vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τανκ

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Φύλο: Άντρας
  • Dripάρω....
Απ: LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τάνκ
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 02, 2012, 00:36 »
Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα  :'( στον κλασσικό τύπο.......

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 02, 2012, 01:00 »
Καλησπέρα παιδιά. Κατάφερα να τον δουλέψω επιτέλους και εγώ. Έχω όμως λίγο υγρό στον πόλο συνέχεια. Πώς μπορώ να κλείσω της βίδες; έχω την έκδοση με κανονικές βίδες όπως στον Α2.
Θα πω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν είναι ακίνδυνο  :idiot1:
Αν βάλεις ένα μικρό κομματάκι τεφλόν σφηνωτά στον πάτο της βίδας , λες να υπάρξει πρόβλημα με τη θερμοκρασία ;
Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα  :'( στον κλασσικό τύπο.......
Εσύ Slammer τι πιστεύεις ;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 02, 2012, 12:16 από Diver »

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 04, 2012, 01:39 »
εχω κανει σεταρισμα 2Χ 2χιλ φυτιλι στην αντισταση 0,16 συρμα και αντισταση 2,6  και μονο φυτιλι στο καρφι με πλεγμα τυλιγμενο σε καρφακι(το φυτιλακι τροφοδοσιας το αφησα 2χιλ μακρυτερο στο καρφι για να εισχωρει στο τανκ και να τροφοδοτει καλυτερα) και καψιμο σε γκαζακι του καφε..ο ρινγκ για να ανεβουν οι πλαινες τρυπουλες ..στο vmax στα 4,2 παιζει πολυ καλα..δεν ενθουσιαστηκα ομως..αν στην αντισταση τυλιξω το φυτιλι με πλεγμα θα εχω καλυτερη αποδοση?η  θα στειλω σε τοπο χλοερο το mod λογω ενδεχομενου βραχυκυκλωματος..?

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 04, 2012, 01:45 »
Δεν ενθουσιάστηκες ως προς τι?
Ανάλογα την γεωμετρία της αντίστασης αλλάζει η απόδοση, μπορείς να "ζυγίσεις" γεύση-χτύπημα-ντουμάνι.
Η 2.6 είναι σχετικά μεγάλη αντίσταση, αφου έχεις κάνει αυτό το σετάπ, επανάλαβε το με μια σπείρα λιγώτερη... και δωσε του λίγο χρόνο ώστε τα φυτίλια να στρώσουν...
ΥΓ:Το πάνω μέρος δεν χρειάζεται περίσσιο φιτίλι, το υγρό περνά από το mesh μια χαρά. Το πλέγμα είναι αγώγιμο και πρέπει να οξειδωθεί για να χρησιμοποιηθεί στην αντίσταση.

Εσύ Slammer τι πιστεύεις ;
Δεν ξέρω από που μπαίνει το υγρό. Μπορεί από τον πάτο της βίδας, μπορεί όμως και να "γλύφει" γύρω από το μονωτικό δαχτυλίδι και να μπαίνει μέσα στη βάση...

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 04, 2012, 01:48 »
Δεν ξέρω αν βελτιωθεί με πλέγμα. Αν βάλεις πλέγμα στην αντίσταση , να το οξειδώσεις πρώτα . Λογικά αν υπάρξει χαμηλή αντίσταση το κατσίκι θα δείξει η F2 ή F1

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 04, 2012, 02:05 »
θα κανω μικροτερη αντισταση τοτε..θα δοκιμασω και με madwire 0,15...επισης εχω καποιες μικρες διαρροες υγρου στη βαση απο το καρφακι..αποτι καταλαβα δεν μου προτεινετε και ιδιαιτερα το πλεγμα στην αντισταση... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #126 στις: Ιουνίου 04, 2012, 02:16 »
Προσωπικά ,δεν έχω εμπειρία για πλέγμα στην αντίσταση . Απλά δοκίμασε να φέρεις όσο ποιο κάθετα μπορείς τις τρύπες στην κατεύθυνση της αντίστασης .
Από βδομάδα θα προσπαθήσω να κάνω μια τροποποίηση στον αερισμό , που ή θα τον βελτιώσει ή θα τον καταστρέψει  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #127 στις: Ιουνίου 04, 2012, 02:17 »
Μην αλλάζεις πολλές παραμέτρους μαζί... θα χαθείς έτσι! Κανε το προηγούμενο setup ακριβώς ίδιο, με μια σπείρα λιγώτερη, ωστε να σου βγεί κοντά στο 2.1-2.2, θα δείς αν είσαι στη σωστή κατευθυνση.

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #128 στις: Ιουνίου 04, 2012, 02:46 »
 :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος pantelis51

• **
  • 415
  • Αρκούδος και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει
« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 04, 2012, 03:44 »
Καλός ο ατμο όμως υστερεί σε γεύση (κάτι που λύνεται με επιπλέον άρωμα) και οι αμπούλες type a και type b δεν είναι και ότι καλύτερο. Πολλές φορές έχω υγρό στο στόμα (από ατμό που υγροποιείται και εγκλωβίζεται στο θάλαμο) αλλά και αν το πιάσεις για να το σηκώσεις από την αμπούλα, επειδή γενικά ο ατμοποιητής είναι βαρύς μπορεί να μείνεις με την αμπούλα στο χέρι.

Το σέταρα χωρίς φιτίλι μέσα στο Mesh αλλά και έχω δει στο youtube σετάρισμα με σκέτο οξειδωμένο mesh χωρίς καθόλου φιτίλι. 

Επίσης τεράστια προσοχή την ώρα του ξεβιδώματος. Οι μικροσκοπικές βίδες μπορεί εύκολα να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Η Βαθμολογία μου: 7/10  :))

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 04, 2012, 14:44 »
Καλός ο ατμο όμως υστερεί σε γεύση (κάτι που λύνεται με επιπλέον άρωμα) και οι αμπούλες type a και type b δεν είναι και ότι καλύτερο. Πολλές φορές έχω υγρό στο στόμα (από ατμό που υγροποιείται και εγκλωβίζεται στο θάλαμο) αλλά και αν το πιάσεις για να το σηκώσεις από την αμπούλα, επειδή γενικά ο ατμοποιητής είναι βαρύς μπορεί να μείνεις με την αμπούλα στο χέρι.
αλλαξε τανκακια.. παρε κ ανταλακτικα σιλικονουχες ταπιτσες κ θα βρεις την υγεια σου..το ειχα κ εγω αυτο το θεμα αλλά λυθηκε αλλαζοντας αμπουλες... λευκες για το ΜΤ κ γαλαζιες για το Τ

Το σέταρα χωρίς φιτίλι μέσα στο Mesh αλλά και έχω δει στο youtube σετάρισμα με σκέτο οξειδωμένο mesh χωρίς καθόλου φιτίλι. 

Επίσης τεράστια προσοχή την ώρα του ξεβιδώματος. Οι μικροσκοπικές βίδες μπορεί εύκολα να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
παντα στο ξεβιδωμα ενα κομματι χαρτι κουζινας για εδρα...οτι κ να φυγει δε θα χαθει

Διορθωση παραθεσης

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2012, 15:32 από drum »

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 05, 2012, 00:27 »
συνισταται 325 η 400 μες για το καρφι στον lse η δεν εχει διαφορα?εγω παντως το καιω πριν τη χρηση...

« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 05, 2012, 00:47 »
Εγω τον περιμένω αυριο. Θα τον δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις.

Αποσυνδεδεμένος brokuna

• **
  • 165
  • Be cool, Be excellent!
« Απάντηση #133 στις: Ιουνίου 06, 2012, 19:52 »
Υπάρχουν 2 είδη-μεγέθη tank B?
Αγόρασα κάτι tanks B smoktech και δεν χωράνε στον κώνο του ls-e.
Είχα ένα από παλιά no-name που ούτε που θυμάμαι από που ήταν και μπαίνει κανονικά.
Τα νέα περισσεύουν γυρω στα 2 χιλιοστά και δεν σφηνώνουν και φυσικά φεύγουν.

Αποσυνδεδεμένος pantelis51

• **
  • 415
  • Αρκούδος και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει
« Απάντηση #134 στις: Ιουνίου 06, 2012, 20:24 »
Για τις δεξαμενές δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ type A που είναι διακριτικό και όμορφο. Αλλά για 2 μεγέθη type-b πρώτη φορά ακούω. Μήπως πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος; 

Με σετάρισμα HR πάνω σε VV δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Αντίθετα, LR πάνω σε ασημί ego είναι φανταστικό από κάθε άποψη και όταν μπουκώνει η αντίσταση απλά τη καίω με φλόγιστρο μέχρι να λάμψει. Υπόψη πως δεν βάζω φιτίλι μέσα στο πλέγμα παρά το τυλίγω σκέτο γιατί με φιτίλι μου δίνει λίγο καμένο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359793 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 997 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114205 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450020 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374725 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328098 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99908 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F