vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος dimspy

• **
  • 189
  • Φύλο: Άντρας
  • https://secure.avaaz.org/campaign/el/free_ahed
εχω το εξης θεμα....... εχω μια 18650 3000mah της ultrafire(ετσι γραφει τουλαχιστον) ....μεχρι εχθες λειτουργουσε κανονικα......την φορτισα λοιπον καποιες ωρες κ αφου ειδα την ενδειξη οτι φορτιστηκε την εβγαλα απο τον φορτιστη......την βαζω στο mod k tipota.....την βαζω σε αλλο mod....τα ιδια......την μετραω με το πολυμετρο κ μου την βγαζει πληρως φορτισμενη κ ετοιμη για χρηση......τι εγινε λοιπον?

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • 2117
μαλλον ειδε τα ραδικια αναποδα το ιδιο περιστατικο ειχε συμβει
με τον tsiv

Αποσυνδεδεμένος dimspy

• **
  • 189
καταλαβα.....παει για ανακυκλωση δηλαδη....

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
Αν εχει προστασια ξηλωσε την και δοκιμασε. Αλλα με δικη σου ευθυνη η χρηση της. Εγω παντος την χρησιμοποιω  8)

Αποσυνδεδεμένος dimspy

• **
  • 189
το δοκιμασα αυτο που λες κ οντως λειτουργησε η μπαταρια..... μονο που καπου δεν κανει πλεον καλη επαφη (μαλλον) ..... τωρα αν δεν κανω λαθος πρεπει να δινω ιδιαιτερη προσοχη στην φορτιση ή κ σε αλλα ''θεματα''..?

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
Αν τη χρησιμοποιεις σε πχ lava, provari δεν εχεις θεμα καθως το κυκλωμα σε προστατευει, σε μηχανικο Μοντ δεν το συνιστω ομως χωρις προστασια. Πολλοι βεβαια το κανουν.

Αποσυνδεδεμένος dimspy

• **
  • 189
εννοεισ οτι μπορει να το ''χαλασει''' ? η συντρεχει κ καποιος αλλος κινδυνος?........

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
Υπαρχει παντα ο κινδυνος του σκασιματος, κοινως ΜΠΟΥΜ :D

Αποσυνδεδεμένος ellada

• **
  • 444
  • ΤΙΠΟΤΑ :)
μην το μελεταμε αυτο  :wall:

Αποσυνδεδεμένος dimspy

• **
  • 189
ωραια......ευχαριστω για την διαφωτιση....μπαινει στην ακρη λοιπον μεχρι να καταφθασει το lava......

μια τελευταια ερωτηση......οι unprotected ,διαβασα καπου, οτι θελουν ιδιαιτερη προσοχη στην φορτωση για να μην γινουν overcharged κ το ιδιο κ στην αποφορτιση......ισχυει κατι τετοιο ?

Αποσυνδεδεμένος synneffaki

• *
  • 13
  • Φύλο: Γυναίκα
Παιδια παιζει να υπαρχει μεγαλυτερη μπαταρια σε αυτο το πραγμα; Εχει καταντησει αηδια πια το θεμα της μπαταριας. Μονιμος με εναν φορτιστη διπλα πρεπει να ειμαι.
Την 1η μερα κρατησε καλα (2 μερες). Μετα αρχισαν τα θεματα. Ειναι φυσιολογικο για το μηχανημα αυτο? Και αν ναι μπορω να παρω μεγαλυτερο ή να κανω κατι τελωσπαντων.

Αποσυνδεδεμένος starcctv

• *
  • 64
  • GGTB-ORION-BULLI ELITE-LAVA TUBE-A2-T-M SS-CE4
παιδια εχω το GGTB με μπαταριες Tenergy RCR123A 3.0V 750mAh.
ψαχνω να βρω μπαταριες με μεγαλυτερη αυτονομια στα 6V. Αυτες μου κρατανε περιπου 3 ωρες και χρειαζομαι να εχω 6 τεμ. για να βγαλω την μερα.
Αν γνωριζετε κατι παρακαλω βοηθηστε.
Υ.Σ.
Βρηκα κατι μπαταριεσ που γραφουν απανω CR123A 3.V 1300mAh ειναι ιδιες διαστασεις αλλα δεν ξερω αν κανουν.

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος GOOFY

χρησιμοποιω σαν πρωτο ηλεκτρονικο το μινι εν μορε αφου αυτο αρεσε στην γυναικα μου  :-[
εχω προβλημα με την μπαταρια του.ενω σε αυτη που δεν καπνιζει πολυ της κρατα περιπου μια μερα εμενα δεν μου φτανει ουτε 3 ωρες.διαβασα οτι μπορω να βαλω του χιβρικ που ειναι μεγαλυτερες αλλα παλι κοστιζουν 25 ευρω.αν με καποιον τροπο βαλω μια του εμποριου στα 3.7 βολτ η λιγο μεγαλυτερο θα κανω ζημια στον καρτομαιζερ;αντεχει η αντισταση 4,5 βολτ η θα καει?ποσο ωμ ειναι η αντισταση 2,5 η παραπανω?μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?

Αποσυνδεδεμένος nikosqt

• **
  • 326
οι κινεζικες 18650 ultrafire(μαιμου) των 2 δολαριων απο γνωστους προμηθευτες με μαιμου μπαταριες
σε σχεση με samsung icr 2800 mAh η σε σχεση με τις μαυρες aw 2400mAh
σε τι και σε τι βαθμο ειναι χειροτερες ?

δηλαδη αξιζει να παρεις μερικες μαιμου να τις εχεις για ρεζερβα ?
κατι μου λεει οτι αυτες οι φτηνες ειναι απο ανακυκλωση ... εσεις τι λετε ?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Δυο χρονια με μαιμου τα εβγαλα και δεν πηρα χαμπαρι. :laugh1:
Τωρα θα βγουν οι εδικοι και θα πουνε το γνωστο "μεχρι να σου  σκασει καμια στην μουρη" :yes:
Ειδα και προχθες την imr που εσκασε. :lipssealed:
Τα αθρωπινα λαθη ειναι τις περισσοτερες φορες η αιτια για οτιδηποτε συμβει.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 4 343 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:34
από Tem
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 257147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 371887 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 386985 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261865 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 677132 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 664 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1242 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22163 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2297 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885787 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476661 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985