Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

444 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, infierno, manoslykos, saltcity, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1296876 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Φύλο: Άντρας
Τελεια.

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
σας ευχαριστω παιδια..
αν καταφερω να μετραω σωστα κ αντισταση που δεν εχει συνδεθει ακομα επανω στη βαση θα ειμαι οκ...
εννοω να ξερω τι αντισταση εχω πριν ακομα την στριψω.

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• e-regular ατμιστής
Μπα, στριφτη πρωτα, καρφωσε την στον ατμο και μετρας μετα. :yes:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
Εναλλακτικά μετράς το σύρμα πρώτα, το τσακίζεις ελαφρά στο μήκος που θέλεις, υπολογίζοντας τα άκρα για το βίδωμα,  και στρίβεις την αντίσταση (δεν θα πέσει ακριβώς αλλά θα είσαι κοντά).

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
ok παιδια...
απο οτι βλεπω παντως καλα το πηγαινα κ με το ματι..
τωρα βεβαια το γιατι δεν παιζουν εκεινες οι 2 1300ρες στον Α2 κ στον rcamizer,  ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέον Φάληρον-Πειραιεύς
Παιδιά μόλις τέλειωσα την φόρτιση 2 μπαταριών Imr 18350 (τις κόκκινες που πήραμε στην ομαδική) και παρατήρησα πως η μια είχε μια πολύ μικρή διαρροή υγρών από τον θετικό πόλο. Πήρα μια χαρτοπετσέτα να την σκουπίσω μήπως είναι ιδέα μου και όντως  εμφανίστηκε υγρό και στη χαρτοπετσέτα πολύ λίγο όμως... Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο? Μήπως πρέπει να πάει για φούντο η μπαταρία? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος drf

• e-regular ατμιστής
εάν είναι όντως μου αρέσει που ρωτάς..  :D

• Φουγαροκαραβάνα
Έχω αναγκη από επιβεβαίωση :))

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
Παιδιά μόλις τέλειωσα την φόρτιση 2 μπαταριών Imr 18350 (τις κόκκινες που πήραμε στην ομαδική) και παρατήρησα πως η μια είχε μια πολύ μικρή διαρροή υγρών από τον θετικό πόλο. Πήρα μια χαρτοπετσέτα να την σκουπίσω μήπως είναι ιδέα μου και όντως  εμφανίστηκε υγρό και στη χαρτοπετσέτα πολύ λίγο όμως... Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο? Μήπως πρέπει να πάει για φούντο η μπαταρία? :hmmm:
Η μπαταρία όταν εξακολουθεί και δουλεύει είναι μια χαρά
Σκούπιζε την καθημερινά με τη χαρτοπετσέτα

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
Από περιέργεια τώρα που μπορεί να οφείλεται αυτή η διαρροή , από τι μπορεί να προήλθε ? :o

Αποσυνδεδεμένος achilleas

• ατ.μύστης
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Pallini
  • Honesty is the best policy.
Έχω αναγκη από επιβεβαίωση :))
Κωστα
απο την ομαδικη εχω 4 μπατ 18350
την μια την εχω ''λειωσει'' στη χρηση και την φωρτηση
Δεν εχει χασει βολτ
(σιγουρα δεν ηταν απο υγρο ατμισματος 'η υγρασια απ' τον φορτιστη)
Την τσεκαρησες με πολυμετρο???

• Φουγαροκαραβάνα
Δεν έχω πολύμετρο αλλά ήταν υγρά μπαταρίας σίγουρα. Είχαν και τη χαρακτηριστική μυρωδιά. Βγήκαν ελάχιστα   από τον θετικό πόλο . Μάλλον θα την βγάλω off την μπαταρία αυτή :(

Αποσυνδεδεμένος Xaris.

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Ο Ατμός Μας Ενώνει ? ή Μας Διχάζει ?...
απο μπαταριες GIANT    :angel:  , αρκετο καιρο αντεξαν (8μηνες)   :angel:
Ειμαι λοιπον σε αναζητηση μπαταριων 900 -1100mAh, σχετικα σε λογικες τιμες  ...... τι προτινεται ??? και απο που ???

:sign_voithia:

Ευχαριστω .....

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
Οι πιο καλές μπαταρίες τύπου Ego, είναι οι μπαταρίες του iMist, μετά οι joyetech. Οι noname μπορεί να βγούν καλές, μπορεί και όχι. Το χειρώτερο με τις noname είναι ότι ενώ μπορεί να πέσεις σε καλές που να είναι εφάμιλλες των joyetech, δεν είσαι σίγουρος αν θα τις ξαναβρείς. Ακόμα και στο ίδιο κατάστημα μπορεί να είναι από άλλη παρτίδα και να είναι διαφορετικές. Νομίζω τις καλύτερες τιμές σε joyetech αυτή την στιγμή εχει το hlektroniko-tsigaro και ο egotube με την εκπτωση του φόρουμ... αν κάνω λάθος, διορθώστε....
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 22, 2012, 14:07 από slammer »

Αποσυνδεδεμένος VXR_ZAP

• Steam Machine #0129
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens Streets
  • Drive It Like You Stole It
Παιδες υπαρχει μπαταρια eGo που το κουμπι οταν ειναι πληρες φορτισμενη η μπαταρια ειναι ασπρο, στο 50% γαλαζιο και οταν εχει λιγο ρευμα να ειναι μπλε????

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1343 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258912 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718141 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374068 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389334 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263123 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680573 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887771 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.