vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Συγκριτικό Ce4 + / Ce4+ V2 / Ce4+ V3 / T2 / Vivi Nova V2 / Vivi Nova V4/ T3 / C4

Vivi Nova με εξωτερικό καπάκι και c4  8)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
  • Φύλο: Άντρας
α... εβαλες και τον καινουργιο στο συγκριτικο....
:)
πες μας τωρα μια συγκρισουλα σε σχεση με vivi και crystal... στην αποδοση γευσης.... :)

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
Από όλους καλήτερα μου αρέσει ο 3,5ml vivi nova.Στην αρχή είχα προβλήμα με όλους τους ατμό καθε μερα ήθελα φυτίλι και έπερνα καμμένο,έτσι τους δοκίμασα όλους.
Ο Τ2 έχει την ποιό ωραια αεράτη τζούρα και ο  vivi nova την ποιό ωραια ζεστη και πυκνή  γεύση,βέβαια φυτίλι τους αλλάζω μόνη μου δεν μου φτουράνε τα έτοιμα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • big sister's watching you!
Αυτό είναι πολύ περίεργο.
Ακόμη και στα δικά μου χέρια, που καταστρέφουν όλους τους άτμο, ο ce4 v3 thor, 6-7 μερούλες τις βγάζει.

Πάντως, εντύπωση μου κάνει που γράφεις ότι τους χρησιμοποιησες όλους. Νόμιζα ότι κάνεις μόνο ελληνικούς επισκευάσιμους.

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 263
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
Μεταξύ Thor και Mini Vivi Nova (οι μόνοι που έχω δοκιμάσει) βρίσκω ότι ο Thor έχει πιο σφιχτή τζούρα και πιο σκληρό χτύπημα. Τώρα τελευταία με ενοχλεί στο λαιμό λίγο ενώ με το ίδιο υγρό στην ίδια νικοτίνη, παίρνω πολύ πιο απαλή αίσθηση στο mini vivi και πιο μεστή τη γεύση. Μακρυφύτιλα και τα 2 είδη.
Ελα όμως που καταναλώνω σα νεράκι τα υγρά με τους vivi!! :-\ :hmmm:

Ολα με απλές ego μπαταρίες..δε δύναμαι να κρατήσω γκουμουτσοειδή ακόμα :))

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1292
σε ποσους τυχαινει αποε σας βγαζοντας το driptip του βιβι νοβα v2 μεσα στο μεταλλικο να εχει υγρα?

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• Ναυτικος τζιτζικομπος-τζιτζιφρικης
  • **
  • 381
Σε εμενα γινετε παντα αυτο!,αλλα δεν το βλεπω σαν προβλημα απο την στιγμη που δεν τρωω τα υγρα.

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1292
o αλλος που χρησιμοποιω (κατα βαση) ce4+v2,3 και epsilon πηρα προσφατα απο νομπακο και ενα θα πω.. καμια σχεση με την παλια φουρνια που απλα με εκανε να τους λατρεψω! ειλικρινα δεν ξερω τι κανανε αλλα η διαφορα τεραστια!

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3471
  • Impossible is nothing!, never give up!
Το μόνο πρόβλημα των επισκευάσιμων clearomizers είναι ακριβώς αυτό! Τα περισσότερα μαγαζιά δεν έχουν σταθερή ποιότητα στις εισαγωγές ανταλλακτικών τους για τον απλούστατο λόγο ότι παραγγέλνουν απ' όπου βρούν πιο συμφέρουσα -γι' αυτά- τιμή με αποτέλεσμα να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα (όπως ασυμβατότητες, κακή ποιότητα κλπ) στους καταναλωτές...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 02, 2012, 23:54 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1292
Όμως όταν τα πουλάνε σαν ΑΑΑ ποιότητα πρέπει κ να ισχύει..
Μου φαίνεται θα γυρίσως στον Thor είναι κ ποιο φθηνός ..

σε ποσους τυχαινει όποτε βγάζοντας το driptip του βιβι νοβα v2 μεσα στο μεταλλικο να εχει υγρα?
Σε όλα τα clearomizers γίνεται αυτό, δεν είναι μόνο στο συγκεκριμένο και έχει να κάνει με
συσσώρευση υδρατμών κατά την ατμοποίηση που στέκεται σαν ιδρώτας λόγω του στενωπού
στα drips. Μάλιστα αν δεν γίνεται τακτικός καθαρισμός (ξέπλυμα με νερό) αυτοί οι υδρατμοί
να αλλοιώνουν και την γεύση που παίρνουμε και επιπλέον σε κάποιους ατμοποιητές όπως ο Τ2
το φαινόμενο αυτό γίνεται πιο πολύ άσχημο, παίρνοντας καμένο λόγω μπουκώματος της οπής
αερισμού της κεφαλής  :)

Αποσυνδεδεμένος Xasomeris

• *
  • 60
Ποιος απο ολους αυτους εχεο την πιο ανετη και αερατη τζουρα;

T2  :D

Αποσυνδεδεμένος Xasomeris

• *
  • 60
Να εισαι καλα Γιαννη!

Αποσυνδεδεμένος HliasKorin

• *
  • 84
mini vivi , θεωρώ κορυφαίος , υδρατμοι , παντα θα υπαρχουν , κ αν η τζουρα κοβεται μαζι με το αφημα του κουμπιου η κ πιο πριν θα ναι κ περισσότεροι, ........απο χθες εχω τον T2 μεχρι ωρας μου φαινεται πολυ καλος, για ce4....., τωρα, δεν θα πρωτινό  σε κανεναν να παρει  τους θεωρω άθλιους, χιλιες φορες καρτομαϊζερ!!!!!!!!!!! :bye: 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 194 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 321 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20386 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1161 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878665 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363122 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468151 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913275 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521983 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703292 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ