Το γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω αν έπρεπε να το γράψω κάπου αλλού. Σήμερα ήρθε στα χέρια μου ναυτίλος. Ψηνόμουν δεν ψηνόμουν να τον πάρω. 2 μήνες με το epsilon-s είμουν ευχαριστημένος, αλλά από τότε που άρχισα να φτιάχνω τα δικά μου υγρά ένιωθα ότι κάτι μου λέιπει. Ήθελα να την ψάξω για κανα καυφούν αλλά δεν μπορώ τώρα να τον υποστηρίξω με μοντάκι οπότε πήγα σε μεση λύση.
Τώρα ο λόγος που έγραψα όλο αυτό: 1ον δεν περίμενα να αισθάνομαι τόσο καλύτερα τον ατμό ακόμα και με σκέτη βάση. 2ον συνειδητοποιήσα ότι ο ρυθμιστής αέρα μπορεί να να κάνει τεράστια διαφορά σε έναν ατμό, 3ον άρχισα να καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κάποιοι που όταν πιάνουν στα χέρια τους ψαγμένο ατμό, ή επισκευάσιμο λένε ότι πέφτουν σε νικοτίνη. Όταν ο ατμόποιητής σου σου κάνει τα χατήρια που ψάχνεις τότε σίγουρα πέφτεις. Εγώ ήδη σκέφτομαι να τη ρίξω και είχα και μια αρματωλή σκέψη για φρουτένιο άρωμα
,
Κλείνοντας για μία ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν μέχρι τώρα στο να έχω το κατάλληλο mindset, καθως και όλους εκείνους που γράφουν στο φόρουμ καταθέτοντας τις εμπειρίες τους.