vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

598 επισκέπτες, 8 χρήστες
Mensanos, Tem, Milarepa, teo77, manoslykos, lagoudakis, BABIS1098, camber

Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • Φύλο: Άντρας
  • 11/01/2013 18:30
Απ: Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.
« Απάντηση #165 στις: Μαΐου 15, 2013, 00:32 »
Για τον συγκεκριμένο είναι η ερώτηση.
Με έτοιμα ή DIY υγρά;
Προσπαθώ να καταλάβω την διαφορά σε ισχύ ατμίσματος ενός Clearomizer με έναν επισκευάσιμο και το άνω όριο ατμίσματος.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #166 στις: Μαΐου 15, 2013, 00:45 »
Για να βοηθήσω τη σκέψη σου... με τα ίδια DIY υγρά, και σε όλους αντιστασεις 1.8-2.0 στον A7SS στα 8.5-9(+)W, σε evod στα 7.5-8W και σε mini vivi το πολύ 7W.
Οι διαφορές οφείλονται κυρίως στον τρόπο που είναι στημένες οι αντιστάσεις και στην τροφοδοσία. Στον Α7SS υπάρχει χώρος να ανοίξουν λίγο παραπάνω οι σπείρες  ενώ συγχρόνως με το dripping υπάρχει πλούσια τροφοδοσία, στους άλλους δύο, ενώ έχουν σχεδόν ίδιο στησιμο αντίστασης, σχετικά πυκνό,  η τροφοδοσία από κάτω πλεονεκτεί και δίνει  μεγαλύτερο περιθώριο στην ισχύ.

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #167 στις: Μαΐου 15, 2013, 01:11 »
Κάτοχος κι εγώ από σήμερα του Α7SS, αφού έγιναν τα απαραίτητα (βράσιμο με γάλα, πέταμα της αντίστασης που είχε πάνω) έφτιαξα μια δική μου αντίσταση (διπλό 2mm και 0,17 σύρμα) μου βγήκε στα 2,6-2,7Ω. Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας... Αποδίδει έναν τόνο παραπάνω τη γεύση σε σχέση με τον Eternity αλλά στα ίδια επίπεδα ατμού. Μετά από κάποιες τζούρες χάνεται η αίσθηση της γεύσης (μπορεί να φταίω κι εγώ που κάνω απανωτές τζούρες). Βασικά θέλω να τον δοκιμάσω σε χαμηλότερη αντίσταση (αυτή μου βγήκε μαμούθ) για να έχω καλύτερη άποψη. Θέλει λίγο εξάσκηση το setup, αλλά παρέμεινα μ' αυτήν την αντίσταση (2,6) γιατί είχα την αγωνία να το δοκιμάσω.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #168 στις: Μαΐου 15, 2013, 01:47 »
2.7Ω με διπλό 2mm και 0.17!!! Κοκορέτσι έφιαξες.... ;D
Βγάλε 1-2 σπείρες και θα είσαι ΟΚ, αν και σε VV παίζει και αυτή καλά σε μεγαλύτερη τάση.
Περίμενε επίσης να στρώσουν τα φιτίλια και τα σύρματα... τις πρώτες ωρες καψαλίζουν λίγο παραπάνω και γι αυτό χάνεις τη γεύση

Αποσυνδεδεμένος Aκαπνος

• **
  • 111
  • η αλλη μιση καρδια μου στη κινα βρισκεται
« Απάντηση #169 στις: Μαΐου 17, 2013, 21:25 »
προσωπικα εχω καταληξει μονιμα στο 17αρι συρμα κε διπλο 2αρι φυτιλι ,τωρα αναλογα την αντισταση  που θελω κανω και τις σπειρες ,νομιζω 4 ειναι ενα καλο setup. κατεληξα στο 17αρι γιατι συγχωρει μικρολαθακια ,οσο για τα φυτιλια παντα βρασιμο και ξεμυριζουν.

• 1436
« Απάντηση #170 στις: Μαΐου 23, 2013, 22:53 »
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το παρών αποτελεί παραλήρημα ατμιστή, για την πρώτη του επαφή με επισκευάσιμο. Είναι μεγάλο, κουραστικό, σεξιστικό και ίσως ρατσιστικό.

6 ημέρες ιδιοκτήτης και χρήστης του Α7 από atmomixani.
Για να ξεκαθαρίζουμε απ’ την αρχή, πρώτη φορά πιάνω επισκευάσιμο στα χέρια μου.
Λύσιμο, μέτρημα, 12 τεμάχια, εντάξει τα έβαλε όλα μέσα.
Μύριζαν λίγο τα πλαστικά. Βράσιμο σε ξυδόνερο και ξέβγαλμα με οινόπνευμα. Από Έμπολα και πολώνιο καθαρίσαμε.
3πλό 2άρι φυτίλι, 17άρι σύρμα, 6 φούρλες. 2,5Ω. Στάξιμο DIY 8mg. 5Volt, αδρεναλίνες με αγωνίες αυξημένες, πάτημα διακόπτη και διπλή τζούρα.
Γουαταφακισδις. Μάνα μου μαντζουράνα μου. Αυτό είναι το χτύπημα που λένε;
Συνεχίζω με τριπλή τζούρα. Κάποιος, κάποτε, σε κάποιο νήμα, για την εμπειρία του με κάποιον άτμο,  είχε γράψει:
«ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ». Τα κεφαλαία επειδή φωνάζω, τα bold επειδή φωνάζω δυνατά.
Διάλειμμα για να συνέλθω.
Συνεχίζω με άλλο ένα σετ τζουρών.
Τον κοιτάω και δεν τον πιστεύω.
Ταυτόχρονα νιώθω κάτι στο στομάχι, που συνεχίζει μέχρι την απόληξη του εντέρου.
Πως θα κοιτάξω στα επιστόμια τους clearomizer; Τι θα κάνω με όλο αυτό το στοκ που έχω μαζέψει;  Ήταν αλμυρή η σπανακόπιτα το μεσημέρι; Πρέπει να φτιάξω φορητό μοντ. Τώρα την στρουμφίσαμε.
Ημέρα 2η & 3η  Διάφορα DIY 6-8mg. Γεύση δεν ξέρω, από  ντουμάνι δεν έβλεπα το σπυρί στη μύτη μου.
Ημέρα 4η  Μονό 3,5άρι φυτίλι, 18άρι σύρμα, 4 φούρλες. 1,4Ω. Το πρώτο σετάρισμα ήταν καλύτερο.  5απλό 1mm φυτίλι, 17άρι σύρμα, 5 φούρλες. 2,0Ω. Το πρώτο σετάρισμα ήταν καλύτερο.
Ημέρα 5η  Το πρώτο σετάρισμα, αλλά με ξέφτισμα των φυτιλιών και κοντύτερα.
Δοκιμή με σκέτη 36άρα βάση. Γαντζωμένος με τα νύχια στο ταβάνι, τον βλέπω να χαμογελά αυτάρεσκα πάνω στο γραφείο.
Πολλές ώρες αργότερα βάζω ElToro Cigarrillos 18. Μόλις πρόλαβα να πηδήξω απ’ το παράθυρο.
Ημέρα 6η & 7η  2πλό 3άρι & μονό 2άρι φυτίλι, 20άρι σύρμα, 5 φούρλες. 2,4Ω. 6V.
Άφησα σημείωμα στην οικογένειά μου, με τις τελευταίες μου επιθυμίες, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω.

Ντριπάρω αποκλειστικά τις τελευταίες 7 ημέρες.
Μπορώ πολλές ώρες χωρίς άτμισμα.
Η ημερήσια κατανάλωση είναι 1-1,5ml, πριν ήταν 3-4ml με παρόμοια υγρά.
Κάτι «παίζει» με τα Watts και την νικοτίνη; Είναι προσωρινό λόγο χτυπήματος; Δεν ξέρω δεν απαντώ;

Με λένε microchip, 7 μέρες τώρα έχω πέσει στους επισκευάσιμους και δεν είμαι καλά.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 2: Για νέους ατμιστές όπως εγώ, που δεν έχουν δοκιμάσει επισκευάσιμο. ΜΗΝ – ΤΖΙΖ - ΜΑΚΡΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #171 στις: Μαΐου 24, 2013, 00:40 »
έχω βάλει επάνω σε Lavatube αυτόν τον κονέκτορα http://www.atmistique.gr/el/connectors-adaptos-kwnoi?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=102&category_id=58 και δεν δείχνει την αντίσταση στον ατμο, δείχνει 9.9 (έγινε κάτι λάθος;). Όταν τοποθετώ τον Α7SS στο mod τότε όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος smokerina

• **
  • 183
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η φτώχεια που δεν έχει χρέη είναι μεγάλος πλούτος.
« Απάντηση #172 στις: Μαΐου 27, 2013, 14:03 »
 Από ότι κατάλαβα σετάρισμα γίνεται μόνο με σύρμα αντίστασης ;

Αποσυνδεδεμένος parginos

• **
  • 152
  • ;)
« Απάντηση #173 στις: Μαΐου 27, 2013, 14:22 »
Ναι καλα καταλαβες πατριδα, θελει συρμα μονο με αντισταση.  :thumpup:

• **
  • 183
« Απάντηση #174 στις: Μαΐου 27, 2013, 14:29 »
 Ευχαριστώ Βαγγέλη   :respect:  ! Τον παρήγγειλλα , πήρα επίσης 2 μμ φιτίλι και 0,17 και 0,16 σύρμα . Drip tip 510 κάνει ; :confused1:

Αποσυνδεδεμένος parginos

• **
  • 152
  • ;)
« Απάντηση #175 στις: Μαΐου 27, 2013, 14:38 »
Ναι κανονικα παιζουν ολα τα 510!!! Αν σου αρεσει το dripping θα τον ευχαριστηθεις!!!  :thumpup:

• 1436
« Απάντηση #176 στις: Μαΐου 29, 2013, 01:38 »
Επιστρέφω γιατί απέκτησα και άποψη (άκουσον άκουσον).
Μετά από κάμποσες δοκιμές κατέληξα σε 3πλό 2άρι φυτίλι, 17άρι σύρμα ανάλαφρα σφιγμένο.
2,4Ω  5-6Volt, αναλόγως τις μαζοχιστικές ορέξεις.
Άμεσο άρπαγμα, ισορροπημένη προς το αεράτη τζούρα, πάντα σε σχέση με τα άλλα σετάπια.
Από γεύση, κάπου εδώ ήταν, μισό να τη φωνάξω. Δεν ... ίσως αν κατέβει η τάση. Δεν θέλω!
Από ντουμάνι, η 2μετρη καλλονή απέναντι σε καμακώνει, αλλά είσαι παντρεμένος. Στάζεις VG και μετά από 2-3 τζούρες δεν την ξαναβλέπεις.
Εναλλακτικά ξυπνάς και αλλάζεις πλευρό.
Όσον αφορά τον ρυθμιζόμενο πόλο (ευχή και κατάρα), βρήκα ένα λαστιχένιο αποστάτη και καθάρισα με τα ξεβιδώματά του.
Και ενώ διαδραματιζόντουσαν τα ως άνω, ο Αλέκος αποφάσισε να μου κάνει δώρο έναν Vision Eternity. For God's snake ρε Αλέκο.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #177 στις: Μαΐου 29, 2013, 01:47 »
Δεν σου "στουμπώνει" υπερβολικά ο χώρος με το τριπλό 2άρι? Ακόμα και με το διπλό τα πράγματα είναι λίγο πιεσμένα, όχι τόσο να βολέψεις τα φιτίλια, όσο ότι πιέζονται προς τα έξω στο σπείρωμα και όταν βιδώνεις την καμπάνα καμμιά φορά μαγκώνουν....
Εγω πάντως τελευταία χρησιμοποιώ πολλά του 1 mm, πχ 6 ή 7... με 17αρι σύρμα, έχω την εντύπωση ότι έτσι αναπνέει καλύτερα σε μικρότερο χώρο, δημιουργούνται πιο πολλά κενά στα αναμεσα τους διαστήματα και μουσκεύουν καλύτερα.
Βέβαια είναι λίγο αντιοικονομικό γιατί για έναν περίεργο λόγο τα καταστήματα πουλάνε στην ίδια τιμή το 1mm με το 2mm (καλά που έχω καμμιά 100αριά μέτρα από την ομαδική)  :laugh1: :laugh1:

• 1436
« Απάντηση #178 στις: Μαΐου 29, 2013, 02:21 »
Δεν στουμπώνει. Έχω δοκιμάσει δύο 3άρια με ένα 2άρι μαζί και δεν είχα θέμα.
Τα κόβω μικρά σε μήκος. Να ακουμπάνε καλά κάτω αλλά να μην "κόβουν βόλτες".
Το χειρότερο ήταν με 5 του 1mm και 17άρι σύρμα.
Στο βίδωμα της καμπάνας δεν είχα πρόβλημα με κανένα σετάπ.
Υπόψιν ότι ψάχνω το μεγαλύτερο χτύπημα χωρίς καμένο απ' τον Α7.
Για γεύση και ηρεμία τραβάω μερικές απανωτές απ' τον CE3.
Επιφυλάσσομαι για φωτο γιατί το κινητό δεν τα πάει καλά στα κοντινά.

Με 3πλό 2άρι.
Εκ δεξιών 2πλό 3άρι και μονό 2άρι. Στην άκρη το 5απλό 1mm με τα λιγότερα ml.
Εξ ευωνύμων διάφορα σετάπια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 29, 2013, 16:09 από microchip »

• **
  • 183
« Απάντηση #179 στις: Μαΐου 29, 2013, 18:08 »

Λοιπόν , στην κατοχή μου από σήμερα ο πρώτος μου επισκευάσιμος Α7 . Πρώτες εντυπώσεις : πολύ καλός !   :thumpup:  Πραγματικά ενθουσιάστηκα . Εύκολος στο λύσιμο , σετάρισμα .
 Πρώτα τον έλυσα , τον έβρασα στο γάλα , καλό πλύσιμο με ζεστό νερό , μου φάνηκε ότι μύριζε ακόμα , τον μούλιασα στο νερό +λεμόνι για 20 λεπτά , τώρα μάλιστα , ξέπλυμα καλό και στέγνωμα . Έβρασα το φιτίλι και έκαψα λίγο σύρμα  με αναπτήρα . Ήρθε ώρα για σετάρισμα : διπλό 2 μμ φιτίλι και 4 βόλτες σύρμα 0.17 τοποθέτηση πανεύκολη ,  μέτρησα στον eVic  βγήκε    1,6 Ω . Οκ. Δοκιμή 10 σταγόνες , 7W -3,27V  μμμμμ….. απόλαυση .

Γεύση (συγκρίνω με έψιλον και δοκιμάζω με υγρό  75/25 PG/VG   )   9/10

Ντουμάνι    10/10

Χτύπημα        8/10

Εντάξει  πιστεύω για πρώτο σεταρισμα . Έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου . 8)

Edit  Όσο στρώνει η αντίσταση αυξάνεται  και το χτύπημα  10/10 ,ξέχασα να γράψω το υγρό είναι με 12 mg νικοτίνης .

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 29, 2013, 18:16 από smokerina »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359916 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450231 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374809 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F