Συμφωνω με τον Πολυκρατη ως προς το 0,18 γιατι ειναι το πιο ισορροπημενο για κεφαλες τυπου vivi με βαση τις σπειρες που συνηθως χωρανε σε μια τετοια φυτιλοαντισταση.
Ως προς το συρμα χωρις αντισταση δεν το κρινω απαραιτητο σε τετοιου τυπου κεφαλες διοτι η αποσταση απο τον πολο δεν ειναι μεγαλη. Ειδικα τωρα που οπως λες εισαι αρχαριος καλυτερα θα ηταν να μη μπλεχτεις με πολλες μανουρες. Τωρα αν το βλεπεις και σαν χομπυ και θες να φτιαχνεις φυτιλοαντιστασεις επειδη σου αρεσει και οχι μονο για να τις ατμιζεις, τοτε παρε και ενα συρματακι χωρις αντισταση.
Εγω παλι που πλεον εχω παρει τον αερα και φτιαχνω κεφαλη vivi σε 2 λεπτα, παλι μονο με συρμα με αντισταση τις φτιαχνω, δεν το θεωρησα σκοπιμο να μπω σε εξτρα διαδικασια αφου το αποτελεσμα με ικανοποιει.
Φυσικα το ιδανικο θα ηταν να υπαρχει και συρμα χωρις αντισταση, οποτε αν εισαι τελειομανης (οπως ο Πολυκρατης που αν στειλει δικο του CE3 στον κατασκευαστη θα κλεισει το εργοστασιο) δοκιμασε το.
Τωρα απο φυτιλι, εγω θα σου προτεινα να παιξεις αναμεσα σε 3-αρι (μονο) η 2-αρι (διπλο). Για να μην εχεις ουτε υποτροφοδοσια ουτε να χρειαζεται να κοψεις το σιλικονακι για να χωραει. Ο καλυτερος συνδιασμος που εχω βρει (συμφωνα παντα με τα δικα μου κριτηρια) ειναι διπλο φυτιλι 1,7 και συρμα 0,17-0,18.