Ναι εχεις δικιο....Τα ειπα αναποδα....
Ποιες ειναι οι εντυπωσεις για το VMAX...
Και μην δωθει απαντηση του στυλ,μα ειναι ιδιο με το RAM...Οταν βαζουμε τα volt τα οποια θελουμε να ατμισουμε,τα διατηρει οντως εως το τελειωμα των μπαταριων?Και θα ατμιζουμε οντως στα volt που εχουμε ρυθμισει η θα υπαρχουν αποκλισεις?Επισεις πως σιμπεριφερεται με χαμιλης αντιστασηε ατμοποιιτες 1.6 ohm και ποια τα προτινομενα volt γιαυτους τουε ατμο?Ευχαριστω....
Να σου πω τις δικές μου εντυπώσεις με το πρώτο Vmax (χαλκός κ ρεσέτ στα 3 volt). Απλά άριστες. Το πήρα εδώ κ κάτι μήνες κ ατμίζω μόνο με αυτό. Μου έχει πέσει 2 φορές, δεν έπαθε τίποτα. Ένα παληκάρι που έπεσε στα χέρια του κ δεν ήξερε τι είναι ("τι είναι αυτό το μαραφέτι; θερμόμετρο;''

) έσφιξε τον άτμο τόσο πολύ που μετά χρειάστηκα να τον ξεσφίξω με πανί κ με πολύ δύναμη. Την ώρα που το ξέσφιγγα αναθεμάτιζα την ώρα κ την στιγμή που το άφησα μόνο του κ σκεφτόμουν οτι οι σπείρες θα έχουν παραδώσει το πνεύμα κ άρα θα ήταν άχρηστο...Δεν έπαθε τίποτα! (Να χτυπήσω ξύλο!)
Τα volt τα διατηρεί μέχρι τέλους. Οι τελευταίες 3-4 ρουφηξιές είναι λίγο αναιμικές κ το καταλαβαίνεις πως φτάνει στο τέλος. Ποιο πριν δουλεύει άψογα. Αποκλίσεις από όσο έχω διαβάσει υπάρχουν μικρές.
Σε χαμηλής αντίστασης άτμο, εξαρτάται τι σύρμα έχεις. Αν πας σε εμπορίου να ξέρεις οτι θα σου τους καίει ανάλογα τα βολτ. Ατμοποιητές εμπορίου, υψηλού βολτάζ θα δουλεύουν. Σε επισκευάσιμο θα βάζεις πιο χοντρό σύρμα αντίστασης. Αυτή την στιγμή τον δουλεύω με 20άρι σύρμα στα 1,6ωμ κ πυροβολάει. Λεπτά σύρματα και σε λίγα ωμ θα σου δίνει καμμένο.
Επίσης το καπάκι στις μπαταρίες θέλει λίγο προσοχή στο βίδωμα ξεβίδωμα αλλά στο ss body δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα υποθέτω.
Edit: Προτεινόμενα volt, αυτό που ευχαριστεί εσένα. Προσωπικά το δουλεύω από 3 έως 4,5