Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

411 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, infernity, treloneritis, thanos1071, camber, Ηρακλης1985

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1312574 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Σίγουρα ο Αλέξης είναι ο πλέον ειδικός :respect: στο θέμα....αλλά θα επιμείνω πως δοκιμάζοντας AW και κλασσικές Li-ion,μακράν IMR AW και με κρατάνε 1,5μέρα χαλαρά ακόμη και στο GGTS.
Νομίζω,άλλωστε,πως το γεγονός ότι οι περισσότεροι modders προτείνουν IMR,για ιδιοκατασκευές-μπαταριοθήκες-mods,δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Γιατί,εκτός απ τη διάρκεια παίζει ρόλο και η ποιότητα.
Παίζει σίγουρα ρόλο και η αντίσταση του ατμοποιητή...αλλά πιστεύω πως στα 1.8-2.0 Ohms μια χαρά μπορεί να κρατήσει η IMR 18650 1600mah 3.7V και μια μέρα ολόκληρη(ίσως και παραπάνω)...Ανάλογα τη χρήση καθώς και ανάλογα τον φορτιστή.
 :) :bye:

(αυτά εμπειρικά και πολύ απλοϊκά δοσμένα...για περισσότερες πληροφορίες cv2et και ξερό ψωμί ;) :)) :thumpup: )

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
Αλεξ τωρα ειπες σε εμενα να βαλω μια αντισταση παραπανω στον φορτιστη..
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: πως μπαινει?

Αποσυνδεδεμένος alex74

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Assumption is the mother of all fuck ups
Βαγγέλη τα ονομαστικα τους mah δείχνουν οτι μπορούν άνετα, αλλά στον ΙΑΤΤΥ μου παρουσιάζονται αστάθειες, αρχικά γιατι έχουν πολύ μεγάλη εκφόρτιση και ξερέ νουν το φυτίλι και κάτω απο τα 3,6 γιατί θέλουν περισσότερη ώρα πάτημα στο κουμπί, οπότε καταλήγω και της αλλάζω ποιο νωρίς.
Εν μέρη φταεί και το γεγογνός οτι την αντίσταση την εχω εκεί για να παίζουν καλά οι ΙΜΡ 18350 και οι κινέζικες 18650, όχι αυτές, θέλουν μεγαλύτερη αντισταση για να παίξουν σωστότερα, αυτος ειναι ο λόγος που μου τελειώνουν γρήγορα σχετικά, βασικα δεν τελειώνουν απλά τις αλλάζω εγώ ποιο γρήγορα.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλού, γενικά ειναι πάρα πολύ καλές, δεν θα τις προτιμούσα ομως για μηχανικό μοντ σε αυτή την φάση γιατι δεν μπορώ να τις συνδιάσω με μικρότερες μπαταρίες σωστά, ειναι πολύ επάνω απο εκει που θα έπρεπε να ειναι, εγω τις κραταω για δυνατη εφεδρεια αν δω τα σκούρα με τις κινέζικες και θέλω κάτι ποιο δυνατό.
Μέσα στην βδομάδα που έρχετε θα αλλάξω λίγο για να χρησημοποιώ τις IC, μιας και οι κινέζικες μετά απο 4 μήνες τα ψιλοέφαγαν τα ψωμιά τους, εκεί ίσως μου κάτσει καλύτερα.

Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτ 19, 2011, 21:46
Αλεξ τωρα ειπες σε εμενα να βαλω μια αντισταση παραπανω στον φορτιστη..
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: πως μπαινει?
Δεν ξέρω!!!
χαχαχαχαχα
Αστόν όπως είναι, το όριο ειναι στα 4,3 καλύτερα θα ήταν αν δεν ξεπερνουσαν τα 4,2 αλλά δεν πειράζει θα σουδώσουν κάποιους λιγότερους κύκλους λειτουργίας, δεν λεεί τίποτα .

Αποσυνδεδεμένος Georgio

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • Ο πιο έξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας
καλησπερες!
εγω εδω και μηνες κανω το ego-t LR και ευτυχως σωθηκα απο το θεμα "δυσκολο γεμισμα" "τρεξιματα υγρων" κτλ. που ειχα με το fog.
το θεμα μου και η απορια μου ειναι η εξης:

Επειδη μαλλον εχω εθιστει (δε μπορω να το μεταφρασω αλλιως) οταν οι μπαταριες ειναι στη μεση ή προς το τελειωμα να ξεφορτισουν δε τραβαω καλες τζουρες και ετσι δε νοιωθω τιποτα και λεω μεσα μου "αχ να ειχα ενα τσιγαρο να με καψει"... βεβαια εδω και αρκετους μηνες δεν εχω καπνισει κ.τ.
Ρουφαω τζουρες σχεδον μεχρι να αναβοσβησει η μπαταρια για να καταλαβω κατι.

Υπαρχει μπαταρια που να δινει λιγο παραπανω ρευμα στον ατμο απο 3.3v που δινουν οι κλασσικες???
Ειχα δει μια φορα σε ενα παιδι μια μπαταρια πιο χοντρη καπως αλλα κουμπωνε πανω του ο ατμο του ego-t!! αυτη δινει πιο δυνατο ρευμα????
Περιμενω τη βοηθεια σας...

ευχαριστω ;)

Αποσυνδεδεμένος ELANTRAS

• e-non ατμιστής
  • *
  • ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ...
Επειδή άνοιξα μια e-Go και τώρα ψάχνω για μπαταρία μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ 13450 2.4 wh?

Αποσυνδεδεμένος navy

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
καλησπερες!
εγω εδω και μηνες κανω το ego-t LR και ευτυχως σωθηκα απο το θεμα "δυσκολο γεμισμα" "τρεξιματα υγρων" κτλ. που ειχα με το fog.
το θεμα μου και η απορια μου ειναι η εξης:

Επειδη μαλλον εχω εθιστει (δε μπορω να το μεταφρασω αλλιως) οταν οι μπαταριες ειναι στη μεση ή προς το τελειωμα να ξεφορτισουν δε τραβαω καλες τζουρες και ετσι δε νοιωθω τιποτα και λεω μεσα μου "αχ να ειχα ενα τσιγαρο να με καψει"... βεβαια εδω και αρκετους μηνες δεν εχω καπνισει κ.τ.
Ρουφαω τζουρες σχεδον μεχρι να αναβοσβησει η μπαταρια για να καταλαβω κατι.

Υπαρχει μπαταρια που να δινει λιγο παραπανω ρευμα στον ατμο απο 3.3v που δινουν οι κλασσικες???
Ειχα δει μια φορα σε ενα παιδι μια μπαταρια πιο χοντρη καπως αλλα κουμπωνε πανω του ο ατμο του ego-t!! αυτη δινει πιο δυνατο ρευμα????
Περιμενω τη βοηθεια σας...

ευχαριστω ;)

Ριξε εδω μια ματια!http://www.vapormania.gr/index.php?route=product/product&path=59&product_id=194 :bye:

Αποσυνδεδεμένος Georgio

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • Ο πιο έξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας
Εισαι Θεοοοοοος! ευχαριστωωωω  ;D  ;)

και ποιες ειναι οι τρεις τασεις που δινει???

Αποσυνδεδεμένος apoplous

• 03-09-2010
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: peiraias-salamina
  • DD+ODYSSEUS -dual coil-mini&more-egoT-want-titan
αν θυμάμαι καλά μάλλον δίνει 3.3v-3.7v-4.2v

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξερει κανεις τις παρακατω μπαταριες αν εχουν σχεση με τον φορτιστη xtar (ποιοτικά λενε οτι εινα καλος)?
Ισχυει το ιδιο για τις μπαταριες?Τις εχει δοκιμασει κανεις?
http://www.ebay.co.uk/itm/10pcs-XTAR-16340-LIR123A-3-6V-Protected-Li-ion-Rechargeable-Battery-/330628098077?pt=UK_ConsumerElectronics_Batteries_SM&hash=item4cfaf8681d

Αποσυνδεδεμένος doumis

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα, :)
Σε πολλά άλλα θέματα υπάρχουν συνοπτικές απαντήσεις.
Γιατί δεν υπάρχει και στις μπαταρίες ,στους φορτιστές, ? :dontknow:
Υπάρχει και δεν το είδα? Υπάρχουν πληροφορίες κάπου συγκεκριμένα?
Σκέφτομαι ποιο mod να πάρω και λέω να παραγγειλω μπαταρίες και φορτιστή από εξωτερικό. Αλλά οι επιλογές πολλές και έχω χαθεί..  :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. και συγγνώμη που είμαι offtopic. :D

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: SALONIKA
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 28, 2022, 08:07 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λήμνος - Μυτιλήνη
Φορτίζω δυο 16340 και ενώ στην μια το λαμπάκι του φορτιστή έγινε κόκκινο μόλις έβαλα την μπαταρία στην άλλη είναι κατακίτρινο, Τι θέλει να πει ο ποιητής? Την στέλνω αδιάβαστη?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Διακεκριμένο μέλος
Oxi Aγγελε θα φορτισει αλλα πιο αργα απο την αλλη ;)
Βγαλτην και ξαναβαλτην :yes:

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λήμνος - Μυτιλήνη
Μετά από κανά 10λεπτο κοκκίνισε κι΄αυτό  :confused1:  Τι να πω, άγνωσται αι βουλαί των μπαταριών  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Διακεκριμένο μέλος
Oχι των μπαταριων αλλα των φορτιστων.
Αυτο το φαινομενο το συναντουσα συχνα με τον trust 001 αλλα το  ελυσα :idiot1:
Εβαζα τις μπαταριες και μετα τον φορτιστη στην πριζα και δεν μου το ξαναεκανε :yes: :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2644 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3879 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395086 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378277 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263572 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726551 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265815 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688368 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1794 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22854 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63