vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

472 επισκέπτες, 6 χρήστες
grag, I.P, teo77, ZoeM, Ducati.Jimakos, fisikos1981

LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τανκ

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • Φύλο: Άντρας
  • H νεκροψία θα δείξει ....
Απ: LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τάνκ
« Απάντηση #135 στις: Ιουνίου 08, 2012, 14:18 »
Χθες το απόγευμα "γύρισε" ο LS-E μου από το "χειρουργείο".  :laugh1:
Είχα αποφασίσει να αλλάξω τον τρόπο τροφοδοσίας του αέρα γιατί δεν με ικανοποιούσε το ντουμάνι του .
Ο "χειρουργός" του άνοιξε 2 τρύπες 1,5 χιλ. από την κάθε πλευρά λοξά . Δεν πέτυχε 100% αλλά ήταν δύσκολη επέμβαση . Νομίζω ότι φαίνεται στη φωτό η κατεύθυνση .
Αγόρασα 18G βελόνες από το φαρμακείο (δυστυχώς τις παρήγγειλα γιατί δεν είχαν στοκ) , τους αφαίρεσα το πλαστικό και τις πύρωσα για να οξειδωθούν και να μπορούν να λυγίζουν ευκολότερα .
Και ιδού  ;D

Ακόμα ψάχνω να βρω τον τρόπο για να μην δίνει πολύ κατευθυντηκά τον αέρα.
Για να μπορέσω να αντιμετωπίσω το πρόβλημα , προς το παρόν , έκανα ποιο πυκνές τις σπείρες των αντιστάσεων
Έχω καλύτερα ντουμάνια από πριν αλλά θέλω κι άλλο  :wall: :laugh1: Γρήγορα ένα γιατρό . Υποτροπίασε η SetUpitιδα  :idiot1:
Μόλις λύσω το πρόβλημα με τον αέρα θα ασχοληθώ και με το πως να μην γίνομαι χάλια από τα ζουμιά  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #136 στις: Ιουνίου 08, 2012, 14:31 »
Στο πάνω μέρος, μη τις σηκώνεις τόσο ψηλά πρός την αντίσταση. Βάλε τις ισα ισα να βγαίνουν από τη βάση, αντε το πολύ-πολύ 1 χιλιοστό πιο ψηλά για να μη μπαίνει πιθανό πλεόνασμα υγρού. Ο αέρας θέλεις να αγκαλιάζει την αντίσταση, βαζοντας τες τόσο πολύ κοντά ο αέρας αποκτά πολύ μεγάλη ταχύτητα και σίγουρα κρυώνει τοπικά την αντίσταση.
Για να μην τρέχουν υγρά από το κενό του σώματος των βελονών και από τις τρύπες, βάλε κάποιο ανθεκτικό εποξικό υλικό στην εξωτερική των βελόνων έτσι ωστε να στεγανώσουν οι τρύπες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 08, 2012, 16:17 από slammer »

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #137 στις: Ιουνίου 08, 2012, 14:40 »
Έχεις δίκιο σε αυτό .
Το θέμα είναι ότι μετά δεν θα μπορώ να στρίβω τις βελόνες προς την κατεύθυνση που θέλω , αν για παράδειγμα θέλω να δοκιμάσω κάποιο extreme setup
Δεν θα ήθελα να χάσω αυτή τη δυνατότητα . Αλλά και πάλι αν δε βρω κάτι άλλο , θα αναγκαστώ να το κάνω . :(
Δεν πειράζει η εποξική τόσο κοντά στις αντιστάσεις ; :dontknow:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 08, 2012, 14:52 από Diver »

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #138 στις: Ιουνίου 08, 2012, 14:50 »
οι 18G καλές είναι σαν υλικό και μάλλον παρέχουν σωστή ποσότητα αέρα αλλά μήπως οι 1,5mm τρύπες είναι τεράστιες και έχεις πολύ περισσότερο αερισμό από ότι πρέπει? :hmmm:
Δε μένει κενό στις τρύπες?

Πάντως όταν τον χαλάσεις τον άτμο πράγμα που το κόβω να γίνεται γρήγορα  ;D, πάρε έναν με τις κλασικές βίδες να έχεις ντουμάνι, χωρίς πατέντες  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #139 στις: Ιουνίου 08, 2012, 14:56 »
Έχω ταπώσει τα κενά με ίνες από το φυτίλι  ;D . Προσωρινά βέβαια .
Και εγώ έτσι το κόβω . Λίγα είναι τα ψωμιά του  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος pantelis51

• **
  • 415
  • Αρκούδος και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 08, 2012, 15:14 »
Χαρά στην υπομονή σου. Μόνο που το βλέπω σκιάζομαι. Το φιτίλι σου είναι από βαμβάκι;

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 08, 2012, 15:16 »
Έχω ταπώσει τα κενά με ίνες από το φυτίλι  ;D
Δε το τάπωσες δηλαδή  ;D

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 08, 2012, 15:26 »
Χαρά στην υπομονή σου. Μόνο που το βλέπω σκιάζομαι. Το φιτίλι σου είναι από βαμβάκι;

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,10768.0.html

Δε το τάπωσες δηλαδή  ;D

Κατά μήκος της τρύπας . Οι βελόνες μπήκαν σφηνωτές . Και να μη στεγανοποιεί τέλεια , θα είναι λίγο το σφάλμα ...... νομίζω  :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 08, 2012, 15:32 από Diver »

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 08, 2012, 16:37 »
Κατά μήκος της τρύπας . Οι βελόνες μπήκαν σφηνωτές . Και να μη στεγανοποιεί τέλεια , θα είναι λίγο το σφάλμα ...... νομίζω  :hmmm:
Σαν ιδέα είναι πολύ καλή πάντως, τώρα το αποτέλεσμα θα δείξει  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 09, 2012, 22:54 »
Λοιπόν πήρα και γω τον LSE από την προσφορά Dlg http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,10711.msg398835.html#msg398835, ο παλιος, χωρις τις σκουλικοβιδες.

Την πρώτη μέρα παιδευόμουν να τον λειτουργήσω και είχα σπαστει γιατί δεν μπόρεσα να τον λειτουργήσω  σωστά. Γενικά όταν πετυχαινα μια φυτιλοαντισταση που φαινόταν να δούλευε καλα (παντα σε ego μπαταρια) δεν ειχα σωστη τροφοδοσία :angry_orange:… μετά από κάποιες τζούρες στέγνωναν τα φιτίλια και ήταν σκ…

Σπασμένος το βραδυ ειπα να κανω την πατεντα που εκανε ο dep on http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,9131.msg374364.html#msg374364 μπας και τον ευχαριστηθώ λίγο,… να βγαλω δηλ. το καρφακι και να το δουλεψω με dripping.. με ενα αδειο φιλτρακι ego-t. Aλλα προσπαθησα να αφαιρεσω το καρφακι με μια πενσα και όχι με τον τροπο που με συμβουλεψε ο depon.. Εεε το καρφακι τελικα πρεπει να ειναι από βουτηρο.. με ελαχιστη πιεση έγινε χαλκομανια :'(.. Παει ο lse λεω..
Το θεμα είναι ότι την άλλη μερα μου ηρθε ιδεα να δοκιμασω να δω αν ταιριαζει το καρφακι από ego-t που δεν τα ειχα πεταξει.. Δεν ταιριαζουν, ειναι μεγαλυτερα, αλλα.. με μια σιδηρολημα διαμορφονονται αρκετα ευκολα. Θελει φαγωμα από τα πλαϊνα και από τον πατο. Δεν το εχω σφηνωσει μεσα στο μεταλλικο, απλα παταει πανω. Το εγχειρημα λειτουργησε και το θεμα είναι ότι πλεον μ’αυτό το καρφακι δεν εχω προβλημα τροφοδοσιας, δουλεψε με την πρωτη. Δεν ξερω τι εκανα λαθος με το παλιο καρφακι-φιτιλι  :confused1:.. δεν θα μαθω και ποτε βεβαια.. το καρφακι του ego-t ισως βρεχει πιο ευκολα το φιτιλι γιατι εχει τους 3 διαδρομους στο εσωτερικο που δεν εχει το καρφακι της μαμας του, είναι και πιο κοντο, δεν ξερω  :confused1:… Εβαλα μονο φιτιλι με mesh για να ταιριαξει γαντι, και το φιτιλι χωρις να προεξεχει από πανω, το τοποθετησα απο την κατω πλευρα και περασα και βελονα απο πλαϊνα απο το φιτιλι οπως εκανα και με τους ego-c. Μιλαμε απανωτες τζουρες χωρις προβλημα.. Τωρα γινετε ευκολα και γρηγορα και drip ατμο..
Δυο καλα setup που βρηκα μεχρι στιγμης είναι 3φ και 4σ και 2φ kai 5σ με το συρμα και φιτιλι από Dlg. Ψαχνομαι ακομα βεβαια. Θελω περισσοτερο ντουμανι.. η ego-c lr βγαζαν περισσοτερο και πιο πυκνο ατμο. Δεν ξερω πως μπορει να γινει… Αν εχει να μου προτεινει κανεις..  :(. Για ego μπαταρια ετσι..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2012, 00:16 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 09, 2012, 23:08 »
Εγώ έχω αυτόν με τις σκουλικόβιδες.
Δεν έχω στήσει πότε σαν το δικό σου .
Αυτό όμως που έχω καταλάβει είναι ότι οι θέσεις των τρυπών αερισμού ως προς την αντίσταση , παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο ντουμάνι.
Προσπάθησε να είναι στο ίδιο ύψος και κάθετα μεταξύ τους (αντίσταση - τρύπες )

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 09, 2012, 23:16 »
Τι σύρματα και φυτίλια στέλνει ο DLG?

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 09, 2012, 23:26 »
 :bye: :bye:   αν θες καρφάκι .NewHolborn..ελα να σου δώσω το δικό μου....δεν το ξανά βάζω  :nope:

τις τρύπες τσέκαρε... εμένα πέφταν πάνω στις βίδες....και έφαγα τον κώλο ...να παρει μισή στροφή ακόμα ....για να πέσουν σωστά  :D

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 09, 2012, 23:26 »
Εγώ έχω αυτόν με τις σκουλικόβιδες.
Δεν έχω στήσει πότε σαν το δικό σου .
Αυτό όμως που έχω καταλάβει είναι ότι οι θέσεις των τρυπών αερισμού ως προς την αντίσταση , παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο ντουμάνι.
Προσπάθησε να είναι στο ίδιο ύψος και κάθετα μεταξύ τους (αντίσταση - τρύπες )
Καταλαβα τι εννοεις. Ναι και γω αισθανομαι υπαρχει ενα θεμα με τον αερα στο θεμα ντουμανι..
Να και φωτο πως καθετε το καρφακι περιπου οταν το τοποθετω με το φιλτρακι. Σκεφτικα αν ετρωγα λιγο λιγοτερο τα πλαινα ισως ηταν και πιο σφυχτη η τζουρα και αυξανοταν ο ατμος... δεν εχω και αλλο καρφακι απο ego-t να δοκιμασω..  :))
Τι σύρματα και φυτίλια στέλνει ο DLG?
Δεν ξερω  :)). Νομιζω σαν το βιντεο του τουρκου. 1 χιλ φιτιλι και 0,15 συρμα  :confused1: χωρις να ειμαι σιγουρος.
:bye: :bye:   αν θες καρφάκι .NewHolborn..ελα να σου δώσω το δικό μου....δεν το ξανά βάζω  :nope:. Θα ρωτησω.

τις τρύπες τσέκαρε... εμένα πέφταν πάνω στις βίδες....και έφαγα τον κώλο ...να παρει μισή στροφή ακόμα ....για να πέσουν σωστά  :D
Ευχαριστω depon.. :)) Μεχρι στιγμης βολευομαι.

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 09, 2012, 23:32 »
 :hmmm:  μπα δεν νομίζω....(για το φιτίλι και το σύρμα).....2.0 το φιτίλι και 0.18...η 0.20 το σύρμα  :-\

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359804 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374735 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F