Τους παραπάνω ατμοποιητές δεν τους χρησιμοποιώ λίγο καιρό αλλά αν εξαιρέσουμε τον Τ2 που
τον χρησιμοποιώ 12 μέρες, τους υπόλοιπους πάνω από 2 και 3 μήνες και αν πούμε για ce4+ από τον Μάρτη.
Δεν έχω διαπιστώσει κάτι από αυτά που λες. Μπορεί να σου τυγχάνουν ελαττωματικά ή
κακής ποιότητας και αστοχία υλικού, εμένα δεν μου χει τύχει κάτι για διαρροή ένας λόγος
παραπάνω που δεν θα τα είχα σε καμία των περιπτώσεων σε vv.
Όμως θεωρώ πως κάνω σωστή χρήση και προσέχω τους ατμοποιητές μου επειδή δεν ξέρω να
φτιάχνω αντιστάσεις να σετάρω επισκευάσιμους και μου αρέσει η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων όλων των εμπορικών ατμοποιητών.
Όπως έχει αναφερθεί και από άλλους σε διάφορα νήματα οι παραπάνω ατμοποιητές δεν έχουν
προβλήματα με διαρροές εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Μάλλον έπεσες στη περίπτωση
Kατι δε λες σωστά, Γιάννη. Από τον Μαρτη ως σήμερα είναι 4 μήνες, δηλαδή 120 μέρες. Με μέση διάρκεια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ χρήσης του άτμο τις 20 μέρες, δοκίμασες 6 από αυτούς, δηλαδή έναν από το κάθε μοντέλο. Εκτός αν τους έχεις τρεις τρεις μαζί, οπότε οι 30 και 40 ημέρες που κρατάει ο καθένας είναι ουσιαστικά 10 ημέρες.
Ασχετο ίσως, αλλά μου αρέσει να είμαι ακριβής.
Τώρα, για τη σωστή χρήση που λες, δε νομίζω να αμφισβητείς ότι μετά από 13 μήνες ξέρω αν ατμίζω σωστά.
Ούτε αμφισβητείς ότι όσες φορές συζήτησα με συνατμιστές άκουσα τα ίδια παράπονα. Για πλαστικίλα και διαρροές, όχι σε όλα και όχι σε υπερθετικό βαθμό, αλλά ως υπαρκτό χαρακτηριστικό σε πολλούς τέτοιους άτμο.
Τα δε σχετικά προβλήματα έχουν αναφερθεί και στα αντίστοιχα νήματα. Να μην αρχίσουμε τώρα τα λινκ, θα είναι πολλά.
Οσο για ελαττωματικά κομμάτια, εκτός από τα 2 που μου χάρισαν της ομαδικής, σε άλλα δεν έπεσα. Μια χαρά δούλευαν, αλλά είχαν κατά καιρούς διαρροές, ο ατμός τους και το χτύπημα ήταν με άριστα το 10, μεταξύ 6 και 8.
Αυτό με τη μπαταρία είναι πολύ σημαντικό. Το ότι ατμίζω με ego σαφέστατα μπορεί να διαφοροποιεί τη συμπεριφορά τους, ακόμη και να ευθύνεται για διαρροές, λόγω ατελούς ατμοποιησης.
100% χωρίς διαρροές όπως καταλαβαίνεις, απλά ΔΕΝ υπάρχει για όλους τους άτμο μαζί. Ειδικά για τους CE4 που βγάζει και η κουτσή μαρία, δεν μπορεί όλοι να είναι 100% χωρίς διαρροές.
Οποιος δηλαδή έχει έστω και μια διαρροή, θα πρέπει να έχει ελαττωματικό κομμάτι ή να μην κάνει σωστή χρήση;;
Διαβάζοντας το κείμενό σου είχα την αίσθηση ότι διάβαζα copy paste με ελάχιστες διαφοροποιήσεις το ίδιο κείμενο στην ατμιστική τους συμπεριφορά.
Εκεί πιστεύω ότι αν έβαζες μια ego, που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες εργοστασιακών ατμοποιητών, θα κατέγραφες αποκλίσεις και θα είχαμε βαθμολογίες πιο συγκριτικές από το ανύπαρκτες διαρροές σε όλους τους συγκρινόμενους άτμο.
Δυστυχώς δεν μπορώ να αγνοήσω όσα κατά καιρούς έχω διαβάσει εδώ και αλλού για προβλήματα λειτουργίας τους που δεν είχαν να κάνουν ούτε με λάθος χρήση, ούτε με ελαττωματικά κομμάτια.
ΑΝ ΚΑΙ .... όταν υπάρχουν πολλά ελαττωματικά κομμάτια, τότε στατιστικά μπαίνουν μέσα στα χαρακτηριστικά ενός προιόντος, οπότε και πάλι ανατρέπεται το ανύπαρκτες διαρροές.