το ρητό η γλώσσα να μην προτρέχει της διανοίας το λαμβάνεις υπόψη σου νικπαρ?
δεν το έχω κρύψει ποτέ πως εργάζομαι ως βοηθητικό προσωπικό στο εν λόγω κατάστημα. αλλά μπερδεύεστε. το νήμα δεν αφορά το κατάστημα. αφορά τον ατμοποιητή. απόψεις για τον ατμοποιητή γράφει και οποιοσδήποτε που τον έχει αγοράσει και από αλλού!!
μέχρι τώρα στο παρόν νήμα καταθέτω την άποψή μου γι αυτόν, και μόνο! βεβαίως και τον τρόπο με τον οποίο τον δουλεύω, τον τρόπο με τον οποίο τον καθάρισα κτλ. αν δε μου έκανε, και δεν ήμουν ικανοποιημένη θα το έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη. όποιος θέλει έχει τη δυνατότητα να διακρίνει και άλλα ποστ μου σε πίνακες εμπόρων, για τους οποίους μιλώ με πολύ καλά λόγια. έχω υποστηρίξει κι άλλο προιόν στο παρελθόν φανατικά, στην αρχή της 'καριέρας' μου στο φόρουμ, το οποίο εμπορευόταν καταστηματάρχης της Αθήνας, και μετά από κακή συμπεριφορά του και αντιεπαγγελματική έπαψα να προμηθεύομαι τα προιόντα του, και κατέθεσα και την εμπειρία μου.
αν θέλει σόνι και ντε κάποιος να με κατηγορήσει, για τη συμπεριφορά μου μέσα στο φόρουμ, θα τον στεναχωρήσω διότι δε θα βρει να μου προσάψει κάτι μιας και φροντίζω να υποστηρίζω τα ποστ μου χωρίς ανακρίβειες και με απόλυτη αντικειμενικότητα.
και τελειώνοντας, δε θα απολογηθώ, φυσικά, ποτέ και σε κανέναν για το γεγονός πως εργάζομαι σε κατάστημα με η.τ.! άλλωστε γι αυτή μου την τύχη, ευθύνεται το φόρουμ.