρια Πανο!
10/10

Αποσυνδεδεμένος stavraetos

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 01:48 »

Αρωμα:mango
βαση:mist 10mg/ml                        αναλογια:14 σταγονες ανα ml
βαση:balanced 10mg/ml                 αναλογια:12 σταγονες ανα ml
τροπος αναμειξης:αρωμα-βαση-αναδευση
ωρες ωριμανσης:42
συσκευες ατμισης:lavatube v2+vivinova(2.4), egot+ce4v3(1.8)
συνολικη ποσοτητα ατμισης:8ml

ξεκινω απο την πρωτη εικονα που μου ηρθε στο μυαλο οταν ανοιξα και μυρισα το αρωμα...ειναι οι καραμελες οι στρογγυλες(ομαμι) που βρισκοταν σε σακουλακι με γευση φρουτων...
δηλαδη μια πανδαισια φρουτενιου αρωματος.

Στα ζεστα τωρα.οσο καιρο θυμαμαι τον εαυτο μου σαν ατμιστη ποτε δεν συμπαθησα τα φρουτενια αρωματα ουτε και φυσικα κρατησα καποια απο αυτα...μονο τα δοκιμαζα και τιποτα παρα πανω...

ξεκινω λοιπον το ατμισμα το νεο αυτο αρωματακι με βαση μιστ πανω στο λαβα παιζοντας την ταση απο 3.7---4.2....κατα την εισπνοη η γευση ερχεται αμυδρα...ομως κατα την εκπνοη η γευση γινεται αρκετα εντονη οπως και η μυρωδια του ατμου...γλυκιζοντας αρκετα.ατμισα 4 ml κατα διαστηματα.Δεν με κουρασε ομως δεν μεκανε και να το αναζητω σαν αρωμα.

αφου τελειωσα το αρωμα με την μιστ επιασα αυτο με την balanced.εκπνοη-εισπνο και μυρωδια πλουσια νσε γευση αλλα και μυρωδια.εντονη γευση με την διαφορα οτι εδω ξινιζε καπως ενω μου ερχοταν λιγο κιτρο?ευχαριστο μεν αλλα εντονο πολυ.με κουρασε γρηγορα πολυ γρηγορα.

Να πω εδω οτι το λαβα το χρησιμοποιουσα στην βαση μιστ απο 3.7-4.2 γιατι μετα εχανα εντελως την γευση...στην μπαλανσεντ ομως οταν επαιζα απο 4.2 και μετα μου εβγαζε ξινισματα(λεμονιου-κιτρο)...κατω απο 4.2 γλυκιζε μετρια...(τι εκανε ο καλλιτεχνησ παλι?)

για τους λατρεις των φρουτωδη γευσεων θα προτεινα να χρησιμοποιησουν την μιστ...γιατι η μπαλανσεντ ακομα και με λιγοτερη αναλογια κουραζει(εντονο αρωμα)

αντιδρασεις καπνιστων-μη καπνιστων στο mango

καπνιστης:καπνιστης που του αρεσουν τα φρουτωδη αρωματα αντιληφθηκε αμεσως το αρωμα...τον προετρεψα να δοκιμασει και του επιασα την κουβεντα ωστε να ξεχαστει ατμιζοντας...το αφησε γρηγορα και μου το επεστρεψε αφου τον κουρασε στην γευση..

μη καπνιστης:μολις με πλησιασε με ρωτησε αν μασαω τσιχλα και μετα καταλαβε οτι ηταν ο ατμος τουα αρεσε η μυρωδια και με προετρεψε να το ατμιζω αφου του ηταν ευχαριστη και προς αυτον η μυρωδια

μαυτα λοιπον και μαυτα αν και εγω δεν θα επελεγα το συγκεκριμενο αρωμα(λατρης καπνικων) ειναι μια πολυ καλη προσεγγιση γευστικα του φρουτου μανγκο και συνδυαζεται αψογα μενα καλοκαιρινο ποτακι(CAIPIRINIA..?) η και εναν αρωματικο καφε.

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 02:35 »
συγνωμη αλλα   .....         αναλογια:14 σταγονες ανα ml                                       αναλογια:12 σταγονες ανα ml
πολλες δεν ειναι οι σταγονες ανα ml ?

Αποσυνδεδεμένος stavraetos

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 02:41 »
καλημερα θεωρω πως στην μιστ χανει...λογω αυξημενης vg...βεβαια περι ορεξεως...
στην balanced που εβαλα 12/10μλ μου φανηκε πολυ εντονη η γευση...στην mist αντιθετα με 14/10μλ εχανε λιγο στην γευση..

Αποσυνδεδεμένος iceberg

• **
  • 223
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 02:42 »
Αρωμα:     Mango
Αναλογία: 14 σταγόνες σε 10ml mist.
Ωρίμανση: 2 μέρες

Έχει πολύ ιδιαίτερο και έντονο χαρακτήρα με γλυκόξυνη και δροσιστική γεύση που διατηρείται αναλλοίωτη μετά από πολύωρο άτμισμα. Πολύ πιστή απόδοση της γεύσης του πραγματικού mango αλλά ίσως ελαφρώς κουραστικό για ολοήμερη χρήση για κάποιον μη οπαδό του συγκεκριμένου φρούτου όπως εγώ.
Έχει μια ελαφρώς πικρή επίγευση για τα δικά μου γούστα.
Στο χώρο αφήνει πολύ ευχάριστο άρωμα που χαρακτηρίστηκε από άτομο που συνήθως ντουμανιάζω πιο ευχάριστο και από το cinnamon cookie (!)

Αποσυνδεδεμένος ggero

• 613
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 02:51 »
Άρωμα : Mango
Αναλογία : 5%
Βάση : Balanced
Ωρίμανση : 3 εικοσιτετράωρα
Συσκευή : Οδυσσέας @ 2.8Ω/6.4V

Είναι απο τα αρώματα που αφήνει μια γλυκιά και ευχάριστη μυρουδιά στο χώρο .. Λόγω της balanced βάσης, δένει μεν με την γλυκάδα της VG, αλλά ταυτόχρονα χάνει στην δυναμικότητα της γεύσης του αρώματος... Αφήνει μια αναιπέσθητη ξινή επίγευση, η οποία για όσους αρέσουν τα “ξινά” (σαν και εμένα) είναι αρκετά απολαυστική... Σε γενικές γραμμές θα το χαρακτήριζα σαν ενα “must have” άρωμα, ειδικά για τους λάτρεις του Mango... Ενδεχομένως σε βάσεις που περιέχουν VG σε μεγάλο ποσοστό, θα έπρεπε το άρωμα να βρίσκεται σε σύσταση μεγαλύτερη του 5%, ώστε να επικαλύψει την γλυκάδα της γλυκερίνης. Όπως και να έχει όμως, η συγκεκριμένη δοκιμή του αρώματος μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.. Ατμίζεται ευχάριστα !

Αποσυνδεδεμένος pipits

• **
  • 195
  • Σκοτείνιασαν όλα ή φταίει το άτμισμα???
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 11:30 »
Κωδικος αρωματος: MANGO

Αναλογία που χρησιμοποιήθηκε:10 σταγόνες ανα 10ml (Balanced) / 12 σταγόνες ανά 10 ml (MIST)
Βάση 1:Βalanced 10mg/ml
Βάση 2:mist 10mg/ml
Συσκευές ατμοποίησης:Steam machine VST + Vmax / Phoenix + μηχανικό με 18650
Διάρκεια ωρίμανσης:0-2 ημέρες

Εδώ και 5 μέρες κάνω μόνο αυτό αποκλειστικά....... Αξιόλογο το ότι δε με έχει κουράσει, μπορώ να το κάνω παντού (καφέ, δουλειά, ποτό, ταβέρνα) ευχάριστα, δεν χάνω τη γεύση του από συνήθεια λόγω πιπίλας και να πρέπει να dripάρω κάποιο άλλο για να μου ξανάρθει μετά, ξηρή γεύση καπνού εισπνοή-εκπνοή, αλλά αφήνει μία φοβερή ελαφριά γλυκάδα στον ουρανίσκο!!!
Αν και είμαι VGάκιας με σκέτη VG χάνει απίστευτα, ενώ με τη Balanced είναι απίστευτο!!!
Πάνω από τις συνιστόμενες από μένα σταγόνες (το 5% δε το έφτασα) είναι πολύ δυνατό και δε μου άρεσε για κανένα λόγο.....
Έκανα και μπουκαλάκι μετά από κατευθείαν ανάμιξη και μπουκαλάκι 2 ημερών ωριμασμένο..... δε μου έκανε τρελλή διαφορά, απλώς το ωριμασμένο άφηνε καλύτερη γλυκάδα στον ουρανίσκο μετά.....

Πάνο  :bow: :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 12:05 »
Παρακάτω, το log της δοκιμής:

12/10/2012

Σήμερα γύρω στις 11:30, παρέλαβα το δεματάκι της πρώτης δοκιμής Atmos Lab. Ανοίγοντάς το, βρήκα μέσα ένα μπουκαλάκι αρώματος Atmos Lab MANGO, 1 ζευγάρι βάσεων Mist (0+20mg) και ένα ζευγάρι βάσεων Balanced (0+20mg). Μέχρι να φτάσω σπίτι, σκεφτόμουν πως θα κάνω δοκιμή αξιόπιστη και αντικειμενική. Αποφάσισα λοιπόν να «πιάσω το υπονοούμενο»: θα φτιάξω συνολικά 50 ml υγρό αναπλήρωσης στην αναλογία νικοτίνης που ατμίζω (12mg), 20ml mist, 20ml balanced και 10ml 70-30 vg-pg. Θα χρησιμοποιήσω 2 cartomiser με tank σε μπαταρίες ego(1 τανκ για κάθε βάση), και τα υπόλοιπα θα τα τεστάρω με Lavatube και CE4+. Ανοίγοντας το μπουκαλάκι με το άρωμα, βρέθηκα ξαφνικά σε τροπικό μέρος. Το μάγκο είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα και η μυρωδιά δικαιώνει για μια ακόμη φορά την Atmos Labs και τις δημιουργίες της. Φαντάζομαι ότι αν ο Πάνος είχε κάποια ειδική απαίτηση για τη δοκιμή, θα το ήξερα, οπότε κατά γράμμα τις οδηγίες: 5% άρωμα, 95% βάση, χαλαρή ανάδευση και δοκιμή μετά από 24 ώρες.

13/10/2012

Πρώτη δοκιμή με CE4+ και βάση mist στα 4.8-5.1v. Δυστυχώς, οι προσδοκίες μου παραήταν μεγάλες όταν μύρισα το άρωμα. Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η VG καταπίνει τη γεύση. Άφθονο το άρωμα μάγκο στο χώρο, αλλά έψαχνα να βρω τη γεύση και την οξύτητα που περίμενα από το άρωμα. Ανεβάζοντας τα βολτ, δεν άλλαξαν και πολλά, εκτός από μια αύξηση της γλυκάδας. Στην εισπνοή, νόμιζα ότι έχω ένα είδος πολτού τροπικών φρούτων στο στόμα, κάτι που παρέπεμπε σε υφή φρουτόκρεμας, όχι και η καλύτερή μου… Η γεύση στο στόμα μου έμοιαζε με Amita Motion, χυμό που δεν συμπαθώ και ιδιαίτερα, αλλά στην εκπνοή και όταν άφησα το lava στην άκρη, η γεύση του μάγκο έγινε πολύ αισθητή και παρέμεινε στον ουρανίσκο μου για πολλή ώρα μετά. Σε λίγο λόγω εξόδου, θα δοκιμάσω και τις δύο βάσεις σε cartomiser, από προηγούμενη εμπειρία κάτι μου λέει ότι η Balanced μίξη θα με αποζημιώσει. EDIT: Όντως έτσι ήταν. Το balanced σε cartomiser ήταν όντως φανταστικό. Δεν μπούχτιζε το στόμα και η γεύση ήταν καθαρή και ατόφια. Δεν το άφηνα από τα χέρια μου και συνόδευσε τη βότκα επάξια. Στην εισπνοή γέμιζε το στόμα με γλύκα και οξύτητα και στην εκπνοή η γεύση του μάγκο ήταν απόλυτα αισθητή και παρέμενε για ώρα. Αύριο η δοκιμές σε CE4+ με balanced και 70-30 vg – pg.

14/10/2012

Και οι δύο δοκιμές που έγιναν σήμερα, ή Balanced και η 70-30, είχαν επιτυχία. Ο CE4+ ανέδειξε τα αρώματα και είχε επιτυχία από 4.8-5.1v. Αύριο και η τελική δοκιμή με mist σε cartomiser, η οποία δεν βλέπω να μου αλλάζει γνώμη. Οποιαδήποτε μίξη με ποσοστό vg πάνω από 70% απλά εξαφανίζει τη γεύση. Δεν ξέρω κατά πόσο μια μεγαλύτερη συγκέντρωση αρώματος θα ομαλοποιούσε την κατάσταση, αλλά προηγούμενες εμπειρίες «καταστρατήγησης» προτεινόμενων ποσοστών δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Η μόνη απορία που μου έχει μείνει, είναι το κατά πόσο με τις μέρες θα αλλάξει η συμπεριφορά του αρώματος, αυτό θα το δούμε. Σε γενικές γραμμές, σε σύγκριση πάντα με το μάγκο της Flavor art το οποίο χρησιμοποιώ από τον Μάρτιο, το συγκεκριμένο είναι έτη φωτός μπροστά σε όλους τους τομείς, άρωμα, γεύση, επίγευση και διάρκεια αρώματος. Όπως τα περισσότερα φρουτώδη αρώματα, δεν είναι καλή συντροφιά με τον καφέ, ιδιαίτερα τον σκέτο. Σε μερικές μέρες θα κάνω και δοκιμές σε συνδυασμό με άλλα αρώματα, όπως π.χ. καραμέλα.

15/10/2012

Δοκιμάστηκε και ο τελευταίος συνδυασμός, mist σε cartomiser. Το αποτέλεσμα ήταν απλά ένα νόστιμο ντουμάνι, ούτε ζέστη ούτε κρύο.
Σαν τελικό συμπέρασμα, θα πρέπει να πω ότι είναι μια ωραία και γλυκιά τροπική νότα, ότι πρέπει για το χειμώνα που έρχεται. Μακριά από συγκεντρώσεις VG άνω του 65-70% και το άρωμα μπορεί να αποδώσει μια χαρά με 5% αραίωση. Σαν άρωμα, το θεωρώ επάξιο εκπρόσωπο της Atmos Lab, και είναι κάτι που θα το αναγνώριζα ακόμα και με κλειστά μάτια.

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 17:08 »
Mango Με καινουργια φυτιλοαντισταση σε CE3, σε 5μλ mist 6mg, εβαλα 5 σταγονες. Με ψιλοεπνιξε, οποτε αραιωσα κι αλλο, καταληγοντας σε 10 μλ βασης παντα με 5 σταγονες. Ειναι το μαξιμουμ αρωμα που αντεξα, μου θυμιζει το πορτοκαλι και το ροδακινο, που σαν αρωματα θελουν ελαχιστη δοσολογια.
Επειδη μεγαλωσα τρωγοντας ξύλο για να συνηθισω το χαβιαρι και την σαμπανια, και οχι το μανγκο, δεν μπορω να πω οτι η γευση του μανγκο μου ειναι φοβερα οικεια, αλλά απο οσο θυμαμαι, η αποδοση του αρωματος ειναι πιστη, θυμιζοντας μου ομως και κατι light fruit punch που σερβιρονται σε μπαρακια, έχει και κατι απο κερασακι μαρασκινο.
Σαν σκετο αρωμα για ατμισμα, δεν ειναι του προσωπικου μου γουστου καθολου, και δεν μπορω να το ατμισω πολλή ωρα, με λιγωνει χωρις να μου ειναι και ευχαριστο εστω για λιγο. Εχω την εντυπωση ομως οτι μια (μην πω μισή) σταγονα του, σε άλλους συνδυασμους, θα δωσει ενδιαφεροντα αποτελεσματα. Οταν το επιχειρησω θα επανελθω.

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 20:56 »
                                         MANGO

Όγκος έτοιμου υγρού ----------15ml/12mgr
Ποσοστά PG-VG -----------------50%-50%
Ποσοστά βάσεων ----------------Balanced 20mg - 9ml    (60%)
                                                Balanced 0mg - 5,26ml(35%)
Ποσό αρώματος -----------------19 σταγόνες - 0.50ml    (4%)
Μπουκαλάκι αναπλήρωσης ----Πλαστικό με βελόνα 20ml
Χρόνος ωρίμανσης --------------35 ώρες με συχνή ανάδευση
Ποσότητα δοκιμών (+ -) -------9ml

Ατμοποιητές που χρησιμοποιήθηκαν.

Genesis
Penelope
Steam Machine
Vivi Tank

Όλοι πλυμένοι με νέο σετάρισμα.

Αποτελέσματα δοκιμών.

Ενδεικτικά θα πω πως το δοκίμασα αμέσως μόλις το έφτιαξα με πολύ καλή ανάδευση και με ενθουσίασε ,
Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι είχε ποιο έντονη σπιρτάδα από το ώριμο υγρό , όπως τα περισσότερα αρώματα που χρησιμοποιούμε αμέσως , επίσης το άρωμα ήταν ποιο υποτονικό και με περισσότερη πικράδα , ανεκτή βέβαια.

Θετικά.

1.   Δεν με κούρασε καθόλου όλη την ημέρα που το άτμιζα παρόλο που άλλαζα ατμοποιητές.
2.   Σε λίγα Watt που άτμιζα αλλά και σε πολλά (στο όριο) δεν με μπούχτισε.
3.   Δεν θεωρώ ότι είναι γλυκό και συμπεριφέρεται καλύτερα σε ατμοποιητές που φέρνουν ποιο κρύο ατμό
4.   Ο ατμός είναι αρκετά πυκνός ακόμα και στον Genesis .
5.   Η επίγευση που αφήνει είναι πολύ δροσερή και ευχάριστη με μία ελαφριά όξινη σπιρτάδα όπως το πραγματικό φρούτο .
6.   Δεν είναι έντονα γλυκό , πράγμα που μου άρεσε ιδιαίτερα.
7.   Τους παθητικούς δεν τους ενοχλεί καθόλου αντίθετα ρωτάνε τι άρωμα είναι γιατί τους φαίνεται γνωστό.
8.   Σημαντικό !!!..Ξεκίνησα με λίγα Watt στο koss όλα καλά όπως το περίμενα , αύξησα τα Watt αρκετά λίγο πριν αρχίσω να παίρνω καμένο και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν αλλοιώθηκε η γεύση του MANGO παρά ελάχιστα. Αυτό το τεστ δεν το περνάνε και πολλά αρώματα.!!!!

Αρνητικά.

1.   Έχει γίνει το δεύτερο βασικό μου άρωμα που δεν είναι καπνικό .
      (Στο τέλος θα γίνω φρουτάκιας!!)

Βαθμολογία.

Δεν βαθμολογώ ποτέ κάτι με 10 και αυτό γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι ανώτερο η ποιο βελτιωμένο.
Ως εκ τούτου λοιπόν του βάζω  8.5 σαν καπνικό ( Εννοώ σε μίξη με καπνικά αρώματα, με ελάχιστη ποσότητα mango )
και 9 σαν Φρουτένιο.

Γνωρίζω ότι οι προσπάθειες που κάνει ο Πάνος είναι παραπάνω από επαγγελματικές και μπορεί ήδη να σταθεί απέναντι στους κολοσσούς του κλάδου !!! Αυτό είναι ο Έλληνας , άμα θέλει μπορεί τα πάντα και καλύτερα , το έχουμε αποδείξει από αρχαιοτάτους χρόνους και συνεχίζουμε.

Συγχαρητήρια Πάνο.                                                                                         Kritikos727
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 09:33 από kritikos727 »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 21:04 »

Ως εκ τούτου λοιπόν του βάζω  8.5 σαν καπνικό και 9 σαν Φρουτένιο.

εχω μια απορια εδω..
οταν λες 8,5 σαν καπνικο, τι εννοεις? σου φανηκε και καπνικο? (δεν σε κρινω απλα απορησα γιατι εμενα καπνικο δεν μου εφερε)

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 21:21 »
Εννοώ σε μίξη με καπνικά αρώματα, με ελάχιστη ποσότητα mango.

Θα το είχα γράψει αλλά το ξέχασα. :wall: :wall:

Πάντως ταιριάζει πολύ με κάποια καπνικά. :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 21:32 »
A..! ok.. ειπα και γω... :))
θα το δοκιμασω και εγω με Αγρινιο οταν θα φτιαξω καινουργιο να δω ;)

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 21:50 »
Αααα Καλό !!!! με Αγρίνιο το δοκίμασα .  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114122 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359699 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449961 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110612 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1046 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15263 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99858 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F