Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

423 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, treloneritis, thanos1071, camber, Ηρακλης1985, Milarepa, infernity

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1312564 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• Βιοπαλαιστής και μεροκαματιάρης - Αλλάζω πρέκια
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
οκ ευχαριστω ναι δυο ωρες γιατι μετρανε μονο 3 φορτισεις η καθε μια τι θα προτινες για μεγαλητερη διαρκεια?το modki χοραει και τις δυο μαζι θελω να πω οτι δεν με νιαζει το μεγεθος

Φιλε Σάκη, αν όπως βλέπω και στο προφίλ σου έχεις το dd θα σου πρότεινα να πάρεις
μια 18650 αν θέλεις μεγάλη αυτονομία. Πιστευω πως αν βρεις μια αξιόλογη 18650 θα σε βγάλει άνετα
2 μερουλες.. ;)

Αποσυνδεδεμένος stathis

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athens
καλημέρα σας παιδια και καλώς σας βρήκα
ελπίζω να μην με παραπέμψετε αλλού, νεος στο φορουμ κ πελαγωμενος, μια ερωτηση θελω να σας κανω πριν προβω σε καποια αγορα, μπορω να παιξω με καποιον συνδυασμό μπαταριας 510 (με κλειδωμα) και αν γίνεται passthrough και cartomizer dual coil? κι αν ναι ποια θα μου προτείνατε κ απο που? αντι να χρυσοπληρωσω σταρτερ κιτ. κ συγκεκριμμενα το giant που μου εχει κολλήσει στο μυαλο.
Σας ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
Αχ σταθη θα σε μαλωσω φιλε...Σου εστειλα ενα κατεβατο ολοκληρο και ακομα να αποφασισεις?? :wall: :wall:
Μπορεις να παρεις σκετη μια η δυο μπαταριες passthrough μαζι με τον γιγαντα αλλα αφου υπαρχουν κ σε σταρτερ κιτ..δες στο site της nobacco www.nobacco.gr

Αποσυνδεδεμένος stathis

• e-non ατμιστής
  • *
φίλε Billako και δημοσίως σε ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά, μου έλυσες πολλές απορίες, ασχολήθηκες σαν αληθινός φίλος και δεν ήθελα να σε ενοχλήσω άλλο προσωπικά, απλά δείξε λίγο κατανόηση στην αμάθεια μου, είμαι ασχετότατος και απλά φοβάμαι μην κάνω λάθος...είναι μια απόφαση ζωής για εμένα το κόψιμο του κ.τ, ...και επίσης δεν μου περισσεύουν όπως πολλών απο εμάς τα χρήματα,το απόγευμα θα είμαι μάλλον κάτοχος του giant, απλά θέλω να παραγγείλω και κανα δυο αξιόπιστες μπαταρίες και cartomizers η απορία μου έγκειται στο αν όλες οι τύπου ego κάνουν και για tank και carto 510.

και πάλι σε ευχαριστώ για όλα
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 13, 2011, 22:35 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
...ειναι πολλοι αυτοι που ξεκινησαν
 με παρομοιες σκεψεις και αγωνιες-αμφιβολιες :yes:
....καλως ηρθες stathis kαι καλη ευκολια στο ξεκινημα για ατμισμα :D :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
Φιλε σταθη δεν με ενοχλησες καθολου και χαιρομαι που απευθυνθηκες για να σε βοηθησω στην αποφαση σου
που θελεις να παρεις (πιστευω να μην σε παρω στο λαιμο μου :laugh1: :laugh1:) οι μπαταριες ego εχουν
σπειρωμα 510 το οποιο ειναι ευρεως γνωστο και πανω σε αυτο κανει η πλειοψηφια των carto,ατμο,tank κ.λ.π

Αποσυνδεδεμένος stathis

• e-non ατμιστής
  • *
...ειναι πολλοι αυτοι που ξεκινησαν
 με παρομοιες σκεψεις και αγωνιες-αμφιβολιες :yes:
....καλως ηρθες stathis kαι καλη ευκολια στο ξεκινημα για ατμισμα :D :thumpup:

Σε ευχαριστώ φίλε Γιάννη

Αποσυνδεδεμένος stathis

• e-non ατμιστής
  • *
Φιλε σταθη δεν με ενοχλησες καθολου και χαιρομαι που απευθυνθηκες για να σε βοηθησω στην αποφαση σου
που θελεις να παρεις (πιστευω να μην σε παρω στο λαιμο μου :laugh1: :laugh1:) οι μπαταριες ego εχουν
σπειρωμα 510 το οποιο ειναι ευρεως γνωστο και πανω σε αυτο κανει η πλειοψηφια των carto,ατμο,tank κ.λ.π

5 5 10 10...ανεβαίνω τα σκαλιάααα....και αγκομαχώ...ελπίζω απο δευτέρα να πετώ....

το γεμίζεις το ατμίζεις και πετάςςςςς...απο ότι κατάλαβα!!!!

δεν με παίρνεις στο λαιμό σου φίλε μου, αντίθετα επειδή είμαι και γκατζετάκιας γενικά...με ώθησες να το ψάξω στην πορεία...

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιωάννινα
Γεια σας παιδιά . Υπάρχει τρόπος η μπαταρία του hybrid να πάρει passthrough ;

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • e-regular ατμιστής
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
Οι μπαταριες που χρησιμοποιουμε στα mods,οι 18650,18350,16340 κτλ. που αλλου χρησιμοποιουνται εκτος απο τα mods για ατμισμα;
Σε τι Ελληνικα μαγαζια θα μπορουσαμε να βρουμε τετοιες που να μην εχουν καμια σχεση με η.τ.;

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη, Παπαδάτες Μακρυνείας Αιτ/νίας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Πάνο σε όλα τα μαγαζιά που έχουν φακούς, καλούς - κινέζικους, και σε καταστήματα με μπαταρίες. Επίσης σε καταστήματα με είδη μοντελισμού.

Αποσυνδεδεμένος Perseas

• Το ανθρώπινο μυαλό είναι σαν τον κώδικα software: Σε open version δουλεύει καλύτερα
  • e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Pain is temporary, glory is eternal...
Γεια σας παιδιά . Υπάρχει τρόπος η μπαταρία του hybrid να πάρει passthrough ;

Μετά από δυυ -τρία site search έχω ακόμα την ίδια απορία.
Απ' ότι διάβασα, το Hybrid έχει 910 σπείρωμα, άρα με οποιοδήποτε passthrough αυτού του σπειρώματος είμαστε καλυμμένοι;
Ας μας διαφωτίσουν οι πιο μυημένοι.

Αποσυνδεδεμένος legend7gr

• e-medium ατμιστής
  • **
  • The decisions you make define you as a person.
Παιδια, προσοχη με τις μπαταριες. Σημερα μια 18650 trustfire αυτη με της φωτιες, αφου ατμιζα ανενοχλητος, ξαφνικα βλεπω καπνους απο τις τρυπες εκτονωσης του μοντ! Πεταω το μοντ καπου μακρυα μην γινει καμια εκρηξη, και μετα απο ενα δεκαλεπτο αφου ευτυχως δεν εγινε κατι, αποσυνδεσα την μπαταρια απο το μοντ, και μυριζε παρα πολυ περιεργα, την μετρησα με το πολυμετρο και εδωσε 4,0β, υστερα την επανασυνδεσα στο μοντ και υστερα στον φορτηστη αλλα δεν εγινε τιποτα. ουτε φορτιζε ουτε παρηγαγε ατμο. Ωντας ασχετος απο μπαταριες υποθετω οτι η συγκεκριμενη καϊκε, και αν δεν ηταν protected θα γινοταν μαλλον εκρηξη. Για αυτο προσεξτε παρα παρα πολυ με τις μπαταριες σας! Να χρησιμοποιειτε μονο μπαταριες με προστασια γιατι οσο μικρες και αν ειναι οι πιθανοτητες μην νομιζετε οτι σε εσας δεν θα συμβει ποτε τιποτα(μακαρι), το ιδιο νομιζα και εγω! Ενδεικτητα αναφερω οτι η μπαταρια ειχε κανει μολις μια φορτηση και την ειχα για 2 μερες...

Αποσυνδεδεμένος cbf_dim

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Elladistan
Διαβασε λιγο αυτο. Ειναι κατατοπιστικο για το πως γινεται μια μπαταρια "τρομοκρατης" ;D

http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?235164-Using-Li-ion-cells-in-LED-flashlights-safely

Αποσυνδεδεμένος geo

• ΑΝΑΣΑΝΑ
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Καλησπέρα έχω τις Trustfire 14500 3.7v 900mah Li-on,επίσης ένα textus photocharger φορτηστή, μπορώ να τις φορτίσω με αυτόν; Γράφει μόνο για NiCd and NiMH.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2644 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3879 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395085 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378276 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263571 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726547 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265812 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688367 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1794 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22854 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63