Ετσι μετα απο σκέψη, αποφάσισα να μη ξαναδιαβασω κριτική υγρών στο φόρουμ, αφου υπαρχουν 500 ατομα που εχουν να διαλέξουν μεταξυ 50 γευσεων...........
Ποιά γευση θα διαλέξει ο καθένας, ειναι τελικά πολυ "προσωπικό" πιστεύω .
Όπως το λες φιλε μου. Μετα απο διαφορες μαρκες υγρων ειπα να δοκιμασω και τα Halo. Τις τελευταιες 10 μερες εχω δοκιμασει τα περισσοτερα διαβαζοντας παραλληλα ολα τα νηματα του φορουμ για τα halo. Αρχικα να πω οτι ανεξαρτητα αν αρεσει σε καποιον η καθε γευση, για μενα τουλαχιστον, τα συγκεκριμενα υγρα προσφερουν τη μεγαλυτερη ευχαριστηση ατμισματος απο καθε αλλης εταιριας. Δεν ξερω αν ειναι η βαση που χρησιμοποιουν, η ποιοτητα της νικοτινης ή κατι αλλο.
Πάμε τωρα στις γευσεις. Νομιζω πρεπει για να καταλαβαινομαστε στις περιγραφες να βρουμε κοινο λεξιλογιο και κοινη ερμηνεις των λεξεων. Γ αυτο πιστευω εχουμε ψιλοχαος στις περιγραφες...
Προσωπικα, βρηκα το tribeca και το prime παρομοια, με το δευτερο μικροτερης εντασης γευση και αρα για μενα πιο ευκολο στο συνεχες ατμισμα.
Το torque πολυ καλο επισης. Δε βγαζει γλυκα ενω αφηνει και μια ελαφρια δροσια στο τελος.
Το freedom αν και στην αρχη μου αρεσε και με εξεπληξε ευχαριστα, μετα απο λιγες μερες μου εβγαλε κατι εντονο, οξινο να το πω, και μου θυμισε την περιγραφη καποιου εδω μεσα που ειπε οτι ειναι σα να καπνιζεις το αφρολουτρο σου! Σημερα παλι που το ξαναδοκιμασα το ανεχομουν καπως καλυτερα αλλα και παλι δεν τρελλαθηκα. Μαλλον μ αρεσουν πιο θαμπες γευσεις και οχι τοσο οξινες.
Το επομενο που εχω προς δοκιμη ειναι το smooth8. Θα επανελθω λοιπον με εντυπωσεις συντομα!