vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

406 επισκέπτες, 2 χρήστες
ZoeM, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος Leopard

• 3
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #195 στις: Αυγ 30, 2011, 18:39 »
Συνάντησα έναν πριν από 2 περίπου εβδομάδες, όταν είχα πάει σινεμά. Δεν μιλήσαμε καθόλου αλλά ρίχναμε κλεφτές ματιές ο ένας στον άλλον για να δούμε τι ατμιστή χρησιμοποιούμε.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #196 στις: Αυγ 31, 2011, 01:01 »
 :wall: :wall:  Ανέκαθεν ήθελα να γράψω στο παρόν  νήμα οτι είδα κάποιον άλλα τόσα χρόνια που παίζω μουσική(dj) για αυτούς που παντρεύονται και σε αίθουσες τεράστιων διαστάσεων και με τόσους καλεσμένους........... ακόμα δεν έχω δει κανέναν :angry_orange:

Μήπως πρεπει να ανοίξω νεο θέμα ?
Σας έτυχε να μην συναντήσετε κανέναν συνατμιστη μέχρι σήμερα?   :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nassoulini

• *
  • 30
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #197 στις: Αυγ 31, 2011, 08:40 »

:lotpot: :lotpot: :lotpot:

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• Ειμαι Ninja και το κεφι μου θα κανω
  • *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #198 στις: Αυγ 31, 2011, 08:43 »
παντος τα χανια μαλον εχουν το μεγαλιτερο ποσοστο ατμιστων στιν Ελλαδα ... :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Leopard

• 3
« Απάντηση #199 στις: Αυγ 31, 2011, 08:45 »
:wall: :wall:  Ανέκαθεν ήθελα να γράψω στο παρόν  νήμα οτι είδα κάποιον άλλα τόσα χρόνια που παίζω μουσική(dj) για αυτούς που παντρεύονται και σε αίθουσες τεράστιων διαστάσεων και με τόσους καλεσμένους........... ακόμα δεν έχω δει κανέναν :angry_orange:

Μήπως πρεπει να ανοίξω νεο θέμα ?

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Πάντως εγώ από σήμερα θα βλέπω κάποιον κάθε μέρα!!! Ο εξάδελφός μου που μένει στο από κάτω διαμέρισμα αγόρασε και αυτός το e-Go!

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #200 στις: Αυγ 31, 2011, 09:40 »

SEB το Σάββατο ήμουν στην Νάουσα στον γάμο του κουνιάδου μου.Ενώ χορεύανε όλοι στην πίστα εγώ τραβούσα με την κάμερα στο ένα χέρι και hybrid 1100+Dual coil στο άλλο ;D.Με κοιτούσαν σαν εξωγήινο  :))

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• Between the velvet lies, there's a truth that's hard as steel
  • 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #201 στις: Αυγ 31, 2011, 22:18 »
Παραλία Κοκκίνη Χάνι σήμερα, ευτραφής μουσάτος κύριος με (μάλλον) eGo αν και δεν μπόρεσα να διακρίνω καλά λόγω αποστάσεως...

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• *
  • 87
  • ATMISTAS
« Απάντηση #202 στις: Αυγ 31, 2011, 23:03 »
στα χανια πια το βλεπεις πιο πολυ απο το κ.τ...!πανικος παντου....το θεωρουν ολοι φυσιολογικο..καμια αντιδραση!

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγ 31, 2011, 23:31
στα χανια πια το βλεπεις πιο πολυ απο το κ.τ...!πανικος παντου....το θεωρουν ολοι φυσιολογικο..καμια αντιδραση!
       σημερα εγω συναντησα τουλαχιστον 9...!4 συναδελφοι,2 ταξιτζηδες, ενας ιδιοκτητης παπουτσαδικου και 2 κοπελες με (λευκο hybrid)!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 31, 2011, 23:31 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• Ειμαι Ninja και το κεφι μου θα κανω
  • *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #203 στις: Σεπ 01, 2011, 00:34 »

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγ 31, 2011, 23:31
       σημερα εγω συναντησα τουλαχιστον 9...!4 συναδελφοι,2 ταξιτζηδες, ενας ιδιοκτητης παπουτσαδικου και 2 κοπελες με (λευκο hybrid)!
τριγιρναγε και ενας με ενα φουγαρο στο χερι αλλα γιρισα περιστερι ..  :( για σου πατριδα  :bye:

« Απάντηση #204 στις: Σεπ 01, 2011, 17:03 »
χτες ηρθε ταξιτζης να βαλει πετρελαιο στο μαγαζι και ατμιζε ενα hybrid πιασαμε την κουβεντουλα.....

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #205 στις: Σεπ 05, 2011, 10:13 »
Συναντησα παιδια κ εγω ατμιστες κ μαλιστα σε ταβερνα γειτονιας !!! Ειχα μολις δυο μερες στην Αθηνα κ μου προτειναν φιλοι να παμε για φαγητο σε μια ταβερνα με καλα μεζεδακια. Κανω να βγαλω το ατμοπλοιο μου εξω κ τι να δω? απεναντι μου εναν κυριο με ενα ego-t κ αριστερα μου δυο παληκαρια με ego-t!!! κ δεν εφτανε αυτο? μετα απο λιγο κ απεναντι μου δεξια αλλον εναν νεαρο με ego-t!!!! Ενοιωσα ομως περιεργα πολυ.. γιατι καποιος απο τους κυριους με κοιταζε επιμονα... κ οχι μονο αυτο? αλλα σαν να του εκανε εντυπωση που ατμιζα? δεν ξερω ειλικρινα πως να σας το εξηγησω αλλα ενοιωσα περιεργα. Να πω οτι ενω εχω ακομα το παλιο ego? το δικο μου παιδια εβγαζε ντουμανια μπροστα στα νεα ego-t!!!! αν δεν το πιστευετε κανενα προβλημα ισως καποιος απο τους κυριους να ειναι μελος εδω στο φορουμ κ ισως να το επιβεβαιωσει.................Παντος συνατνησα ατμιστες σε μερη που δεν φανταζομουν αλλα σε μπαρακια κ σε παραλιακα μαγαζια που πηγα? δεν ειδα ουτε εναν!!!

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #206 στις: Σεπ 05, 2011, 11:28 »
καλημέρα Αγγελική.
Είσαι ακόμα με τον παλιό κλασσικό ατμοποιητή ?
Τον έχεις αλλάξει καθόλου ?  ;)

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #207 στις: Σεπ 05, 2011, 11:33 »
καλημέρα Αγγελική.
Είσαι ακόμα με τον παλιό κλασσικό ατμοποιητή ?
Τον έχεις αλλάξει καθόλου ?  ;)
Καλημερα Τεμ  :) δυστυχως ειμαι ακομα με τον παλιο ναι! τελικα καλα εγω τον βαφτισα ατμοπλοιο!!!  :)) :)) :))  λογω παλαιοτητας του ναι?  ;) Στην Ελλαδα μεσα σε 15 μερες μου χαλασαν δυο ατομποποιητες που  ειχα κ θυμηθηκα τον Oldseaman!!!

Βλεπω τωρα τα reviews για το νεο Ego -W κ σκεφτομαι οτι πρεπει να παω σε κατι καινουργιο. Ειμαι αναμεσα στο Hybrid  κ στο Ego -W ομως ακομα δεν ξερω τι να αποφασησω  :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #208 στις: Σεπ 05, 2011, 11:42 »
To Σάββατο στο συνεργείο που πηγαίνω τη μηχανή συνάντησα το μάστορα με κρεμασμένο ένα ego-T στο λαιμό.
Μου λέει το έχω μία μέρα, για να δούμε, δεν έχω κάνει τσιγάρο από χτές.
Ενδιαφέρων  έχει  ο τρόπος που το προμηθεύτηκε. Ενας τυπος που γυρναει τα μαγαζια από γνωστούς. Απ' ότι κατάλαβα το μαγαζί είναι Σαλαμίνα. Δεν είπα κάτι περισσότερο αν και αυτά που έλεγε ο προμηθευτής του δεν ήταν και τόσο αληθή. Εξάλλου το ego απ' ότι είδα δεν έβγαζε καθόλου ατμό. Ομως πιθανό να φταίει οτι είναι πρωτάρης, ισως το υγρό που χρησιμοποιεί και  δεν έδωσα παραπάνω συνεχεία γιατι ψιλοευχαριστημένος  και το προωθούσε και σε άλλους.

Πάντως συνάντησα τρεις τυπους με ego-t στη Σαντορίνη, και δυο στο Πόρο και δυο στην Ευβοια. Μάλλον το ego-Τ έκανε θραυση φέτος

Edit: Επίσης ένα με κάποιο πολυ μικρό αγνωστης προέλευσης ατμό σαν πιπακι  στο Μέθανα  ψαράς, που δεν μπόρεσα να μάθω. Τον είδα την ώρα που έφευγε η βάρκα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 05, 2011, 13:25 από sokin »

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #209 στις: Σεπ 05, 2011, 11:58 »
Είναι γεγονός ότι τα τανκοειδή έδωσαν μεγάλη ώθηση στην αγορά του ΗΤ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 116 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877588 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361708 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907456 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519079 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1557 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375092 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701330 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos