Παιδιά, είναι απλό ακόμα και με τις δυνατές, στην πρώτη χρήση κάνουμε κάνα δύο μετρήσεις ενδιάμεσα να δούμε που είναι και μετά υπολογίζουμε χρόνο και τις βγάζουμε πριν τελειώσουν.
AW IC 2900 έφτασε στις δύο μέρες και έπαιζε ακόμα μια χαρά στα 3,33V αλλά γιατί να την αφήσω τόσο πολύ, την χρησιμοποιώ μια ολόκληρη μέρα και μετά φόρτιση, οι τις 18350 θέλω 4 την ημέρα αλλά δεν τις πιέζω έχω πάρει άλλες 2 και όποτε τις ξεκινάω τις βάζω και τις 6 για μια μέρα και μετά φόρτιση.
18500 IC θεωρητικά (δεν έχω τέτοιες) θα βγει μέρα και με δύο, εγώ θα έπαιρνα και άλλη μια και θα τις άλλαζα ανα 6 ώρες και ας είναι σε ότι volt θέλουν, αυτοί οι τύποι δεν έχουν φαινόμενα μνήμης, 18650 IMR επίσης με τρείς την ημέρα αν και θα μπορούσα και με δύο.
Το ζητούμενο για μένα είναι να μπορούν να φορτιστούν μέσα σε δύο-δύο μιση ώρες όλες όσες έχουν χρησιμοποιηθεί μέσα στην μέρα για να είναι έτοιμες την επόμενη και όχι να χρησιμοποιηθούν όσο περισσότερο γίνετε.
Σκεφτείτε μήπως αξίζει να επενδύσετε σε επιπλέον φορτιστή και όχι σε περισσότερες μπαταρίες, αυτές ούτως η άλλως είναι επώνυμες και ακριβές.