Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

451 επισκέπτες, 8 χρήστες
Vagglan, Tem, maprix, guss, thanos1071, infierno, manoslykos, ipomonias

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή φυτιλοαντίστασης σε Vivi Nova, Crystal CE4+, Nobacco eGo Epsilon  (Αναγνώστηκε 45951 φορές)

Αποσυνδεδεμένος georgis4

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: salonika
  • Φύλο: Άντρας
Παιδες οσοι φτιαχνετε τις αντιστασεις του vivi βαζετε ξανα και το καλαμακι που κρατιεται απο το φυτιλι και περνανε απο μεσα οι ακρες του συρματος?αν οχι εχετε παρατηρησει σε dry burn αν πυρωνουν εκτος απο της σπειρες και αυτα μεσα στην κεφαλη?(ειμαι σιγουρος οτι δεν ακουμπαει καποιο στα τοιχωματα της κεφαλης γιατι τα τεντωνω σχετικα πριν βαλω το τσιμουχακι και τον θετικο πολο της κεφαλης)
Περαματιζομαι απο προχτες που πηρα vivi αλλα καλη σχετικα μου βγηκε μονο η μια των 2.8....οι αλλες 2 αστα να πανε.οσες εφτιαξα παντως μια ατμιζουν οκ για μερικες τζουρες και μια βγαζουν μια ασχημη γευση/μυρωδια.κατι μου λεει οτι αυτο το καλαμακι που εχουν μεσα οι κεφαλες ειναι γιαυτο το λογο...μοιαζουν με καλαμακι απο καρτο που δεν καιγοντε και ποτιζουν με υγρο  οποτε και δεν αφηνει να πυρωσει το συρμα μεσα στην κεφαλη....

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
οταν εφτιαχνα σε βιβι την αντισταση...παντα το εβαζα το μακαρονακι.

Αποσυνδεδεμένος fotispap3

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: κορινθος
Φιλε εγω το δουλευω πολυ καιρο χωρις αυτο το καλαμακι και δεν εχω προβλημα, απλα προσεχε το συρματακι που πηγαινει στον θετικο να μην ακουμπαει στο σωμα, με το τεντωμα που λες δεν εχεις προβλημα, οσο για την ασχημη γευση μαλλον δεν καις καλα το φυτιλι και την αντισταση (συρματακι).

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα - Πειραιάς
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
Κι εγω χωρις το μακαρονακι, απο τη στιγμη που το ειδα (πολλάκις εκτοτε) μαυροκαμμένο - πιστευω οτι συμβαλλει κι αυτο στην ασχημη γευση.

Και προσεχε αυτα που λεει ο φιλος απο πανω μου.

Αποσυνδεδεμένος georgis4

• e-medium ατμιστής
  • **
Η αληθεια ειναι οτι δε καιω το φυτιλι (πλυσιμο στεγνωμα μονο) ουτε το συρμα.θα το δοκιμασω ομως και ειδωμεν ;)

Αποσυνδεδεμένος pavlos0160

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Salonika
Εφτιαξα μια αντισταση με 0.18 συρμα με 6 σπειρες για τον CE4 και ενω ρουφαει καλα απο ντουμανι και η αντισταση δεν πυρωνει μου ερχετε μια περιεργια γευση σαν λιγο πλαστικο ή καμμενο. Γιατι ετσι??

Αποσυνδεδεμένος supernova

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Δύναμις μου, ο Θεός.
    • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Μάλλον έχεις πρόβλημα τροφοδοσίας, δες μήπως το σιλικονάκι ''πνίγει'' το φυτίλι ή μήπως έχεις κάνει πολύ σφιχτές τις σπείρες της αντίστασης.

Ρίξε του και 1-2 σταγόνες στην αντίσταση και κάνοντας ένα μικρό dry burn δες τι γίνετε.

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα
  • τέλος η βρώμα
Πρέπει να σετάρεις πρώτα το φυτίλι. Κάψιμο μέχρι να πυρώσει για 2-3 λεπτά. Μετά από 20-25 τζούρες ξαναγεμίζεις με υγρό και θα στρώσει. Το κάνω συνέχεια και είμαι ικανοποιημένος

• e-medium ατμιστής
  • **
Οκ ξαναγεμισα και ειναι καλυτερα τωρα. Για αντισταση γυρω στα 2 Ohm ποσες σπειρες χρειαζομαι με 0.18 και ποσες με 0.20 συρμα??

Αποσυνδεδεμένος georgis4

• e-medium ατμιστής
  • **
Παντος δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει καποιος αλλα μια εργοστασιακη κεφαλη που χαλασα,η αντισταση της ηταν φτιαγμενη με συρμα αντιστασης αλλα και χωρις!τα συρματα ηταν ενωμενα με ποντες και οχι δεμενα..(η 2.8 κεφαλη ηταν)

• CE3 Gianto
  • Διακεκριμένο μέλος
Εχει ξαναειπωθει (για οσους εχουν το κουραγιο να διαβασουν ολο το νημα) και οτι οι εργοστασιακες αντιστασεις ειναι και με συρμα χωρις αντισταση, και οτι κατα αποδοχη των περισσοτερων, χρειαζεται και συρμα χωρις αντισταση, εστω και για την μικρη αποστασουλα που εχουν αυτες οι κεφαλες.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σφαγείο
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
Δείτε και το βιντεάκι που έχω φτιάξει παιδιά... ειναι μικρό και πολύ κατατοπιστικό...
Η Κεφαλή του Kts X6 ειναι παρόμοια με των Vivi nova,Ce4 κλπ... Ακριβώς ότι δέιχνω στο βιντεο ισχύει για όλες τις κεφαλές αυτού του τύπου... :yes:

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,15819.msg577566.html#msg577566

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
το κακο με τις κεφαλες αυτες ειναι οτι η συγκοληση -με το συρμα χωρις αντισταση-που χουν κανει οι κινεζοι δεν ειναι καλη και πολλες κεφαλες σταματανε να λειτουργουν διοτι κοβονται στο σημειο κολλησης..!ιδιως μετα απο dry burn..

• e-medium ατμιστής
  • **
Ξερει κανεις τα συρματα απο fabvape.gr αν ειναι nichrome ή kanthal??

• CE3 Gianto
  • Διακεκριμένο μέλος
Eχει κι απ τα δυο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1458 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259130 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718952 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374361 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389587 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680928 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888298 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.