Follow up στο προηγούμενο.
Μετά από 16 ημέρες αποκλειστικής χρήσης εκτός σπιτιού, διαπιστώνω με ευχαρίστηση τα εξής:
α) Η απόδοσή του με καρτοτανκ 1.5Ω είναι πλέον της ικανοποιητικής, δεν με έχει προδώσει με τίποτα. Η απόδοση της γεύσης είναι φανταστική, ο ατμός αρκετά ζεστός και το ντουμάνι απίστευτο.
β) Είναι σχετικά ψαρωτικό για τους άμαθους, παρόλο που στα δικά μου χέρια φαίνεται σαν ego 650ρα.
γ) Με έχει συντροφεύσει πιστά στις εξόδους μου, με το κάθε σετ μπαταρίας να κρατάει μεταξύ 4ων-5 ωρών. Ο TR-001 βαράει υπερωρίες μαζί με κάτι 18650 που κατέχω για το λάβα, αλλά αυτή είναι η δουλειά του!
δ) Προκαλεί θετική εντύπωση στο αδύνατο φύλο, καθ' ότι γυαλιστερό, βαρύ και ευμεγέθες! Μέχρι και να το δωρίσω μου ζητήθηκε από μία εξαιρετική ύπαρξη (μανούλα....!)
ε) Επειδή ακόμα και τώρα με ψιλοτρομάζει η πιθανότητα να μείνω από μπαταρία, καλού κακού έχω και το λάβα στο αμάξι. Στο μέλλον θα επενδύσω σε άλλο ένα σετ μπαταρίες, μάλλον για efest 800ρες το βλέπω.
Συνοψίζω, λέγοντας ότι μου αρέσει το βάρος και η στιβαρότητα που μεταδίδει στο κράτημα, παραμένοντας μικρό και όμορφο σχεδιαστικά. Είναι ένα μοντ το οποίο εύκολα γίνεται το "επόμενο βήμα" του ατμιστή και μπορεί να σταθεί σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι γκουμούτσα, δεν είναι άσχημο (καλό το λάβα, αλλά οπτικά είναι αίσχος!), μπορεί να κυκλοφορήσει σε μπαράκια, μπουζούκια, κλαμπάκια και συναφή πολιτιστικά κέντρα με άνεση, και η αυτονομία του είναι εξαιρετική. Αν ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης για ηλεκτρονικά μοντ, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τα υψηλά σκαλοπάτια του βάθρου. Αυτό ας το κρίνουν καλύτερα άλλοι με περισότερρη εμπειρία στα μοντς, εμένα είναι μόλις το 2ο μου.