Εγώ θα πω το εξής πάντως.
Ασχολούμαι με το ηλεκτρονικό τσιγάρο κοντά στους 5 μήνες και έχω δοκιμάσει αρκετούς ατμοποιητές.
Πιστεύω (κατά την γνώμη μου) ότι ο vivi με τις κεφαλές του ce5 με ικανοποιεί αρκετά και βγάζει και σχετικά καλό ντουμάνι, έχει μεγάλο στόμιο ως πότε όπου και να βρίσκεσαι τον ανοίγεις και τον γεμίζεις σε λιγότερο από ένα λεπτό, σύν ότι επειδή ακριβώς έχει μεγάλο στόμιο δεν κάνει κατακράτηση υγρού λόγο θερμότητας στο επάνω μέρος και δεν ανεβαίνει το υγρό επάνω.
Απλά το πρόβλημα μου είναι ότι για κάποιο λόγο κάποιες στιγμές οι τζούρες του είναι κατά κάποιον τρόπο "τζούφιες" δηλαδή τραβάω και για κάποιο λόγο μου δίνει πολύ παραπάνω "χτύπημα" από αυτό που κανονικά δίνει και βγάζει ελάχιστο ατμό (η μπαταρία είναι γεμάτη, τα φιτίλια είναι ποτισμένα από τις στροφές) αλλά και πάλι το κάνει.
Μπορεί να φταίει ότι η κεφαλές του ce5 δεν είναι ακριβώς για τον vivi και θέλουν πάτημα για να μπουν (με αποτέλεσμα να κατεβαίνει ο σωλήνας κάτω, αν και πιστεύω ότι αυτό τον κάνει να βγάζει περισσότερο ατμό γιατί τον τρόχισα για να μην χρειάζεται 510 αντάπτορα για να βιδώνει (γιατί αλλιώς δεν βίδωνε) και μου έκοψε ατμό).
Ο ατμοποιητής έχει γίνει έτσι...

Όσο για τις προτάσεις σας παιδιά μπορώ να πω ότι αυτή του Πολυκράτη (αν και θέλει σύριγγα για γέμισμα) με δελέασε περισσότερο και έχω είδη παραγγείλει 2 για δοκιμή.
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και συμβουλές σας.
Με διαφορά τεράστια μπροστά κατά την γνώμη μου ο Τ2 έχει το πιο πολύ και πυκνό
ντουμάνι, αλλά σε συνάρτηση με τα Ohms 1,6 είχα έναν και ατμίζονταν στα 4 Volts !!
με υγρό της Halo.
Φυσικά υστερεί αλλού
Πρώτη φορά τον ακούω αλλά θα τον ελέγξω άμεσα μιας και σέβομαι πολύ τις γνώμη σου Γιάννη.
Συγχωνευση