Βαγγέλη τα ονομαστικα τους mah δείχνουν οτι μπορούν άνετα, αλλά στον ΙΑΤΤΥ μου παρουσιάζονται αστάθειες, αρχικά γιατι έχουν πολύ μεγάλη εκφόρτιση και ξερέ νουν το φυτίλι και κάτω απο τα 3,6 γιατί θέλουν περισσότερη ώρα πάτημα στο κουμπί, οπότε καταλήγω και της αλλάζω ποιο νωρίς.
Εν μέρη φταεί και το γεγογνός οτι την αντίσταση την εχω εκεί για να παίζουν καλά οι ΙΜΡ 18350 και οι κινέζικες 18650, όχι αυτές, θέλουν μεγαλύτερη αντισταση για να παίξουν σωστότερα, αυτος ειναι ο λόγος που μου τελειώνουν γρήγορα σχετικά, βασικα δεν τελειώνουν απλά τις αλλάζω εγώ ποιο γρήγορα.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλού, γενικά ειναι πάρα πολύ καλές, δεν θα τις προτιμούσα ομως για μηχανικό μοντ σε αυτή την φάση γιατι δεν μπορώ να τις συνδιάσω με μικρότερες μπαταρίες σωστά, ειναι πολύ επάνω απο εκει που θα έπρεπε να ειναι, εγω τις κραταω για δυνατη εφεδρεια αν δω τα σκούρα με τις κινέζικες και θέλω κάτι ποιο δυνατό.
Μέσα στην βδομάδα που έρχετε θα αλλάξω λίγο για να χρησημοποιώ τις IC, μιας και οι κινέζικες μετά απο 4 μήνες τα ψιλοέφαγαν τα ψωμιά τους, εκεί ίσως μου κάτσει καλύτερα.
Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτ 19, 2011, 21:46
Αλεξ τωρα ειπες σε εμενα να βαλω μια αντισταση παραπανω στον φορτιστη..
πως μπαινει?
Δεν ξέρω!!!
χαχαχαχαχα
Αστόν όπως είναι, το όριο ειναι στα 4,3 καλύτερα θα ήταν αν δεν ξεπερνουσαν τα 4,2 αλλά δεν πειράζει θα σουδώσουν κάποιους λιγότερους κύκλους λειτουργίας, δεν λεεί τίποτα .