vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

649 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, lagoudakis, camber, sakissalonika, jim356, Mensanos, Milarepa

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος Leopard

• 3
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #195 στις: Αυγούστου 30, 2011, 18:39 »
Συνάντησα έναν πριν από 2 περίπου εβδομάδες, όταν είχα πάει σινεμά. Δεν μιλήσαμε καθόλου αλλά ρίχναμε κλεφτές ματιές ο ένας στον άλλον για να δούμε τι ατμιστή χρησιμοποιούμε.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #196 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:01 »
 :wall: :wall:  Ανέκαθεν ήθελα να γράψω στο παρόν  νήμα οτι είδα κάποιον άλλα τόσα χρόνια που παίζω μουσική(dj) για αυτούς που παντρεύονται και σε αίθουσες τεράστιων διαστάσεων και με τόσους καλεσμένους........... ακόμα δεν έχω δει κανέναν :angry_orange:

Μήπως πρεπει να ανοίξω νεο θέμα ?
Σας έτυχε να μην συναντήσετε κανέναν συνατμιστη μέχρι σήμερα?   :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nassoulini

• *
  • 30
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #197 στις: Αυγούστου 31, 2011, 08:40 »

:lotpot: :lotpot: :lotpot:

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #198 στις: Αυγούστου 31, 2011, 08:43 »
παντος τα χανια μαλον εχουν το μεγαλιτερο ποσοστο ατμιστων στιν Ελλαδα ... :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Leopard

• 3
« Απάντηση #199 στις: Αυγούστου 31, 2011, 08:45 »
:wall: :wall:  Ανέκαθεν ήθελα να γράψω στο παρόν  νήμα οτι είδα κάποιον άλλα τόσα χρόνια που παίζω μουσική(dj) για αυτούς που παντρεύονται και σε αίθουσες τεράστιων διαστάσεων και με τόσους καλεσμένους........... ακόμα δεν έχω δει κανέναν :angry_orange:

Μήπως πρεπει να ανοίξω νεο θέμα ?

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Πάντως εγώ από σήμερα θα βλέπω κάποιον κάθε μέρα!!! Ο εξάδελφός μου που μένει στο από κάτω διαμέρισμα αγόρασε και αυτός το e-Go!

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #200 στις: Αυγούστου 31, 2011, 09:40 »

SEB το Σάββατο ήμουν στην Νάουσα στον γάμο του κουνιάδου μου.Ενώ χορεύανε όλοι στην πίστα εγώ τραβούσα με την κάμερα στο ένα χέρι και hybrid 1100+Dual coil στο άλλο ;D.Με κοιτούσαν σαν εξωγήινο  :))

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #201 στις: Αυγούστου 31, 2011, 22:18 »
Παραλία Κοκκίνη Χάνι σήμερα, ευτραφής μουσάτος κύριος με (μάλλον) eGo αν και δεν μπόρεσα να διακρίνω καλά λόγω αποστάσεως...

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• *
  • 87
  • ATMISTAS
« Απάντηση #202 στις: Αυγούστου 31, 2011, 23:03 »
στα χανια πια το βλεπεις πιο πολυ απο το κ.τ...!πανικος παντου....το θεωρουν ολοι φυσιολογικο..καμια αντιδραση!

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγούστου 31, 2011, 23:31
στα χανια πια το βλεπεις πιο πολυ απο το κ.τ...!πανικος παντου....το θεωρουν ολοι φυσιολογικο..καμια αντιδραση!
       σημερα εγω συναντησα τουλαχιστον 9...!4 συναδελφοι,2 ταξιτζηδες, ενας ιδιοκτητης παπουτσαδικου και 2 κοπελες με (λευκο hybrid)!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2011, 23:31 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #203 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:34 »

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγούστου 31, 2011, 23:31
       σημερα εγω συναντησα τουλαχιστον 9...!4 συναδελφοι,2 ταξιτζηδες, ενας ιδιοκτητης παπουτσαδικου και 2 κοπελες με (λευκο hybrid)!
τριγιρναγε και ενας με ενα φουγαρο στο χερι αλλα γιρισα περιστερι ..  :( για σου πατριδα  :bye:

« Απάντηση #204 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 17:03 »
χτες ηρθε ταξιτζης να βαλει πετρελαιο στο μαγαζι και ατμιζε ενα hybrid πιασαμε την κουβεντουλα.....

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #205 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 10:13 »
Συναντησα παιδια κ εγω ατμιστες κ μαλιστα σε ταβερνα γειτονιας !!! Ειχα μολις δυο μερες στην Αθηνα κ μου προτειναν φιλοι να παμε για φαγητο σε μια ταβερνα με καλα μεζεδακια. Κανω να βγαλω το ατμοπλοιο μου εξω κ τι να δω? απεναντι μου εναν κυριο με ενα ego-t κ αριστερα μου δυο παληκαρια με ego-t!!! κ δεν εφτανε αυτο? μετα απο λιγο κ απεναντι μου δεξια αλλον εναν νεαρο με ego-t!!!! Ενοιωσα ομως περιεργα πολυ.. γιατι καποιος απο τους κυριους με κοιταζε επιμονα... κ οχι μονο αυτο? αλλα σαν να του εκανε εντυπωση που ατμιζα? δεν ξερω ειλικρινα πως να σας το εξηγησω αλλα ενοιωσα περιεργα. Να πω οτι ενω εχω ακομα το παλιο ego? το δικο μου παιδια εβγαζε ντουμανια μπροστα στα νεα ego-t!!!! αν δεν το πιστευετε κανενα προβλημα ισως καποιος απο τους κυριους να ειναι μελος εδω στο φορουμ κ ισως να το επιβεβαιωσει.................Παντος συνατνησα ατμιστες σε μερη που δεν φανταζομουν αλλα σε μπαρακια κ σε παραλιακα μαγαζια που πηγα? δεν ειδα ουτε εναν!!!

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #206 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:28 »
καλημέρα Αγγελική.
Είσαι ακόμα με τον παλιό κλασσικό ατμοποιητή ?
Τον έχεις αλλάξει καθόλου ?  ;)

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #207 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:33 »
καλημέρα Αγγελική.
Είσαι ακόμα με τον παλιό κλασσικό ατμοποιητή ?
Τον έχεις αλλάξει καθόλου ?  ;)
Καλημερα Τεμ  :) δυστυχως ειμαι ακομα με τον παλιο ναι! τελικα καλα εγω τον βαφτισα ατμοπλοιο!!!  :)) :)) :))  λογω παλαιοτητας του ναι?  ;) Στην Ελλαδα μεσα σε 15 μερες μου χαλασαν δυο ατομποποιητες που  ειχα κ θυμηθηκα τον Oldseaman!!!

Βλεπω τωρα τα reviews για το νεο Ego -W κ σκεφτομαι οτι πρεπει να παω σε κατι καινουργιο. Ειμαι αναμεσα στο Hybrid  κ στο Ego -W ομως ακομα δεν ξερω τι να αποφασησω  :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #208 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:42 »
To Σάββατο στο συνεργείο που πηγαίνω τη μηχανή συνάντησα το μάστορα με κρεμασμένο ένα ego-T στο λαιμό.
Μου λέει το έχω μία μέρα, για να δούμε, δεν έχω κάνει τσιγάρο από χτές.
Ενδιαφέρων  έχει  ο τρόπος που το προμηθεύτηκε. Ενας τυπος που γυρναει τα μαγαζια από γνωστούς. Απ' ότι κατάλαβα το μαγαζί είναι Σαλαμίνα. Δεν είπα κάτι περισσότερο αν και αυτά που έλεγε ο προμηθευτής του δεν ήταν και τόσο αληθή. Εξάλλου το ego απ' ότι είδα δεν έβγαζε καθόλου ατμό. Ομως πιθανό να φταίει οτι είναι πρωτάρης, ισως το υγρό που χρησιμοποιεί και  δεν έδωσα παραπάνω συνεχεία γιατι ψιλοευχαριστημένος  και το προωθούσε και σε άλλους.

Πάντως συνάντησα τρεις τυπους με ego-t στη Σαντορίνη, και δυο στο Πόρο και δυο στην Ευβοια. Μάλλον το ego-Τ έκανε θραυση φέτος

Edit: Επίσης ένα με κάποιο πολυ μικρό αγνωστης προέλευσης ατμό σαν πιπακι  στο Μέθανα  ψαράς, που δεν μπόρεσα να μάθω. Τον είδα την ώρα που έφευγε η βάρκα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 13:25 από sokin »

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #209 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:58 »
Είναι γεγονός ότι τα τανκοειδή έδωσαν μεγάλη ώθηση στην αγορά του ΗΤ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359923 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374827 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F