Υπάρχει διαθέσιμη και εδώ με κόστος 24,70€ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών.
Επομένως ακριβότερη σε σχέση με την τιμή του ελληνικού καταστήματος που αναφέρθηκε παραπάνω (με χρήση εκπτωτικού κωδικού η τιμή της μπαταρίας διαμορφώνεται στα 22.95 €).
Αφού γνώριζες την τιμή του ξένου καταστήματος (την γνώριζες πριν από εμένα) τι νόημα είχε η παραπάνω ανάρτηση;
Άλλωστε εγώ δεν ανέφερα ότι ήταν ακριβότερη ή φθηνότερη σε κάποιο κατάστημα. Την τιμή ανέφερα μόνο. Προς τι λοιπόν η επισήμανση;
Αναλόγως. Αν μπορείς να την παραλάβεις ο ίδιος ή μαζί με τη σπίνερ πάρεις και κάτι ακόμη ωστε η παραγγελία να γίνει 35 νομίζω ευρώ, τα μεταφορικά από Ελλάδα τα γλυτώνεις.
Από κει και πέρα, θέμα επιλογής είναι.
Αναλόγως... αν...
Eίθισται να συγκρίνουμε τις τιμές των 30μελων με τις τιμές των 30μελων και τις τιμές των 10μελων με τις τιμές των 10μελων.
Λέω λοιπόν κι’ εγώ, ότι είθισται να συγκρίνουμε τις τιμές χωρίς μεταφορικά με τις τιμές χωρίς μεταφορικά και τις τιμές με μεταφορικά με τις τιμές με μεταφορικά.
Τιμή χωρίς μεταφορικά:Ελληνικό κατάστημα: (27,00€ -15%) = 22,95€
"Ευρωπαϊκό" κατάστημα: 19,75€
22,95€>19,75€Τιμή με μεταφορικά:Ελληνικό κατάστημα: 22,95€+3,00€ = 25,95€
"Ευρωπαϊκό" κατάστημα: 24,70€
25,95€>24,70€ Αν μπορείς να την παραλάβεις ο ίδιος
Από την Θεσσαλονίκη μου είναι κομματάκι δύσκολο.
Αλλά και στην Πεντέλη να έμενα, πάλι δεν θα μπορούσα να παραλάβω ο ίδιος. Η βενζίνη θα μου κόστιζε περισσότερο.
ή μαζί με τη σπίνερ πάρεις και κάτι ακόμη ωστε η παραγγελία να γίνει 35 νομίζω ευρώ, τα μεταφορικά από Ελλάδα τα γλυτώνεις.
Ωραία λοιπόν, χρειαζόμαστε
μια Spinner, αλλά ας πάρουμε
δύο για να δούμε τι θα γλυτώσουμε:
Τιμή χωρίς μεταφορικά:Ελληνικό κατάστημα: (54,00€ -15%) = 45,90
"Ευρωπαϊκό" κατάστημα: 39,50
45,90€>39,50€Τιμή με μεταφορικά:Ελληνικό κατάστημα: 45,90€+0,00€ = 45,90€
"Ευρωπαϊκό" κατάστημα: 45,15€
45,90€>45,15€Αν βέβαια εσύ έχεις άλλο τρόπο υπολογισμού, καλά κάνεις, απλά διευκρίνιζέ τον.
Άν έχετε άλλο τρόπο υπολογισμού και μπορείτε να αποδείξετε ότι οι παραπάνω ανισότητες είναι
ψευδείς, πείτε τον και σ΄εμάς για να μαθαίνουμε.
Δεν μπαίνω στη λογική "θα σου στείλουν και δωράκι" γιατί:
1. έως σήμερα δεν έχω λάβει κανένα δωράκι από πουθενά.
2. στο "Ευρωπαϊκό" κατάστημα όταν η παραγγελία σου είναι >25€ διαλέγεις εσύ το δώρο που θέλεις ανάμεσα από κάποια διαθέσιμα. Πχ ένα
τέτοιο.
Μπορώ ίσως να καταλάβω και να ανεχθώ έως ένα σημείο την συγκαλυμμένη διαφήμιση (δεν ανέφερα ποτέ και τίποτε γι’ αυτό τους 5 μήνες που φιλοξενούμαι στο forum) αλλά δεν ανέχομαι να προσπαθούν να με βγάλουν τρελό!
Δηλώνω ότι έως εχθές
αγνοούσα την ύπαρξη του Πολωνέζικου καταστήματος (
http://ego2.pl) και το ανακάλυψα τυχαία λόγω της ανάρτησης του Tem.
Είδα την ανάρτηση με την φωτογραφία των Sinner και πήγα στο προτεινόμενο Ελληνικό site. Επειδή μ’ ενδιέφερε μια σε κόκκινο χρώμα, έψαξα να βρώ στο προτεινόμενο site την φωτογραφία της ανάρτησης με τα διάφορα χρώματα των Spinner, αλλά δεν υπήρχε πουθενά. Πρόσεξα καλύτερα την ανάρτηση και είδα ότι η φωτογραφία της ανάρτησης ήταν από εδώ:
http://ego2.pl/565-1441-thickbox/vision-spinner-vv-1300-upgrade.jpg Από κει και πέρα, θέμα επιλογής είναι.
Θέμα επιλογής είναι η απόφαση από που θα αγοράσει κάποιος.
Το ότι το προϊόν είναι φθηνότερο στο Πολωνέζικο site, δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά θέμα λογικής των αριθμών.
Λυπάμαι...