Καλημέρα σε όλους...
Από μικρό παιδί είχα το κακό συνήθειο ότι μου έκανε εντύπωση λειτουργικά να το διαλύω για να δώ πως είναι μέσα...
έτσι λοιπόν με το που μου ήρθε ο 2ος 306 cisco έγινε βίδες ο πρώτος...
Δε θα μπώ σε λεπτομέριες για το εσωτερικό πλην του κεραμικού που φοράνε φαντάζομαι αρκετά ατομίζερ με γέφυρα...
Έχοντας υπ' οψιν την επιτυχία των ιαττυ, steam machine και γενικά όποιων ατομίζερ επισκευάσιμων ή μη... φοράνε CE2 CERAMIC και κατά τη δική μου γνώμη πάντα αν κατατάξω αμέσως μετά τον ιαττυ την πηνελόπη και εν συνεχεία τον Οδυσσέα (μηχανάκια που έχω λιώσει σε σετάπ και άτμισμα)....συμπεραίνω ΟΤΙ όσο μικρότερο είναι το κεραμικό και φυσικά η αντίσταση σε αποτέλσμα σπειρών και φυτιλιού, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα έχουμε.... πάντα όμως με το κατάληλο σετάπ σε επισκευάσιμους ή ποιότητα κατασκευής και υλικών στους έτοιμους....
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ συμπερασμά μου για τα κεραμικά είναι αυτό....
Όλα αυτά με αφορμή ότι το σκ@τό 306 απλά

παντού..... μου έχει βγάλει τα μάτια...

σε μόλις 2 ημέρες χρήσης...

και 20ml tribeca....
*H αναφορά στους παραπάνω ατμοποιητές έγνε μόνο και μόνο γιατί έχουν διαφορετικά μεγέθη κεραμικών, χωρίς καμία διαθεση σύγκρισης μεταξύ τους και φυσικά με τον 306...η σειρά που τους κατατάσω σε επιτυχία είναι σχεδόν κοινως αποδεκτή...
==================================================================
Θα ήθελα πολύ να ξέρω αν έχουν καταλήξει και άλλα παιδιά σε ανάλογο συμπέρασμα....