Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

383 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, vasim, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1293761 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
  • Φύλο: Άντρας
Νεμεσις και βαμο.
Για το νεμεσις με καίει περισσότερο βέβαια, αλλά δεν την έβαλα ποτέ μέσα σε αυτο ούτε με την μονοτικη.
Στο βαμο ετσι όπως είναι "πατσαρισενη" δεν μου πέταξε ποτε βραχυκύκλωμα.

Sent from my G pad using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Στο vamo δεν θα έχεις πρόβλημα.
Στο nemesis αν κάνει επαφή δεν θα έχεις βραχυκύκλωμα αλλά θα είναι σαν να έχεις μόνιμα τον διακόπτη πατημένο. Προσωπικά δεν θα την έβαζα σ' αυτή την κατάσταση, μόνο επισκευασμένη.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
Ουτε με το nemesis θα εχεις προβλημα μιας και το κουμπι εχει πλαστικο insulator γι΄αυτες τις περιπτωσεις.
Αν την εβαζες σε caravela απο την αλλη που το κουμπι ειναι "γυμνο" θα γινοταν αυτο που ειπε ο προλαλησας, θα εδινε συνεχως ρευμα.
Οπως και να 'χει ομως θα συμφωνησω κι εγω με τον camber, δεν υπαρχει λογος να το ρισκαρεις, φτιαξτη πρωτα και χρησιμοποιησε τη μετα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 21, 2014, 03:57 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Παναγιώτη αν η μπαταρία είναι σκισμένη κάτω και πλάγια πιθανόν θα κάνει επαφή με το σωλήνα του nemesis. Όπως και να έχει είναι ρίσκο σε οποιοδήποτε μηχανικό με το κουμπί κάτω.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
Αν βγάλω την μονοτικη σίγουρα θα ακουμπάει στο σωλήνα.
Γενικά και στο βαμο που την βαζω την εχω πατσαρισμενη καλά.
Περισσότερο ρωτάω για να καταλάβω περισσότερα για τα βραχυκυκλωματα κλπ έτσι ώστε να ξέρω τι να περιμένω/τι να κοιτάξω σε περίεργες καταστάσεις.

Sent from my G pad using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος johnt7112

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: χαλκιδα
Ενα ανταλλακτικο θερμοσυστελλομενο και ειναι παλι καινουρια

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
εχω παρατητρησει οτι στις μπαταριες μου ego,μετα απο μια νορμαλ χρηση σε θεμα φορτισεις,το εσωτερικο σπειρωμα της μπαταριας εκει που κουμπωνει στον φορτιστη χανετε σαν να σβηνει σαν να λιωνει με αποτελεσμα να μην μπορω να την βισωσω στον φορτιστη.το εχω παθει σε 4 μπαταριες,και τονιζω οχι με συχνη χρηση,επειδη εχω αρκετες τις κανω κυκλο στο θεμα φορτισης.εχει συμβει σε καποιον κατι αναλογο?και αν υπαρχει τροπος να το γλιτωσω,γιατι ειναι κριμα να πεταω τις μπαταριες στο 2 μηνο,ενω ακομα απο θεμα αποδοσης εχουν να δωσουν

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• e-regular ατμιστής
Να μην τις σφίγγεις μαζί με τον άτμο, ίσα ίσα να κάνουν επαφή είναι επαρκές ..  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• e-high ατμιστής
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Επίσης στις ego αν βιδώνεις ατσάλινους ατμοποιητές, αφού δεν υπάρχει η φθορά στον ατμοποιητή, θα υπάρχει στην μπαταρία σου. Οι ego μπαταρίες είναι ένας καλός λόγος να προτιμάς ατμοποιητές με ego σπείρωμα αντί του 510 (να βιδώνουν δηλαδή στο εξωτερικό σπείρωμα αντί του εσωτερικού) μιας και έτσι και πιο ανθεκτικούς ατμποιητές μπορείς να έχεις (δηλαδή ατσάλινους), αλλά και τα σπειρώματά της ego σου να βιδώνουν μόνο στον φορτιστή και να αντέξουν περισσότερο από τη ζωή της μπαταρίας.

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• e-medium ατμιστής
  • **
το προβλημα δεν το εχω στους ατμο,αλλα στον φορτιστη,το εσωτρικο χει χαλασει το 510,εκει που φωλιαζει το φορτιστης και δεν μπροω να τις βιδωσω για να τις φορτισω.αυτο πως μπορει να συμβει?και το εχω παθει σε 4 μπαταριες,και αν τις παρεις και τις δεις το σπειρωμα το εσωτερικο εχει γινει λειο,σαν να ελιωσε,μηπως κατα την φορτιση βγαινουν τπτ υγρα που τρωνε το μεταλλο?αα και επισης ολοι μα ολοι οι ατμο ειναι με ego σπειρωμα,οτι μπαινει μεσα στο σπειρωμα 510 ειναι ο φορτιστης

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• e-high ατμιστής
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Λυπάμαι αλλά θα επιμείνω. Βρίσκω πιο πιθανό να χαλάσανε οι μπαταρίες από ατμοποιητές, και απλά το πρόβλημα να σε ενοχλεί περισσότερο στο φόρτισμα. Οι φορτιστές συνήθως είναι από τα πιο φτηνά/μαλακά υλικά για να μπορέσουν να φθείρουν κάτι πέραν των δικών τους σπειρωμάτων. Υγρά ο φορτιστής δεν έχει απ'όσο ξέρω καθόλου. Εννοείς ότι έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιείς ατμοποιητές με ego σπείρωμα και για αυτό δε σε ενοχλεί εκεί αλλά στην φόρτιση..; Αν ναι, και πράγματι φταίει ο φορτιστής, δεν έχω την παραμικρή ιδέα....

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• e-medium ατμιστής
  • **
ναι ολοι μα ολοι οι ατμο ειναι ego,οποτε οι μονες φορες που χρησιμοποιειται το 510 ειναι για να τις φορτησω.γιαυτο και σκαλωσα και εγω,γιατι εχει γινει σε 4 μπαταριες στο 3μηνο επανω.και σου λεω οτι το εσωτερικο σπειρωμα εχει γινει λειο,σαν να ελιωσε,σαν να εχουν σβησει οι σπειρες.ειναι περιεργο,νομιζα οτι θα ηταν συχνο φαινομενο και οτι θα υπηρχε και τροπος αντιμετωπισης

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
Οι μπαταρίες ίδιες?

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• e-medium ατμιστής
  • **
τι εννοεις?

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: ΑΡΤΑ
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Να μην τις σφίγγεις μαζί με τον άτμο, ίσα ίσα να κάνουν επαφή είναι επαρκές ..  :thumpup:

Προφανώς, το ίδιο ισχύει και για τον φορτιστή. Δεν απαιτείται βίδωμα μέχρις εσχάτων για να γίνει επφαή και κατά συνέπεια να αρχίσει η φόρτιση

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 811 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258111 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715918 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373265 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388191 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262598 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678987 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1276 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22222 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2332 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886711 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.