Το Tribeca μου το "ωριμασα" ως εξης:
Ανοιγμα το καπακι για λιγο, κλεισιμο, κουνημα καλο και μετα στο ντουλαπακι του...αυτοκινητου.
Κανα 2 φορες τη μερα που περναγα το ανοιγοκλεινα ξανα και καλο κουνημα παλι.
Λογω απαρχης Ανοιξης η θερμοκρασια μεσα στο αυτοκινητο ανεβηκε αρκετα αλλα χωρις υπερβολες.
Το μεσημερι παντως που το επιανα για να το κουνησω αμα το κραταγα στο χερι εκαιγε.
Η θερμοκρασια εξω γυρω στους 22-23 το μεσημερι.
2 μερες και ετοιμο(!?!)
Δοκιμασα και το Black Calico.
Κατα: Δυσαρεστη γευση, απροσδιοριστη, δεν εχω φαει ή πιει ποτε κατι που να του φερνει...
Υπερ:Χτυπημα και ατμος.
To throat hit ειναι οτι πιο σημαντικο για μενα στο e-cig μου για να με κραταει μακρια απο το τσιγαρο και μιας και δεν ενδιαφερομαι να μπλεξω με mods και τα τοιαυτα προς το παρον πιθανον να κανω το Black Calico ενα απο τα μονιμα υγρα μου για αυτο το λογο.
Μιας και τα υγρα της συγκεκριμενης εταιριας μου εχουν κατσει εως τωρα ως αρκετα ποιοτικα και με ικανοποιουν, δε θελω να παω παραπερα τοσο συντομα, εκτος απο τα DIY που ασχολουμαι.
Οι περισσοτεροι της παρεας μου κανουν Natura, πολυ φθηνοτερα, αλλα αυτα ειναι σκετη VG και δεν εχουν το throat hit που εγω χρειαζομαι, ενω η ποσοτητα του ατμου,περα απο τα βασικα, με αφηνει αδιαφορο.
Αμα τελειωσω τη "συλλογη" υγρων που μαζεψα λογω αρχικου ενθουσιασμου μαλλον θελω να δοκιμασω και τις αλλες καπνικες γευσεις της Halo, με πρωτα τα Torque 56 και Prime 15.