Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

376 επισκέπτες, 7 χρήστες
panos207, Αποστολης, johnath, Tem, infierno, Doubt, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1297093 φορές)

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Δίκιο έχεις :eyesplash:

Νίπτω τας χείρας μου  8)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
  • 私は彼ら蒸気よ
δοκιμασε σε αλλον φωρτηστη να δεις μαλον την εχει πεξει ο φωρτηστης το εχω δει αυτο το εργο φιλε μου απλα δοκιμασε και εναν αλλον να εισαι σιγουρος η αλλη μπαταρια στον φωρτηστη  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος arisagras

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αρτεμιδα
βρεθηκε το προβλημα :thumpup:τα επαιξε ο φορτιστης ρευματος μολις μπηκαν με usb ολα ρολοι..

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
καλησπερα σε ολους.εγω γενικα και απο παλια με τα κινητα αλλα και τωρα με τις μπαταριες για το η/τ ειτε εγκοειδες στυλ ειτε για μοντ τα φορτιζω ολα το βραδυ μεχρι το πρωι.γυρω στο 8ωρο.το ξερω οτι δεν ειναι καλο αλλα θελω να ρωτησω εκτος του οτι χαλαω την διαρκεια τους υπαρχει καθολου αλλο προβλημα?οταν γινεται πρασινο το φωτακι του φορτιστη δεν σταματαει την φορτιση?

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικιός
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
 :yes:   σταματάει.... μόνο μην εχεις καμιά αστοχία υλικού....ειναι το πρόβλημα  :)
άμα ειναι με κανένα καλό φορτιστή εισαι πιο σίγουρος .......και εγω τις αφήνω... δυστυχώς   :(

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • DUM SPIRO SPERO
Χρυσος κανονας: Δεν αφηνουμε ποτε μια μπαταρια ολο το βραδυ να φορτιζει χωρις να την παρακολουθουμε για τυχον υπερθερμανση ή για παν ενδεχομενο. Μια ελαττωματικη μπαταρια μπορει να σκασει ακομα και κατα τη διαρκεια της φορτισης. Οταν γινει πρασινο το φωτακι του φορτιστη τοτε ναι, σταματαει τη φορτιση (εκτος αν μιλαμε για ελαττωματικο φορτιστη) ;)

Αποσυνδεδεμένος idonodini

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athens
  • Φύλο: Γυναίκα
α καλά, εγώ τις αφήνω με τις ώρες  :wall:

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
Και τι να κανουμε ρε παιδια, ολονυκτια ? :tongue_smilie:

• e-medium ατμιστής
  • **
  • DUM SPIRO SPERO
Idonodini μου οι μπαταριες εχουν κυκλωμα προστασιας που οσες ωρες και αν τις αφησεις, μολις φτασουν στην πληρη φορτιση διακοπτει την υπερφορτωση. Καλο ομως ειναι να βρισκεσαι στο δωματιο και να παρακολουθεις για παν ενδεχομενο. Κι εγω το εκανα πιο παλλια και το φορτιστη τον ειχα διπλα στο κρεβατι μου και τις αφηνα ολη νυχτα. Δεν ειναι ο καλυτερος τροπος :nope:

Αποσυνδεδεμένος OXAN

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καρδίτσα
 :nope:
Ποτε τις μπαταριες πανω στον φορτιστη ολο το βραδυ
Μια φορα θα γινει το κακο
Προσεχουμε παντα

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικιός
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
 :yes:   έχεις δικιο...... όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες το λένε  :yes:

:hmmm: εγω τις αφήνω μεσα στην μπανιέρα ή στο μπαλκόνι... :))...αφου δεν ακολουθώ τις οδηγίες ....και ρισκάρω  ;D 

• e-medium ατμιστής
  • **
  • DUM SPIRO SPERO
Και τι να κανουμε ρε παιδια, ολονυκτια ? :tongue_smilie:

gioupi φιλε μου των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν ;D ;D ;D  Να φροντισεις λοιπον να μην ξεμενεις 3:00 το πρωι απο μπαταρια και να εχεις παντα μια εφεδρικη γεματη για τις πρωτες ωρες της της επομενης μερας. Ετσι με το που ξυπνας, αρχιζεις τη φορτιση και χρησιμοποιεις την εφεδρια :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• e-regular ατμιστής
Αφου και το πρωι φευγουμε ολοι απο το σπιτι. :wall:

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Νεα Σμυρνη
εγω εχω ενα φορτιστη 4 θεσεων και φορτιζω στη δουλεια.

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• e-regular ατμιστής
Α, καλο ακουγεται αυτο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258975 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718585 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374209 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389378 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263184 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680632 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887835 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.