Oι AW IMR δε σκάνε(εμπειρικά το λεώ)...Ανοίγουν στη μέση κ αποδεσμέυουν την ενέργεια με μια μεγάλη αύξηση θερμοκρασίας.
Επειδή θέλω να βάλω σε παραγγελία τώρα μερικα στοιχεία AW, μπορείς να μου πείς πόσο σου κρατούσε η 1600mah και με ποιο Mod?
Αυτό που βρίσκω ειναι ότι οι μαύρες έχουν δυνατότητα εκφόρτισης μέχρι 5,8A (όσο και 18350 IMR), το οποιό με υπερκαλύπτει γιατί συνήθως με τις αντιστάσεις που φτιάνχω δεν ξεπερναώ τα 3A, ενώ οι κόκκινες μπορούν να δώσουν συνεχώμενα μέχρι 14,4A το οποιό όμως μου είναι άχρηστο τελικά.
To θέμα του safe chemistry για μένα δεν είναι πρόβλημα και δεν πρόκειται να επηρεασει την επιλογή, ούτως η άλλως.
Συγχώνευση μηνυμάτων: Σεπ 08, 2011, 16:57
Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί με μπερδέψατε τώρα 
Θέλω να πάρω aw imr. Για να ατμίζω. Το άτμισμα θα το σταματάω, όταν θα σταματάει να δουλεύει η μπαταρία. Μετά θα αλλάζω μπαταρία και θα ξαναρχίζω. Θα υπάρχει πρόβλημα να χαλάσω τις μπαταρίες;
Θα πρέπει να σταματήσω να ατμίζω πριν εκφορτιστούν τελείως; Κ πως θα το καταλαβαίνω;
Οταν πέφτει η απόδοση θα της αλλάζεις, αν εχεις και κανα πολύμετρο για να δείς και με μερικές μετρήσεις το χρόνο πάνω κάτω που κραταεί η μπαταρία, ακόμα καλύτερα.
Εχε υπόψην σου ότι στη χρήση τα volt της μπαταρίας κάνουν βύθιση, όσο ποιο ξεφόρτηστή τόσο ποιο μεγάλη, οπότε απλά μην τις ξελυγώνεις