Ατμιστής γύρω στα 35 σε super market μπροστά στον πάγκο του χασάπη να ντουμανιάζει με μανία κατευθείαν την μάπα του χασάπη. Δίπλα 2 μαμάδες με τα παιδιά τους.
Και ερωτώ, τόσο χαρμάνι που δεν μπορούσε να αντέξει 20 λεπτά που θα ψώνιζε εκει μέσα?
Μου έκανε τόσο άσχημη εντύπωση και πραγματικά ντράπικα που είμαι ατμιστής. Στο κάτω κάτω για πιό λόγο να δίνουμε δικαίώμα στους γύρο μας, που αν μή τι άλλο βλέπουν τα ντουμάνια μας και σκίαζονται, μην γνωρίζοντας ( δικαιολογημένα) τι είναι αυτό που εισπνέουν. Η μία μητέρα τράβηξε το παιδι της και απομακρήνθηκε έντρομη.
Οκ στο καφέ, στο μπαράκι, στην βόλτα μας, ακόμα και όταν περιμένουμε στην ουρά στη εφορία με τις ώρες και εκεί οκ ας ατμίσουμε αλλά όσο γίνετε διακριτικά.
Ας μην δίνουμε δικαιώματα για αρνιτικά σχόλια και κράξιμο, κακό σε έμας θα κάνουμε στο τέλος στρέφοντας περισότερους ενάντια στο άτμισμα και την ελευθερία του να ατμίζεις σε κλειστούς χόρους.
Κατά τα άλλα βλέπω καθημερινά όλο και περισότερους αμτιστές όλων των ηλικιών στον δρόμο και με ευχαριστεί αυτό και λέω να ένας ακόμη που ξέφυγε απο το τσιγάρο και ταυτόχρονα σκέφτομαι , εύχομαι να αποδειχθεί σωτήριο για όλους μας και να μην πούμε μια ημέρα: ουπς αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς μας ήρθαν.
sorry αν είμαι off topic , καλά ατμίσματα και ας κρατίσουμε τους velocity για εμάς και όχι τις μούρες των διπλανών μας, που ίσως να μην έχουν καπνίσει ποτέ.