Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

468 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, Pip, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1298678 φορές)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
  • Φύλο: Άντρας
Και εγω περασα απο το καταστημα κ πηρα μια efest. Με το scratch test παντως που εβαλα στο σαιτ της efest μου την εβγαλε γνησια
Τι ακριβως εννοεις οτι στην εβγαλε γνησια ;;;;

Τι σου εδειξε δηλαδη ;;;

Αποσυνδεδεμένος microcens

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athens
Ενα σειριακο αριθμο που εχει κ το βαζεις στο  σαιτ και σου λεει οτι ειναι authentic

http://www.efestpower.com/index.php?ac=article&at=list&tid=126

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι το μοβ efest κάλυμα που έχει η μπαταρία, είναι αυθεντικό. Όσον αφορά το στοιχείο που βρίσκεται από κάτω, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ελπίζεις.

Εκτός και αν η Efest ξεκίνησε να κατασκευάζει μπαταρίες και έχω χάσει αυτό το επεισόδιο.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Ακριβως ....

Απο τη στιγμη που δεν κατασκευαζει μπαταριες , δεν σου δειχνει απολυτως τιποτα .

Η Efest , η MXJO , η AWT ....... και οποιαδηποτε αλλη εταιρια ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ και ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ , για το μονο που μπορουν να εγγυηθουν ,  ειναι το καλυμμα της μπαταριας.

Αυτος ο κωδικος δεν δειχνει ουτε την ημερομινια παραγωγης της μπαταριας , ουτε τον τυπο της , ουτε το αν ειναι αυθεντικη ή οχι ....
Απλα ειναι ενα κολπο για να τραβαει το βλεμα και να νομιζει ο αγοραστης οτι ειναι καλυμμενος .

Αποσυνδεδεμένος microchip

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα ΕΠΕ
  • 11/01/2013 18:30
Έχω παραγγείλει το SX mini G Class και αναμένω. Προσπαθώ να ανακαλύψω αν χρειάζεται να τις παντρέψω τις μπαταρίες ή αν μπορώ να τις έχω και αυτόνομα. Μάλλον ο microchip που έκανε και παρουσίαση την πλακέτα θα γνωρίζει καλύτερα, φυσικά και όποιος άλλος γνωρίζει ευπρόσδεκτη η απάντηση.

Το πάντρεμα σημαίνει ότι αγοράζεις 2 ίδιες ταυτόχρονα από το ίδιο μαγαζί.
Τουλάχιστον στο χωριό μου.

Τις διαχειρίζεται χωριστά, αλλά χωριστά, μην φανταστείς και κάνα μεγάλο χωριστά.
Παντρεμένες βάζεις πάντα σε οποιαδήποτε συσκευή για οποιαδήποτε χρήση.

Πότε θα έρθει;
Πότε θα κάνεις παρουσίαση;
Θα δώσεις βόλτα;

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ιεραπετρα
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
Έχω παραγγείλει το SX mini G Class και αναμένω. Προσπαθώ να ανακαλύψω αν χρειάζεται να τις παντρέψω τις μπαταρίες ή αν μπορώ να τις έχω και αυτόνομα.
Μάλλον ο microchip που έκανε και παρουσίαση την πλακέτα θα γνωρίζει καλύτερα, φυσικά και όποιος άλλος γνωρίζει ευπρόσδεκτη η απάντηση.
βασιλακη εχεις ξεφυγει αγορι μου..οχι παντοφλα με τη βαριοπουλα θα σε κυνηγα η κυρα φιλε μου.το νου σου. :laugh1: :laugh1: :laugh1:καλοατμιστο ναναι το εργαλειο σου. :OnTopicPlease:

Αποσυνδεδεμένος microchip

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα ΕΠΕ
  • 11/01/2013 18:30
Μην το ακούς ζηλεύει.
Οι γυναίκες το γουστάρουν το G.
Δεν το ονόμασαν τυχαία άλλωστε.

Αποσυνδεδεμένος efyra

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Όταν τις βάλεις στο Alien, να τις φορτίζεις στο Alien και να τις βγάλεις μετά από πολλούς μήνες,

Έτσι για προσωπική χάρη στο ζητάω.

Εκτός αν κάποιος άλλος θέλει να "παίζεις" με μπαταρίες.
Τα λογια σου σοφα "γεροντα"  :palios:  αλλα στο καφενειο σχολειο μου εμαθαν 1+1=2  :)
δλδ οτι παντα φορτιζουμε σε εξωτερικο φορτιστη .....
Τωρα εσυ  :palios:  αλλα μου λες .....δεν σε καταλαβαινω :confused1:
Εκτος και αν το allien  ηρθε εξ ουρανου και εχει κατι μεσα που δεν γνωριζω
Ευχαριστω "γεροντα" την ευχη σου.....
το τεκνο σου  :deviltroll: ιωαννης

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
Το πάντρεμα σημαίνει ότι αγοράζεις 2 ίδιες ταυτόχρονα από το ίδιο μαγαζί.
Τουλάχιστον στο χωριό μου.

Τις διαχειρίζεται χωριστά, αλλά χωριστά, μην φανταστείς και κάνα μεγάλο χωριστά.
Παντρεμένες βάζεις πάντα σε οποιαδήποτε συσκευή για οποιαδήποτε χρήση.

Πότε θα έρθει;
Πότε θα κάνεις παρουσίαση;
Θα δώσεις βόλτα;

(Image removed from quote.)
Πιστεύω σύντομα σε 3-4 ημέρες θα το έχω από UK έρχεται γιατί εδώ τα μαζέψαν όλα σε χρόνο μηδέν.
Την βόλτα θα την έχεις :)) :))
Εάν λοιπόν προλάβω να το μάθω πρώτα, θα το κάνω τουλάχιστον μια φωτοπαρουσίαση σε πρώτη φάση για γρήγορα και μετά σιγά σιγα τα υπόλοιπα.

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

βασιλακη εχεις ξεφυγει αγορι μου..οχι παντοφλα με τη βαριοπουλα θα σε κυνηγα η κυρα φιλε μου.το νου σου. :laugh1: :laugh1: :laugh1:καλοατμιστο ναναι το εργαλειο σου. :OnTopicPlease:
Κώστα ζηλεύεις ;) αλλά δεν πειράζει θα έρθει και η ώρα σου. Την παντόφλα προς το παρόν την γλυτώνω έχω βρεί του τρόπους και ίσως ένας να είναι και το G :D :D Class εννοώ κάτι ξέρει ο microchip :angel:  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

:offtopictelos:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 01, 2017, 00:22 από gipsy »

Αποσυνδεδεμένος lakgav2

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: SinCity
Και τώρα τι διαλέγω ; Θέλω μια νέα 4αδα 18650 . 
Ποιες να προτιμήσω; LG INR18650-HG2 ή  Samsung INR18650-30Q. 
Παρακαλώ τη βοήθειά σας .

Αποσυνδεδεμένος Chronisb

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΒΟΥΛΑ
Είναι οι δύο καλύτερες μπαταρίες αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν ολόιδιες! Άρα παίρνεις ότι σου κάνει κλικ! ;) ;)
Απλά οι samsung είναι λίγο πιο φτηνές από τις lg!

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
    • cpbaroqueTheBlog
Τα λογια σου σοφα "γεροντα"  :palios:  αλλα στο καφενειο σχολειο μου εμαθαν 1+1=2  :)
δλδ οτι παντα φορτιζουμε σε εξωτερικο φορτιστη .....
Τωρα εσυ  :palios:  αλλα μου λες .....δεν σε καταλαβαινω :confused1:
Εκτος και αν το allien  ηρθε εξ ουρανου και εχει κατι μεσα που δεν γνωριζω
Ευχαριστω "γεροντα" την ευχη σου.....
το τεκνο σου  :deviltroll: ιωαννης

Και ο microchip παλιά υποστήριζε πως καλό είναι να χρησιμοποιούμε εξωτερικό φορτιστή για την φόρτιση των μπαταριών μας. Μέχρι εκείνη την περίφημη Τρίτη της ατμοσυνάτησης όπου, για λόγους εντελώς ακατανόητους για μένα, άλλαξε τροπάρι...

Flashback. Τρώμε, πίνουμε, φουμάρουμε, όλα τα κάνουμε, όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά αλλά με πιάνεις, έτσι; Ο τσιπ ακριβώς απέναντί μου όπως καλή ώρα εμείς οι δύο εδώ, τώρα. Βασικά ο τσιπ κι εγώ τρώμε και πίνουμε. Οι άλλοι απλώς μας κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα και αναρωτιούνται "που διάολο τα βάζουν όλα αυτά που τρώνε;". Ξαφνικά η μπαταρία του μοντ μου μένει στον τόπο αλλά ο παλιός είναι αλλιώς και είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Έχω και έξτρα μπαταρία μαζί μου, που διάολο την έχω βάλει; Μετά από πεντάλεπτη ενδελεχή έρευνα στις τσέπες του μπουφάν, η μπαταρία εντοπίζεται στην τσέπη με τα ψιλά, τα κλειδιά και το ζιπέλαιο για τον zippo της γυναίκας μου. Περιχαρής την βάζω πάνω στο τραπέζι (νομίζω...) αλλά η μπαταρία καταλήγει στο πιάτο με την μελιτζανοσαλάτα και φυσικά γίνεται χάλια. Κανένα πρόβλημα. Παίρνω μια χαρτοπετσέτα (χρησιμοποιημένη, αυτήν είχα, τι να κάνω;) και την σκουπίζω με ευλάβεια. Εν τω μεταξύ χτύπησε το τηλέφωνο μου και μπερδεύτηκα λίγο και δεν καθάρισα εντελώς όλη την μπαταρία. Μου ξέφυγε δηλαδή η μία πλευρά εντελώς (γιατί ότι είναι μπροστά μου βλέπω) και στη συνέχεια βάζω την μπαταρία στο μοντ που φυσικά εξακολουθεί να μην δουλεύει. Αλλά φυσικά κατάλαβα αμέσως τι τρέχει το γατόνι και την ξανάβγαλα και την σκούπισα πιο καλύτερα αυτή τη φορά με μια λιγότερο χρησιμοποιημένη χαρτοπετσέτα και έριξα και λίγο τσίπουρο μέσα στο μοντ (οινόπνευμα είναι, τι να πάθει;) γιατί και εκεί είχε μελιτζανοσαλάτα και διάφορους άλλους εκλεκτούς μεζέδες που προσφέρει αυτό το μαγαζί, αλλά έφυγα από το θέμα μου. Έριξα λοιπόν λίγο τσίπουρο μέσα στο μοντάκι, το φραπέδιασα καλά, το άνοιξα, το σκούπισα με ευλάβεια, του ξαναφόρεσα την πεντακάθαρη και εντελώς γεμάτη μπαταρία και άτμισα μια χαρά χαρούλα όλο το υπόλοιπο βράδυ. Η άδεια μπαταρία που προς στιγμή είχα χάσει βρέθηκε στο πάτωμα της τουαλέτας από άλλον συνατμιστή και πολύ τον ευχαριστώ γι' αυτό. Μπήκε λοιπόν κι αυτή με την σειρά της για πλήρη ασφάλεια στην τσέπη του μπουφάν (αυτήν με τα ψιλά και τα κλειδιά και το ζιπέλαιο για τον zippo της γυναίκας μου) και η βραδιά κύλησε χωρίς άλλα απρόοπτα (εκτός του ότι πέθανε ένα άλλο μοντάκι μου αλλά αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο...).

Μετά από αυτήν την απολύτως επιτυχημένη ατμοσυνάντηση, ο τσιπ λέει σε όλους να φορτίζουν τις μπαταρίες τους μέσα στα μοντάκια τους. Δεν ξέρω τι τον έκανε να αλλάξει στάση αλλά ίσως να μην έχει και πολύ άδικο τελικά. Δεν ξέρω αν όλοι οι ατμιστές είναι τόσο προσεκτικοί όσο εγώ με τις μπαταρίες τους... :dontknow:

« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 31, 2017, 23:43 από cpbaroque »

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: veria
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

Αποσυνδεδεμένος efyra

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Και ο microchip παλιά υποστήριζε πως καλό είναι να χρησιμοποιούμε εξωτερικό φορτιστή για την φόρτιση των μπαταριών μας. Μέχρι εκείνη την περίφημη Τρίτη της ατμοσυνάτησης όπου, για λόγους εντελώς ακατανόητους για μένα, άλλαξε τροπάρι...

Μετά από αυτήν την απολύτως επιτυχημένη ατμοσυνάντηση, ο τσιπ λέει σε όλους να φορτίζουν τις μπαταρίες τους μέσα στα μοντάκια τους. Δεν ξέρω τι τον έκανε να αλλάξει στάση αλλά ίσως να μην έχει και πολύ άδικο τελικά. Δεν ξέρω αν όλοι οι ατμιστές είναι τόσο προσεκτικοί όσο εγώ με τις μπαταρίες τους... :dontknow:
χαχαχαχα  κλαιω λεμε....... :lotpot: :hehe: :tongue_move_02: :tongue_2: :NevraKlama: :hapy_crazy:
καλα που το ανελυσες γιατι ακομα αναρωτιόμουν τι εννοει ο :palios:

Αποσυνδεδεμένος defsta

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: andromeda
ΧΑχαχα!!! Διάβασα τα αποπάνω με την μελιτζανοσαλάτα και έκλαψα λεμε!!! :D :D

Μια βοήθεια τώρα... Πείτε παρακαλώ ένα έμπιστο μαγαζί να βρώ αυθεντικές SONY VTC5A.
Αυθεντικές όμως και δοκιμασμένες γιατί θα φάνε γκάζι!!
Ευχαριστώ!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1630 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259367 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719697 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389959 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263503 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681467 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888689 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.