ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το παρών αποτελεί παραλήρημα ατμιστή, για την πρώτη του επαφή με επισκευάσιμο. Είναι μεγάλο, κουραστικό, σεξιστικό και ίσως ρατσιστικό.
6 ημέρες ιδιοκτήτης και χρήστης του Α7 από atmomixani.
Για να ξεκαθαρίζουμε απ’ την αρχή, πρώτη φορά πιάνω επισκευάσιμο στα χέρια μου.
Λύσιμο, μέτρημα, 12 τεμάχια, εντάξει τα έβαλε όλα μέσα.
Μύριζαν λίγο τα πλαστικά. Βράσιμο σε ξυδόνερο και ξέβγαλμα με οινόπνευμα. Από Έμπολα και πολώνιο καθαρίσαμε.
3πλό 2άρι φυτίλι, 17άρι σύρμα, 6 φούρλες. 2,5Ω. Στάξιμο DIY 8mg. 5Volt, αδρεναλίνες με αγωνίες αυξημένες, πάτημα διακόπτη και διπλή τζούρα.
Γουαταφακισδις. Μάνα μου μαντζουράνα μου. Αυτό είναι το χτύπημα που λένε;
Συνεχίζω με τριπλή τζούρα. Κάποιος, κάποτε, σε κάποιο νήμα, για την εμπειρία του με κάποιον άτμο, είχε γράψει:
«ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ». Τα κεφαλαία επειδή φωνάζω, τα bold επειδή φωνάζω δυνατά.
Διάλειμμα για να συνέλθω.
Συνεχίζω με άλλο ένα σετ τζουρών.
Τον κοιτάω και δεν τον πιστεύω.
Ταυτόχρονα νιώθω κάτι στο στομάχι, που συνεχίζει μέχρι την απόληξη του εντέρου.
Πως θα κοιτάξω στα επιστόμια τους clearomizer; Τι θα κάνω με όλο αυτό το στοκ που έχω μαζέψει; Ήταν αλμυρή η σπανακόπιτα το μεσημέρι; Πρέπει να φτιάξω φορητό μοντ. Τώρα την στρουμφίσαμε.
Ημέρα 2η & 3η Διάφορα DIY 6-8mg. Γεύση δεν ξέρω, από ντουμάνι δεν έβλεπα το σπυρί στη μύτη μου.
Ημέρα 4η Μονό 3,5άρι φυτίλι, 18άρι σύρμα, 4 φούρλες. 1,4Ω. Το πρώτο σετάρισμα ήταν καλύτερο. 5απλό 1mm φυτίλι, 17άρι σύρμα, 5 φούρλες. 2,0Ω. Το πρώτο σετάρισμα ήταν καλύτερο.
Ημέρα 5η Το πρώτο σετάρισμα, αλλά με ξέφτισμα των φυτιλιών και κοντύτερα.
Δοκιμή με σκέτη 36άρα βάση. Γαντζωμένος με τα νύχια στο ταβάνι, τον βλέπω να χαμογελά αυτάρεσκα πάνω στο γραφείο.
Πολλές ώρες αργότερα βάζω ElToro Cigarrillos 18. Μόλις πρόλαβα να πηδήξω απ’ το παράθυρο.
Ημέρα 6η & 7η 2πλό 3άρι & μονό 2άρι φυτίλι, 20άρι σύρμα, 5 φούρλες. 2,4Ω. 6V.
Άφησα σημείωμα στην οικογένειά μου, με τις τελευταίες μου επιθυμίες, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω.
Ντριπάρω αποκλειστικά τις τελευταίες 7 ημέρες.
Μπορώ πολλές ώρες χωρίς άτμισμα.
Η ημερήσια κατανάλωση είναι 1-1,5ml, πριν ήταν 3-4ml με παρόμοια υγρά.
Κάτι «παίζει» με τα Watts και την νικοτίνη; Είναι προσωρινό λόγο χτυπήματος; Δεν ξέρω δεν απαντώ;
Με λένε microchip, 7 μέρες τώρα έχω πέσει στους επισκευάσιμους και δεν είμαι καλά.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 2: Για νέους ατμιστές όπως εγώ, που δεν έχουν δοκιμάσει επισκευάσιμο. ΜΗΝ – ΤΖΙΖ - ΜΑΚΡΙΑ.