προσοχη προσοχη προσοχη
ξανακαηκα με την 18650 imr aw ποιο σοβαρα τωρα
οχι δεν φταιει η μπαταρια φταιει το dual coil smoktech cartomizer 1.5 ohm
βραχυκλωσε εσωτερικα το carto και περασε πολυ ρευμα απο την μπαταρια και εξατμιστικε ενα καλωδιο στα δαχτυλα μου
το πεταξα ακαριαια απο τα χερια μου δηλαδη αντε να εμεινε στα χερια μου 0,1 - 0,2 secs
και ειτανε αρκετο για να με καψει και τωρα καηκα ποιο δυνατα...
Συμπερασμα προσοχη στα cartos ... μερικα βραχυκυκλωνουνε μονα τους την ωρα που ατμιζεις και ειναι τοσο πολυ το ρευμα που περναει
που λιωνει τα παντα ... να φανταστητε η μόνωση του καλωδιου εξατμιστικε...
Και νομιζα οτι ειτανε δικο μου λαθος την 1η φορα αλλα δεν ειτανε γιατι τωρα μετρησα το καρτο και μου δειχνει 0δενικη αντισταση αρα εχει βραχυκλωσει εσωτερικα... και καθως κουναω τον εσωτερικο πολο παιζει η αντισταση απο 0 εως 1.5
Ξανα προσοχη το καρτο που βρακυκλωσε εσωτερικα ειτανε της smoktech 1.5Ohm απο madvapes...
Μπορει να παθετε χοντρη ζημια αμα σας συμβει...
Αμα σου συμβει αυτο για πανω απο 2 sec πιστευω οτι μπορει να γινει χαλαρα και εκρηξη.
Και απο το overcurrent δεν σε σωνει η προστασια της μπαταριας...
Ειναι τρισαθλιοι αυτοι οι κινεζοι με carto που ειναι πανακριβο και βραχυκλωνει ...
Λοιπον το ανοιξα και βρηκα που ειτανε το βραχυκλωμα ...
στο πλαστικο που εχει ο κεντρικος πολος εκει που ειναι το σπειρωμα για την μονωση αυτο εκει ειχε κουνησει λιγο
και μαλλον ειχε φθαρει λιγο και χαλαρωσει απο το ζεσταμα που παθαινουνε τα dual coils και βραχυκύκλωσε ...